Влез

View Full Version : obarkana sam!!!

blabla_bla
12-10-2006, 10:05
na4i haresvam edno mom4e ot nqkolko meseca!!!na edna ekskurziq se zabihme i toi me pita kakvo pravim i az neznaeh kakvo da kaja i kazah mi nz!!!na drugiq den se pravihme 4e ne se poznavame i posle v reisa go pitah dali tova e bilo samo za ve4erta i toi mi otg mi ne ne !!!i na drugiq den mi pisa 4e neznael kakvo iska 4e nz dali iska da e s mene/ a samo da kaja 4e toi ne e ot teq det se zabivat s vsqka\!!!i kolkoto i naivno da zvu4i az naistina go prieh 4e nz kvo iska i mu pisah posledno kakvo pravim nali 4e naistina iskam da znam dali ve4e znae kakvo iska???i toi ne mi otgovori!!!!i nakraq mu napish edin mail da zabravi kakvo e stanalo pone priqteli da si ostanem!!!oba4e az super mn go haresvam i ne iskam samo da sMe priqteli!!!

vvs_go
12-10-2006, 10:12
malka si za takiva raboti o6te 1 2 godini i 6te si dobre

tanita_g
12-10-2006, 10:25
na4i haresvam edno mom4e ot nqkolko meseca!!!na edna ekskurziq se zabihme i toi me pita kakvo pravim i az neznaeh kakvo da kaja i kazah mi nz!!!na drugiq den se pravihme 4e ne se poznavame i posle v reisa go pitah dali tova e bilo samo za ve4erta i toi mi otg mi ne ne !!!i na drugiq den mi pisa 4e neznael kakvo iska 4e nz dali iska da e s mene/ a samo da kaja 4e toi ne e ot teq det se zabivat s vsqka\!!!i kolkoto i naivno da zvu4i az naistina go prieh 4e nz kvo iska i mu pisah posledno kakvo pravim nali 4e naistina iskam da znam dali ve4e znae kakvo iska???i toi ne mi otgovori!!!!i nakraq mu napish edin mail da zabravi kakvo e stanalo pone priqteli da si ostanem!!!oba4e az super mn go haresvam i ne iskam samo da sMe priqteli!!!
Отново му напиши е-майл,като там пишеш,че искаш една само среща приятелска.Като се срещнеш с него ще се опиташ да му кажеш,че го харесваш и искаш да ходиш с него.Никой не те чува какво му говориш, така,че не се страхувай да му го кажеш и никой не знае,че ти си му предложила......Успех!!!

XXX_f
12-10-2006, 10:27
kaji my ti kakvo iskash i togava toi da reshava...po dobre i toi da znae kakvo iskash da stane m/y vas dvamata.Mojebi zatova go e strah da ti otgovori da ne se pochyvstva tupo ako go odrejesh :)

LSD^Lady
12-10-2006, 10:29

A на колко години си ?

pampers
12-10-2006, 10:37
кажи му какви 4увства има6 към него..за6тото колкото и дае 6те има зна4ение..и може да променят мн работи ами ако той има 4увства към теб и го е страх да ти ги признае за6тото не е сигурен 4е са споделени...иди и му кажи..не се колебай :D успех

BeBcHeTo
12-10-2006, 13:01
Май и двамата незнаете кфо искате

12-10-2006, 17:08
kaji my ti kakvo iskash i togava toi da reshava...po dobre i toi da znae kakvo iskash da stane m/y vas dvamata.Mojebi zatova go e strah da ti otgovori da ne se pochyvstva tupo ako go odrejesh :)

ma az qvno mu pokazvam 4e go haresvam

blabla_bla
12-10-2006, 17:28
кажи му какви 4увства има6 към него..за6тото колкото и дае 6те има зна4ение..и може да променят мн работи ами ако той има 4увства към теб и го е страх да ти ги признае за6тото не е сигурен 4е са споделени...иди и му кажи..не се колебай :D успех

ami ako me otritne smisal 6te mi satne super gadno a i nz kak da mu go kaja smisal toi ako iska6e 6te6e da mi otg na sms-ite ili na mail-a a toi ni6to ne napravi i ne moga da si obqsnq za6to?

nasty_f
12-10-2006, 17:43
И аз бях в подобна ситуация...Писах му така като теб и той накрая не ми отговори...Харесвах го известно време,но се отказах после.

koalka
12-10-2006, 18:08
Просто си уговорете среща и говорете открито на нея..

blabla_bla
12-10-2006, 18:38

ama na sms ne mi otgovarq kamo li ako si pogovorim a i az nz kvo da mu kaja idei?

12-11-2006, 00:04

emi kato ne iska6 da ste samo priqteli, 6to mu kazva6 da si ostanete takiva?! To blizko do akula kvo trqbva da mu kaje6...

exelero
12-11-2006, 00:34
Да ти дам моя майл да ми пишеш на мене :) Аз знам какво искам :mrgreen:

Бех маа как се на такива блейки се падат толкова влюбени момичета......... искам и аз така ;-)

blabla_bla
12-11-2006, 12:33

To blizko do akula kvo trqbva da mu kaje6...

mi neznam kakvo ti4no da mu kaja az go vijdam po4ti/ne e v moita smqna/ vseki den 6tot e ot moito u4ili6te i smisal kakvo da mu kaja toi me othvarlq ve4e 2 pati a az kvo.....tapo se polu4ava no i v sa6toto vreme ne iskam da ostavq ne6tata prosto ei taka

12-11-2006, 13:28

mi neznam kakvo ti4no da mu kaja az go vijdam po4ti/ne e v moita smqna/ vseki den 6tot e ot moito u4ili6te i smisal kakvo da mu kaja toi me othvarlq ve4e 2 pati a az kvo.....tapo se polu4ava no i v sa6toto vreme ne iskam da ostavq ne6tata prosto ei taka

ne ti e lwsno i na tebe

12-11-2006, 13:28

ne ti e lwsno i na tebe

12-11-2006, 17:03
???

12-12-2006, 11:49
molqvi se daite nqkakvi predpolojeniq kakvo da mu kaja

SouL^*DiViNe
12-12-2006, 16:58
da..a na kolko si godinki??

blabla_bla
12-15-2006, 12:17
16 za6to?

CekC_Cbc_Tpyn
12-15-2006, 12:56
хааххах еми ти си на 16 бре момиче!!!Като го харесваш толкоз много,свържи се с него(смс/и-мейл/обикновен разговор) и му кажи,че искаш еди си кво дрън дрън,бла бла ,и толкоз!Той сам ще реши дали иска нещо или не...А,да,не се прави че му се молиш!!!Бъде твърда,сериозна...и го гледай палаво :Р :mrgreen:

samotna
12-15-2006, 13:40
Според мен трябва да се видите,като не ти отговаря на смс-те,намери го,незнаеш ли къде ходи,все нещо ще измислиш!

blabla_bla
12-15-2006, 16:54

xaxxa
01-03-2007, 13:52
xaxaax tapi jenski nqma liubov na vazrasta na koqto ste ne razbrahte li

blabla_bla
01-16-2007, 14:15
hmmmm

koalka
01-16-2007, 14:26
Сори, ама си направила супер тъпо нещо и трябва да поправиш грешката си.Той сигурно е сметнал, че ти не го харесваш, след като си му казала такова нещо и сега не знаеш какво си мисли.За това отиди при него и поговерете и веднъж завинаги се изяснете.Ако го харесваш, не позволявай да си отиде.А и му кажи, че това, което си му написала в онзи имейл не е истина.