.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Свършване със свирка (главано към момчетата)

Колко време някъде е нужно на едно момче да свърши чрез свирка, като преди това не е имало секс или чикий??

Повече от фен
    Emi momi4e sym, ama 6ti kaja , 4e zavisi mnogo ot vyzbudata...pyk i privseki e razli4no
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Guest
    ае ако съм си пийнал има да го лигавиш цял живот

Повече от фен
    zavisi ot choveka ot situaciqta(kakto kaza predniq)
    zavisi ot mn neshta

Мега фен
    Град
    SF
    Зависи от тва кво може моми4ето.
    Тва като допълнение на горните отговори

Робинята на Quench

Голям фен
    Град
    Бургас
    зависи от момчето , от момичето , от ситуацията , от възбудата.. може за 1 мин може за 30 може и за час..

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Хипер много си зависи от момчето. Поначало, от нулево състояние до оргазъм на мъжа му са нужни средно 2 минути стимулация. Всичко останало са субективни фактори - в какво състояние е момчето, колко активна е свирката, колко е добро момичето. Идеята ми е, че хабер си нямам за останалите момчета - аз спя с момичета А на мен лично ми отнема много повече време да свърша при свирка, отколкото при ръчна стимулация, напр ^^

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Хипер много си зависи от момчето. Поначало, от нулево състояние до оргазъм на мъжа му са нужни средно 2 минути стимулация. Всичко останало са субективни фактори - в какво състояние е момчето, колко активна е свирката, колко е добро момичето. Идеята ми е, че хабер си нямам за останалите момчета - аз спя с момичета А на мен лично ми отнема много повече време да свърша при свирка, отколкото при ръчна стимулация, напр ^^
    Тва е доста уиърд... пове4е обратното съм 4увала. 4е при свирка свършвате по-бързо
    Нз, моят ли4но от ръ4но ( в смисъл аз като му го правя) свършва досадно бааааавно...

Робинята на Quench

Guest
    Хипер много gotin izraz...... ti da ne si ot stara zagora

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Тва е доста уиърд... пове4е обратното съм 4увала. 4е при свирка свършвате по-бързо
    Нз, моят ли4но от ръ4но ( в смисъл аз като му го правя) свършва досадно бааааавно...
    Затова е хипер индивидуално. А и при мен психичната нагласа е като за дъълга игра, така, че не знам колко бързо бих свършил заради самото свършване. Както казах - момичетата с повече сексуални партньори могат да отговорят по-добре на това. Аз не съм духал на няколко момчета ^^

Guest

Re: Свършване със свирка (главано към момчетата)

Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Колко време някъде е нужно на едно момче да свърши чрез свирка, като преди това не е имало секс или чикий?
    ако не е бил чикий и няма мокри сънища и ако не си му правила свирки, говорим за секунди не минути

Различно ... аз например мога да се контролирам.
    Мога да свърша след 5 мин , а мога и след 25 ...зависи

Супер фен
    Ми как така да ви кажа ... НЕМА момиче дето да ме свърши с свирка. Тряя да е някоя вакуумна машина .
    2т. системно

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Ми как така да ви кажа ... НЕМА момиче дето да ме свърши с свирка. Тряя да е някоя вакуумна машина .
    Ако мислиш, че се хвалиш - не успя Много си я обезчувствил тази главичка нещо, а? Бих ти пратил едно момиченце да те пробва, ама прекалено много я обичам

Мега фен Аватара на koalka
    Както казаха-от много неща зависи.

До 10 минути, ако си достатъчно добра.
    2т. забрана за ползване на профил

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Ако мислиш, че се хвалиш - не успя Много си я обезчувствил тази главичка нещо, а? Бих ти пратил едно момиченце да те пробва, ама прекалено много я обичам
    Не просто 99% от момичетата не знаят как се правят свирки съответно не могат. С хубава свирка може да се похвали единствено някоя "елитна" .
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си