View Full Version : ne sam naqsno..?
mimsss`vt
12-09-2006, 16:32
mm chudia se poneje ne sam pravila oshte frenska- momcheto sas ili bez prezervativ triabva da e i vobshte momichetata kak predpochitate? sigyrno za tezi koito sa go pravili vaprosa e smeshen ama az naistina ne znaq :lol: mersi :wink:
:-D без презерватив.Вкусът на гума не ми е особено приятен.
eeee mn qsno 4e bez...ako si sigurna v pr si,4e nqma da ti lepne ne6to...no spored men frenska s kaput e edno ni6to... po princip prostitutkite prevqt svirki s kaput,6oto gi pravqt na vseki sre6tnat i e dosta veroqtno da hvanat ne6to
ultra a какъв вкус предпочитеш докато го правиш на чистичко ли да ти бие :lol:
Естествено,че без презерватив,освен ако не искаш да е с онези презервативи с някакъв вкус.Просто на момчето ще му е по-приятно,а и на теб,защото вкусът на презерватив не е много приятен. :lol:
Намажи си го с мента ^^ Да те видим как ще се възпали :twisted:
ultra a какъв вкус предпочитеш докато го правиш на чистичко ли да ти бие :lol:
Не,на едномесечен не измит пишок. :mrgreen:
е аз те питах сериозно ти се излигави :) сега е мой ред :twisted: та ще направя едно мое умо-заключение. ако има такива хора дето си мият пишките веднъж седмично, не искам да си пмислям за цял месец, то аз съм мн погнусен! Но ако ти си попаднала на такъв тогава изкрено ти се извинявам от цялото мъжко общество.... и тука вече ще се излигая като ти кажа една максима "първо душиш после духаш" ако нещо не е наред не го прави :smt111
mimsss`vt
12-09-2006, 18:49
"първо душиш после духаш"
:-D :-D mersi mnogo za saveta :D
е аз те питах сериозно ти се излигави :) сега е мой ред :twisted: та ще направя едно мое умо-заключение. ако има такива хора дето си мият пишките веднъж седмично, не искам да си пмислям за цял месец, то аз съм мн погнусен! Но ако ти си попаднала на такъв тогава изкрено ти се извинявам от цялото мъжко общество.... и тука вече ще се излигая като ти кажа една максима "първо душиш после духаш" ако нещо не е наред не го прави :smt111
Това ми хареса :mrgreen: \:D/ !!!
Не знам как мирише не мит пишок.Предполагам,че на спарено.Написах месец,защото предположих че наистина няма да лъха на приятно. :mrgreen:
Честно казано не съм гнуслива,но не ми харесва вкуса на латекс-било то на ягодки,бананчета и др.такива.
Харесва ми на измитичко със сапунче :mrgreen:
panterata
12-09-2006, 19:34
ами без презерватив :) така е по хубаво и на мен и на момчето :)
malka_sladuranka
12-09-2006, 19:36
"първо душиш после духаш" ако нещо не е наред не го прави :smt111
не мисля че има повече какво да се добави по темата :D :D :D
Без презерватив разбира се! Ако си сигурна 4е няма да ти лепне нещо де..
Ина4е с презерватив той не усеща нищо, а ти в общи линии имаш 4увството 4е ядеш гума и резултатът не е приятен и за двамата :?
uaxaxaxa...ako ti se dyv4e dyvka davai s prezervativa...xaxaxax
Без презерватив разбира се! Ако си сигурна 4е няма да ти лепне нещо де..
Ина4е с презерватив той не усеща нищо, а ти в общи линии имаш 4увството 4е ядеш гума и резултатът не е приятен и за двамата :? =D> to4no taka само ако си сигурна в него и здр му състояние
а ина4е btw durex tingle -ммм не са 4ак толкова лоши...в смисал наложи се да продължим с френска и определено вкуса и за двамата не бе6е лош и не бе на гума :) :mrgreen: :mrgreen:
No|Problem
12-09-2006, 20:41
mn qsno che BEZ!! :smt005
Nen0RmalniK
12-09-2006, 21:27
kva e taq svirka s condom we kfo 6te useti maja - ni6to
ABSOLUTme
12-09-2006, 21:32
:smt005 :smt005 :smt005
tova me podseti...imam 1 priqtelka,deto kakvoto i da i predlojish - duvki,sladkishche,neshto za piene,parfium...abeee vsicho i purvo dushi,posle probva.. :lol: obleshtih se az i q pitam 'abe ti na ivoooo ::: ?' :-s (shtoto vse pak sa zaedno ot 3g.) i tq mi razkaza kak purviq put-po sushtiq nachin..subylo momcheto gashtite,kleknala nashta i dushi predi da pravi neshto drugo :smt005 :smt005 :smt005
malkata_
12-09-2006, 21:36
mm chudia se poneje ne sam pravila oshte frenska- momcheto sas ili bez prezervativ triabva da e i vobshte momichetata kak predpochitate? sigyrno za tezi koito sa go pravili vaprosa e smeshen ama az naistina ne znaq :lol: mersi :wink:
аве мила ако обичаш да хапваш гума за закуска си прави и с кондома...не си мисли че се бъзикам просто пояснявам....нема как да напраиш свирк а на момчето с кондома и той да усети нещо по различно от това че си начинаеща...споко ще се научиш :mrgreen: :roll:
tova me podseti...imam 1 priqtelka,deto kakvoto i da i predlojish - duvki,sladkishche,neshto za piene,parfium...abeee vsicho i purvo dushi,posle probva.. :lol: obleshtih se az i q pitam 'abe ti na ivoooo ::: ?' :-s (shtoto vse pak sa zaedno ot 3g.) i tq mi razkaza kak purviq put-po sushtiq nachin..subylo momcheto gashtite,kleknala nashta i dushi predi da pravi neshto drugo :smt005 :smt005 :smt005
Много умна мацка, ако питаш мен :lol: :lol: :lol:
То ако е с презерватив, има ли смисъл от свирката?
male male
T'ва ми хареса :D По темата: и аз се присъединявам към "без презерватив"
a sigurno li e 4e ne mogat da se prihvanat nqkakvi bolesti ako e bez prezervativ?(sorry ama s1m leko neinformirana,daje dosta :oops: )
a sigurno li e 4e ne mogat da se prihvanat nqkakvi bolesti ako e bez prezervativ?(sorry ama s1m leko neinformirana,daje dosta :oops: ) могат да се прехвърлят болести... има мн видове .. затова трява да си сигурна в 4овека с който си ...