Влез

View Full Version : pomognete mi molqqqqqqq

nemam ime
12-09-2006, 16:21
zna4i imam problem,.. malkata dqsna sramna usna se e srasnala s dqsnata golqma sramna usna i neznam kakwo da pravq polu4ilo se e kato izrastak i e mn gadno prosto neznam kakwo da pravq molq vi posavetvaite me (ne si mislete 4e se bazikam shtoto kato gledam dr temi i taka si mislqt za po absurdnite temi...) molq pomognete ot4aqna sum ot nqkolko sedmici e taka i prosto e mn gadno POMOSHT

ninsy
12-09-2006, 16:23
май нищо не разбрах

Pocu_Ty
12-09-2006, 16:24
az puk razbrah i ti preporu4vam sreshta s genekolog....

12-09-2006, 16:25
:shock: ако си смела грабвай ножицата и клъц ако не доктора е по-смел! 8)

nie ne mojem da ti kajem trqbva lekar.uspeh

Sasha2k8
aaam kak taka se e srastnala s golqmata sramna ustna?

nemam ime
12-09-2006, 16:27
e se pak ne suim luda to boli.....a pri genekolog nemoga da otida shtoto genekologa poznava maika mi shtoto se pak jiveq v malak grad puk ako otida trqa da e s neq a nestaa shtoto toi moje da i kaje 4ene sum devstvena i ne sum mn mn za tazi ideq..tei 4e molq vi daite nqkvo dr reshenie neshto bilki gluposti molq vi se

12-09-2006, 16:39
а щтом нещеш с ножицата ок ама я обясни аджаба как стана това? мн интересно ми стана сори ама интересно.......

Ivchet0
12-09-2006, 16:39
ее само един генеколог ли имате в града ... ако е така по добре кажи на майкати за проблема .. успех

nemam ime
12-09-2006, 16:43
nekfo_sladko_bebe ami lesno prosto ednata se e srasnala s drugata ;( napravo sum ot4aqna :(((
a kak stana tova i predstava si nqmam daje ne pomnq .... prosto ei taka ot izvednuj li e nz ama az izvednuj go uzyznah :((

12-09-2006, 17:10
ЕМИ ТРЯБВА ДА СЕ МИЕШ!

nemam ime
12-09-2006, 17:21
ЕМИ ТРЯБВА ДА СЕ МИЕШ!
ne do mieneto 6toto se miq po 2 puti na den....

12-09-2006, 17:25
е добре това нещо пречи ли ти?

shizzle
12-09-2006, 17:28
Гинеколозите не са клюкарки и нищо не ти пречи да отидеш и без майка си при него. А ако няма друг начин - срам, не срам, отиваш с майката и се надяваш той да си замълчи. Иначе току-виж станало нещо лошо. "Билки-милки" за подобни неща не знам.

nemam ime
12-09-2006, 17:29
mnogo ...:( men me e sram da se sableka pred nqkoi da ne mi se smee...i kat se setq 4e priqtelq mi iska da me lije az nqma da mu dam zaradi tova shtoto e super...gadno takova kato izrastuk ve4e e stanalo a mn mi se iska da mu dam..:\ molq vi HELP ME

12-09-2006, 17:29
abe macka,kak si predstavq6 4e s bilki 6e se "ot-rastne",a?q pomisli malko...osven ginegolog drugo re6enie nqma...ginekologa trqbva da zapazi v taina tova dali si ili ne si devstvena

nemam ime
12-09-2006, 17:31
Гинеколозите не са клюкарки и нищо не ти пречи да отидеш и без майка си при него. А ако няма друг начин - срам, не срам, отиваш с майката и се надяваш той да си замълчи. Иначе току-виж станало нещо лошо. "Билки-милки" за подобни неща не знам.

moq problem e 4e genekologa e muj ako beshe jena dobre shte otida ama toi muj ....:\\\\ ama se pak moje i da otida no se pak HELP ME

koalka
12-09-2006, 17:33
Е,ако е нещо по-сериозно срам не срам-трябва.Просто трябва да си сигурна,че не е нещо сериозно.

nemam ime
12-09-2006, 17:35
ei navihte me nqkoi hubav slun4ev den dokato oshte nqma snqg shte otida do bolnicata...:[

12-09-2006, 17:38
ае все още не мога да си представя как изглежда, а имам фантазия я за най-добре прати няква снимка и да видим всички за какво става дума, аджава сме измислили заедно нещо :|

nemam ime
12-09-2006, 17:41
1vo 4e nqma snimka a i ne mislq i da imam i 2ro se pak nqma da si pokazwam....na si4ki....ne sum 4ak tolkova luda...kolkoto i nikoi da ne me poznava se pak gadno e...:\

