View Full Version : Свършване със свирка (главано към момчетата)
Колко време някъде е нужно на едно момче да свърши чрез свирка, като преди това не е имало секс или чикий??
Emi momi4e sym, ama 6ti kaja , 4e zavisi mnogo ot vyzbudata...pyk i privseki e razli4no:)
ае ако съм си пийнал има да го лигавиш цял живот :smt005 :smt029 :smt068
No|Problem
12-09-2006, 20:39
zavisi ot choveka ot situaciqta(kakto kaza predniq)
zavisi ot mn neshta
Зависи от тва кво може моми4ето.
Тва като допълнение на горните отговори :wink:
panterata
12-09-2006, 20:42
зависи от момчето , от момичето , от ситуацията , от възбудата.. може за 1 мин може за 30 може и за час.. :)
Хипер много си зависи от момчето. Поначало, от нулево състояние до оргазъм на мъжа му са нужни средно 2 минути стимулация. Всичко останало са субективни фактори - в какво състояние е момчето, колко активна е свирката, колко е добро момичето. Идеята ми е, че хабер си нямам за останалите момчета - аз спя с момичета :) А на мен лично ми отнема много повече време да свърша при свирка, отколкото при ръчна стимулация, напр ^^
Хипер много си зависи от момчето. Поначало, от нулево състояние до оргазъм на мъжа му са нужни средно 2 минути стимулация. Всичко останало са субективни фактори - в какво състояние е момчето, колко активна е свирката, колко е добро момичето. Идеята ми е, че хабер си нямам за останалите момчета - аз спя с момичета :) А на мен лично ми отнема много повече време да свърша при свирка, отколкото при ръчна стимулация, напр ^^
Тва е доста уиърд... пове4е обратното съм 4увала. 4е при свирка свършвате по-бързо :-k
Нз, моят ли4но от ръ4но ( в смисъл аз като му го правя) свършва досадно бааааавно... :-s
Хипер много gotin izraz...... ti da ne si ot stara zagora
Тва е доста уиърд... пове4е обратното съм 4увала. 4е при свирка свършвате по-бързо :-k
Нз, моят ли4но от ръ4но ( в смисъл аз като му го правя) свършва досадно бааааавно... :-s
Затова е хипер индивидуално. А и при мен психичната нагласа е като за дъълга игра, така, че не знам колко бързо бих свършил заради самото свършване. Както казах - момичетата с повече сексуални партньори могат да отговорят по-добре на това. Аз не съм духал на няколко момчета ^^
Колко време някъде е нужно на едно момче да свърши чрез свирка, като преди това не е имало секс или чикий?
ако не е бил чикий и няма мокри сънища и ако не си му правила свирки, говорим за секунди не минути
Различно ... аз например мога да се контролирам.
Мога да свърша след 5 мин , а мога и след 25 ...зависи
Ми как така да ви кажа :roll: ... НЕМА момиче дето да ме свърши с свирка. :-D Тряя да е някоя вакуумна машина :lol: .
Ми как така да ви кажа :roll: ... НЕМА момиче дето да ме свърши с свирка. :-D Тряя да е някоя вакуумна машина :lol: .
Ако мислиш, че се хвалиш - не успя :D Много си я обезчувствил тази главичка нещо, а? Бих ти пратил едно момиченце да те пробва, ама прекалено много я обичам 8)
Както казаха-от много неща зависи.
LoRinSeR
12-10-2006, 07:21
До 10 минути, ако си достатъчно добра.
Ако мислиш, че се хвалиш - не успя :D Много си я обезчувствил тази главичка нещо, а? Бих ти пратил едно момиченце да те пробва, ама прекалено много я обичам 8)
Не просто 99% от момичетата не знаят как се правят свирки съответно не могат. С хубава свирка може да се похвали единствено някоя "елитна" :mrgreen: .