PDA

View Full Version : vlybena sum v y4itelq si

12-08-2006, 21:57
vlybena sum v y4itelq si, kakvo da pravq? strah me e da my go kaja, tui kato 6e prozvy4i mnogo stranno, a i toi mai jenen deca nz dali si ima. molq vi kajete mi kakvo da pravq. :oops: :(

SS BOTEV VRACA
12-08-2006, 22:01
направи услуга на нацията самоубий се
14/88

12-08-2006, 22:03
vlybena sum v y4itelq si, kakvo da pravq? strah me e da my go kaja, tui kato 6e prozvy4i mnogo stranno, a i toi mai jenen deca nz dali si ima. molq vi kajete mi kakvo da pravq. :oops: :(

moje6e i po originalen buzik da izmisli6

Sasha2k8
12-08-2006, 22:03
auuu 6to ti ne se gramne6 be.....tfa 6te e usluga za sveta naprao

~magitto~
12-08-2006, 22:06
Ами,опитай се да подтиснеш тези чуства:излизай с други момчета,не внимавай в часовете му...и скоро чуствата ти ще избледнеят,докато накрая не се влюбиш в друг!

Punk_ChiCk
12-08-2006, 22:10
Като Хитлер е казал има човек има проблем, няма човек- няма проблем, дай да се изтрепем всички хора ве да нямаме проблеми в задгробния живот ](*,)

shizzle
12-08-2006, 22:13
Казал го е Сталин!

По темата - не си първата, не си и последната, които се "влюбват" в учителя си. Това не е истинско чувство и няма бъдеще, скоро ще ти мине. И не му казвай! Само ще притесниш човека, а и директният му отказ ще те нарани повече, отколкото незнанието.

12-08-2006, 22:17
blagodarq na tezi, koito mi otgovoriha seriozno, a na tezi koito mi se buzikaha moga samo da im teglq edna. otnovo vi blagodarq i 6te se opitam da vi poslu6am :)

Punk_ChiCk
12-08-2006, 22:36
грешката е моя :mrgreen: но кат гледам мога и нацискта да се нарека щот знанията ми за тва са точно колкот на господин SS ](*,)

panterata
12-08-2006, 22:39
абе на колко си години?? влюбена в учителя.. божее божее... естествено че няма да му казваш.. хахах изумяват ме тия хораа..

Sasha2k8
12-08-2006, 22:56
направи услуга на нацията самоубий се
14/88

ti si
TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: