Влез

View Full Version : mnogo go revnuvam

brazilka_15f
12-10-2006, 07:19
Moqt problem e che sym mnogo revniva.S gageto mi(na 16,ot sasedni klasove sme) hodim ot 6-7 meseca.Toi mnogo me obicha,a i az nego.Toi ima mnogo priqtelki i az veche go revnuvam dori kato zagovori nqkoe momiche.Revnuvam kogato si pi6e s drugi momicheta,kogato izliza s drugi momicheta.Iskam da se otarva ot tazi revnost,no neznam kak da go napravq.Osyznavam che ima pravo da obshtuva s drugi momicheta osven men,no vypreki tova revnuvam.Molq vi,pomognete:(

Crafter
12-10-2006, 07:20
Не можеш. Това си е за живот.
Имаш му доверие, знаеш, че никога не би ти навредил, и въпреки това изпитваш страх.

ProstoAz
12-10-2006, 08:19
Как да ти помогнем ми е интересно... :-k
Ако ревнуваш - ревнуваш, ако не - не. Това е положението.
Аз ще ти кажа това, което мисля, но без да се обиждаш - според мен, ревнуват хората, които са несигурни в себе си и в способностите си да задържат човека, когото обичат до себе си.

BeBcHeTo
12-10-2006, 08:33
Вярно как да ти помогнем?

brazilka_15f
12-10-2006, 09:04
според мен, ревнуват хората, които са несигурни в себе си и в способностите си да задържат човека, когото обичат до себе си.

^просТо^а3^f^ Neznam kak se poluchi,no tova koeto kaza uspq da promeni vyzgledite mi,pone donqkade.Absolutno prava si.Kato zapochna da revnuvam shte si povtarqm tezi dumi i shte mi minava po-lesno.Thanks:)

perky_girl
12-10-2006, 09:12
[b]Аз ще ти кажа това, което мисля, но без да се обиждаш - според мен, ревнуват хората, които са несигурни в себе си и в способностите си да задържат човека, когото обичат до себе си.

:smt017 Аз не съм съгласна с това?!Лично аз смятам,че ревнуват само тези,които имат чувствам към даденият човек.Защото неможеш да ревнуваш някой ако той ти е безразличен! :-s Хубаво е в едни взаимоотношения да има малко ревност,но да не е в големи количества,че тогава ще почнат проблемите [-X
Може да идеш при него и да му обясниш,че не,че не му вярваш,но просто ти е неприятно да контактува толкова много с момичета.
А той давал ли ти е причина да ревнуваш?
Ако можеш се опитай се поне малко да се сдържаш :smt012

GeRgY
12-10-2006, 09:20
Perky_girl вярно казва че Ревноста ти се поражда от това че той не ти е безразличен... Обичкай си го :) и бъди просто неговата причина да ЖИВЕЕ. :P :smt008 :smt008

IKisseDAGirL
12-10-2006, 09:31
Аз ще ти кажа това, което мисля, но без да се обиждаш - според мен, ревнуват хората, които са несигурни в себе си и в способностите си да задържат човека, когото обичат до себе си.
Лично аз смятам,че ревнуват само тези,които имат чувствам към даденият човек.Защото неможеш да ревнуваш някой ако той ти е безразличен! :-s

не е вярно, възможно е.. срещат се вманиачени хора, които не изпитват чувства към дадения човек, но и не искат да го оставят да бъде с друг/а.. дори познавам такива [-(

ревността не е мярка за нищо... или поне не за любов [-X за егоизъм и чувство за собственост по-може де..
така че и аз съм напълно съгласна с това, което каза ^npocTo^a3^f^ :roll: ревността е признак на безсилие и неувереност

tanita_g
12-10-2006, 11:00
Това е болест не може да се излекуваш,ако той разбере ще те намрази!!!

ProstoAz
12-10-2006, 11:15
според мен, ревнуват хората, които са несигурни в себе си и в способностите си да задържат човека, когото обичат до себе си.

^просТо^а3^f^ Neznam kak se poluchi,no tova koeto kaza uspq da promeni vyzgledite mi,pone donqkade.Absolutno prava si.Kato zapochna da revnuvam shte si povtarqm tezi dumi i shte mi minava po-lesno.Thanks:)
Радвам се. :D

...ревността не е мярка за нищо... или поне не за любов [-X ...
Така е. :wink:

perky_girl, има много неща, които доказват наличността на някакви чувства, но съм обедена, че ревността не е сред тях. :wink:
Когато ходиш с някой защо те е страх той да не ти изневери? Защо те е страх, че може да има някакви чувства към друга? Това, че си с някой понякога не те ли е навеждало на мисълта, че той въпреки че е заобиколен от много момичета е избрал именно ТЕБ, избрал е да бъде с ТЕБ, а не с някоя друга?

nasty_f
12-10-2006, 12:08
Не знам как да ти помогна.Мисля,че за "болестта" ревност няма лек.Каквото и да ти напиша,не мисля,че ще го направиш!

S_T_E_V_E
12-11-2006, 17:24
Moqt problem e che sym mnogo revniva.S gageto mi(na 16,ot sasedni klasove sme) hodim ot 6-7 meseca.Toi mnogo me obicha,a i az nego.Toi ima mnogo priqtelki i az veche go revnuvam dori kato zagovori nqkoe momiche.Revnuvam kogato si pi6e s drugi momicheta,kogato izliza s drugi momicheta.Iskam da se otarva ot tazi revnost,no neznam kak da go napravq.Osyznavam che ima pravo da obshtuva s drugi momicheta osven men,no vypreki tova revnuvam.Molq vi,pomognete:(

еми мойто момиче това е много лошо и не мисля че човекът до теб много ще търпи ревност :). Ще цетирам един много мъдар човек - брат ми хах "Ревноста учуждава!" :)

koalka
12-11-2006, 17:30
Нормално е да го ревнуваш,след като има приятелки момичета.Но не трябва да забравяш,че той те ОБИЧА,което не е малко и,което ти дава донякъде спокойствието.Виж,това не е гаранция,че като има приятелки момичета нещо ще се случи.Той може и да няма и пак да ти изневери.

hoseto_
12-11-2006, 17:31
ами излизай и ти с други момчета, пиши си с тях, говорете си. Ако почне и той да те ревнува така поне ще се чувстваш по-малко виновна :-D

12-11-2006, 17:49
Съгласна съм с hoseto_ Давайте си малко свобода бе хора :-) Щом го ревнуваш,давай му повод и той да ревнува :)

cvety_i_bebeto
12-11-2006, 18:08
Лично аз смятам,че ревнуват само тези,които имат чувствам към даденият човек.Защото неможеш да ревнуваш някой ако той ти е безразличен! :-s

не е вярно, възможно е.. срещат се вманиачени хора, които не изпитват чувства към дадения човек, но и не искат да го оставят да бъде с друг/а.. дори познавам такива [-(

ревността не е мярка за нищо... или поне не за любов [-X за егоизъм и чувство за собственост по-може де..
така че и аз съм напълно съгласна с това, което каза ^npocTo^a3^f^ :roll: ревността е признак на безсилие и неувереност

И аз съм напълно съгласна с вас...
А по въпроса как да ти помогнем,аз бих ти дала един съвет,който наистина ще ти помогне-контролираи ревноста си и в никакъв случаи не го караи да спре да се вижда с момичета ако той не е съгласен,защото ще го изгубиш....гаджето ми беше адски ревнив...и не се контролираше не ме пускаше да излизам даже....и знам аз как се чувствам за това ти го казвам.... ;-)