View Full Version : Въпрос относно едно момиче в училище.
Здравейте,
има едно момиче от училище ,което непрекъснато ме гледа ,всеки път когато се засечем по коридорите или на спирките все ме гледа.И примерно като ме подмине се обръща и ме поглежда.Нямам много опит с момичетата,с 2 съм си бил гадже като смятате ,че те са предприемали първата стъпка( :oops: :mrgreen: :oops: ,смях, знам.Ама при тях не подозирах въобще ,че ме харесват).Та се чудя сега дали като подозирам да се издъня... :oops: Дайте съветче,да поразпитам ли някоя нейна приятелка или директно нея да я питам.Или просто само съм си втълпил,че има може да ме харесва... :mrgreen:
peps_from_mars
12-08-2006, 22:31
ako te gleda nqkak stranno....prosto utidi i q pitai"kvo stava be macka?6o me gleda6 tai???kvo ima??"(az ko bqh mom4e tai 6teh da napraq,pa i sq moa napraq tai ako sa naloji s nqkoi)ii ve4e 6e se orientira6 po otgovora ..6e se orientira6 i 6e se opita6 da fane6 podteksta na cqlata fantasmagoriq...ako ne moje6 ....kaji tuka az 6e se opitam da helpna...6ot mislq 4e moga:] ;-) ;-) :D :D :smt006
Sladkata_Nansi
12-08-2006, 22:31
Ami pi4,spored men ni6to ne gubi6 da probva6!Ako te e mn sram napravo da q popita6,nameri i tel ili skype ili nqkvi dr koordinati i zapo4ni ot tam i ako useti6,4e naistina si pada po teb ,pokani q na kafence i taka :) ne6tata 6te se naredqt,ako e pisano,ama i ti malko gi butni ;)
Ami pi4,spored men ni6to ne gubi6 da probva6!Ako te e mn sram napravo da q popita6,nameri i tel ili skype ili nqkvi dr koordinati i zapo4ni ot tam i ako useti6,4e naistina si pada po teb ,pokani q na kafence i taka :) ne6tata 6te se naredqt,ako e pisano,ama i ti malko gi butni ;)Определено аз трябва да ги бутна... :-)
Иначе винаги ме е срама да направя първата крачка,трябва вече да се ориентирам... :mrgreen: Благодаря и на двете ви.Точно странно си ме гледа и затова ще я питам направо какво става... :mrgreen:
Благодаря пак! :-)
peps_from_mars
12-08-2006, 22:42
az ti kazvam da q pita6 6oooot sa znam az kfa sum i...abe jenska raboota.....puk ako te e sram...-malko trea se otsrami6 4e......kъ q misli6 ti taz rayta :lol: :lol: ??(bz :lol: :lol: )ta po vaprosa sus srama-az edno vreme beh bahti guzu...i sq sum de ama ne si tolkoz sram
na 10-12 % ....moje da se kaje...ili po to4no zavisi ot kompaniqta v koeto sum..no tva e druga tema....aide pi4ok prai kvoto misli6 za dobre i posle kaji kvo stanalo 4e mi e int. :mrgreen:
az ti kazvam da q pita6 6oooot sa znam az kfa sum i...abe jenska raboota.....puk ako te e sram...-malko trea se otsrami6 4e......kъ q misli6 ti taz rayta :lol: :lol: ??(bz :lol: :lol: )ta po vaprosa sus srama-az edno vreme beh bahti guzu...i sq sum de ama ne si tolkoz sram
na 10-12 % ....moje da se kaje...ili po to4no zavisi ot kompaniqta v koeto sum..no tva e druga tema....aide pi4ok prai kvoto misli6 za dobre i posle kaji kvo stanalo 4e mi e int. :mrgreen:Ок,ама чак в понеделник ще кажа... :mrgreen: И при мен е така,зависи от компанията.Ако ми дойде пауъра полудявам,ама това е друга тема... :mrgreen: