.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Въпрос относно едно момиче в училище.

Здравейте,
    има едно момиче от училище ,което непрекъснато ме гледа ,всеки път когато се засечем по коридорите или на спирките все ме гледа.И примерно като ме подмине се обръща и ме поглежда.Нямам много опит с момичетата,с 2 съм си бил гадже като смятате ,че те са предприемали първата стъпка( ,смях, знам.Ама при тях не подозирах въобще ,че ме харесват).Та се чудя сега дали като подозирам да се издъня... Дайте съветче,да поразпитам ли някоя нейна приятелка или директно нея да я питам.Или просто само съм си втълпил,че има може да ме харесва...
    или биеш,или те бият...
    Законите са едни!

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де
    ako te gleda nqkak stranno....prosto utidi i q pitai"kvo stava be macka?6o me gleda6 tai???kvo ima??"(az ko bqh mom4e tai 6teh da napraq,pa i sq moa napraq tai ako sa naloji s nqkoi)ii ve4e 6e se orientira6 po otgovora ..6e se orientira6 i 6e se opita6 da fane6 podteksta na cqlata fantasmagoriq...ako ne moje6 ....kaji tuka az 6e se opitam da helpna...6ot mislq 4e moga:]

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Ami pi4,spored men ni6to ne gubi6 da probva6!Ako te e mn sram napravo da q popita6,nameri i tel ili skype ili nqkvi dr koordinati i zapo4ni ot tam i ako useti6,4e naistina si pada po teb ,pokani q na kafence i taka ne6tata 6te se naredqt,ako e pisano,ama i ti malko gi butni

Цитирай Първоначално написано от Sladkata_Nansi
    Ami pi4,spored men ni6to ne gubi6 da probva6!Ako te e mn sram napravo da q popita6,nameri i tel ili skype ili nqkvi dr koordinati i zapo4ni ot tam i ako useti6,4e naistina si pada po teb ,pokani q na kafence i taka ne6tata 6te se naredqt,ako e pisano,ama i ti malko gi butni
    Определено аз трябва да ги бутна...

Иначе винаги ме е срама да направя първата крачка,трябва вече да се ориентирам... Благодаря и на двете ви.Точно странно си ме гледа и затова ще я питам направо какво става...
    Благодаря пак!
    или биеш,или те бият...
    Законите са едни!

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де
    az ti kazvam da q pita6 6oooot sa znam az kfa sum i...abe jenska raboota.....puk ako te e sram...-malko trea se otsrami6 4e......kъ q misli6 ti taz rayta ??(bz )ta po vaprosa sus srama-az edno vreme beh bahti guzu...i sq sum de ama ne si tolkoz sram
    na 10-12 % ....moje da se kaje...ili po to4no zavisi ot kompaniqta v koeto sum..no tva e druga tema....aide pi4ok prai kvoto misli6 za dobre i posle kaji kvo stanalo 4e mi e int.

Цитирай Първоначално написано от peps_from_mars
    az ti kazvam da q pita6 6oooot sa znam az kfa sum i...abe jenska raboota.....puk ako te e sram...-malko trea se otsrami6 4e......kъ q misli6 ti taz rayta ??(bz )ta po vaprosa sus srama-az edno vreme beh bahti guzu...i sq sum de ama ne si tolkoz sram
    na 10-12 % ....moje da se kaje...ili po to4no zavisi ot kompaniqta v koeto sum..no tva e druga tema....aide pi4ok prai kvoto misli6 za dobre i posle kaji kvo stanalo 4e mi e int.
    Ок,ама чак в понеделник ще кажа... И при мен е така,зависи от компанията.Ако ми дойде пауъра полудявам,ама това е друга тема...
    или биеш,или те бият...
    Законите са едни!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си