12-09-2006, 17:47
ем като отидеш в болницата и ти кажат че това е медицински феномен ! тогава искаш не искаш ще те снимат :mrgreen: :smt005

ultra
12-09-2006, 18:03
mnogo ...:( men me e sram da se sableka pred nqkoi da ne mi se smee...i kat se setq 4e priqtelq mi iska da me lije az nqma da mu dam zaradi tova shtoto e super...gadno takova kato izrastuk ve4e e stanalo a mn mi se iska da mu dam..:\ molq vi HELP ME

Споко момиче,като отидеш на гинеколог не е задължително да те бърка и да гледа дали си девствена.Казваш,че имаш еди какъв си проблем и да те погледне.Даже може и ГП-то ти да те прегледа,щом толкова ти е на зор.От там личния ти лекар ще ти препоръча къде да отидеш,защото така или иначе за гинеколог се ходи със направление,ако не ти се ръси 10-15 лв.на частно.
Аз така и не разбрах как точно са ти сраснали малките и големи ср.устни,но задължително отиди на лекар.Понякога се получават едни такива набъбвания и сраствания,но те са съвсем различни неща,няма да те плаша,но задъжително посети лекар.

panterata
12-09-2006, 19:39
веднага на лекар.. няма срам !! здравето е най важно

Puhi88
12-09-2006, 23:10
zna4i imam problem,.. malkata dqsna sramna usna se e srasnala s dqsnata golqma sramna usna i neznam kakwo da pravq polu4ilo se e kato izrastak i e mn gadno prosto neznam kakwo da pravq molq vi posavetvaite me (ne si mislete 4e se bazikam shtoto kato gledam dr temi i taka si mislqt za po absurdnite temi...) molq pomognete ot4aqna sum ot nqkolko sedmici e taka i prosto e mn gadno POMOSHT

Иди на лекар

12-09-2006, 23:13

е..... как ще ти е от няколко седмици така,ей така сидеше си мирно и кротко и те изведнъж се срастнали така ли? Те ако се бяха срастнали още при раждането трябваше да се бяха срастнали.

12-10-2006, 15:41
nqma drug na4in osven da otide6 na doktor .....otidi bez maika ti i go pomoli da zapazi problema ti v taina .....toi vse pak e laekar i 6te spazi jelanieto ti .... a ako ne ptide6 na vreme posle moje da stane po seriozno i ....i togava sas sigurnist maika ti 6te razbere.....

SpAcE_LaDy
12-10-2006, 15:50
Slunce, preporu4vam ti da otide6 na lekar, za6toto tova moje da e nqkakvo zabolqvane, da se nadqvame, 4e ne e. No takiva ne6ta ne stavat bez pri4ina! Ne znam v koi grad jivee6, az su6to se pritesnqvah da otida na ginekolog predi vreme, za da ne kajat na maika mi, 4e ne sum devstvena, no otidoh ne sujalqvam, za6toto kolkoto me be6e sram da se subleka pred ginekologa, tolkova i iskah da se re6i problema mi. Maika mi razbra, 4e ne sum devstvena(spoko, ne ot ginekologa, a ot men) i go prie normalno, spoko! Ako ne si prekaleno malka, ako si nad 15 primerno i kaji na maika ti bez strah, ako puk ne iska6 d i kazva6 i kaji smao za problema ti, a lekarq e DLUJEN da mul4i i da ne izdava tainite na pacienta si! spokoino, no v nikakuv slu4ai ne prenebregvai problema, za6toto moje da se vlo6i(ne iskam da te pla6a, no otidi za vs slu4ai)
Uspeh i dano da se opravi vs, ne se pritesnqvai. Obqsni i na priqtelq si, 4e ne moje6 da mu pozvoli6 frenska, tui kato se pritesnqva6 i ima6 problem i kato se opravi tozi problem 6te mu pozvoli6:) Ne se pritesnqvai samo:) Kusmet:)

SpAcE_LaDy
12-10-2006, 15:51
Nqma smisul da te e sram ot ginekologa, vse pak tva mu e rabotata i gleda takiva ne6ta vs den, spoko:) i men me be6e sram, ama ne me izqdha kato otidoh:)

No|Problem
12-10-2006, 16:53
tva ne e za tuk a e za lekar