Влез

View Full Version : kak be hora

iskam celuvka
12-08-2006, 20:04
oleee hora pomognete pls!znam 4e e super tupo tva deto 6te go napi6a oba4e ne moga da go razkaja na mn ot priqtelite sum s zel da ne se izloja....ama az sum na 15 god i ne sum se celuvala i sega hodq s edin i prosto nqma kak.neska kato me izprati do unas go celunah bez ezik i mislq toi me ze za obasoliutna idiotka:(kajete kakvo da pravq pls ako nqkoi po opiten moje da mi dade mudur suvet nqma otkaja ili nqkak si da mi opi6ete kakvo da pravq kogato go zeluvam s ezik molq vi napi6ete ne6to

hoseto_
12-08-2006, 20:15
нали той знае. Какво от това че ти не знаеш. Никой не се е родил научен.

exelero
12-08-2006, 20:20
Като за начало не си изглеждала като идиотка спокойно никой не се е родил научен :wink:

Земи говори със него и му сподели че не си много опитна и той ще те научи.
Или като се целувате го следвай каквото прави а той ще земе да си играе със неговия език и ти ще правиш това като него и така ще се научиш :mrgreen:

Ако не ела да те науча :P

nasty_f
12-08-2006, 21:46
Това,че "не умееш" да се целуваш не те прави идиотка.

s3xy_d0ll
12-09-2006, 14:09
1-vo ne si idiotka za si4ko si ima pyrvi pyt
2-ro povqrvaimi kato stignete do tva ne se zamislqi kvo pravi6 a proso se otpusni i da ni ti puka kvoto stane v posledstviq 6a se nau4i6 :wink: az se se6tam taka s 1-vq deto se celunahme mn se strsnah kato mi pusna ezi4e ama. kvo da se prai ne stara6no daje posle mi haresa \:D/
cqloto iskustvo na 1-vata celuvka e da ni ti puka mn ,da ne misli6 kvo se slu4va v ustata ti puk ni sa znai moje i da si mn dobra o6te ot 1-viq pyt O:) uspeh

S_T_E_V_E
12-11-2006, 17:26
Ти сама ще го откриеш. Не може да се обясни. Пък и какво ти пука дали не е станало 1-я път - има 2-ри спокс \:D/