PDA

View Full Version : Ето какво стана :)

TROY
12-10-2006, 10:35
Добър ден на всички . С приятелката ми правихме секс вече от 2 месеца без предпазни мерки.До сега на няколко пъти си беше правила тест за бременност и нямаше нищо . И най-накрая преди 1 седмица се оказа че е бременна :) Първо аз се почуствах кофти,защото ние нямахме чувство ,че трябва да си имаме бебе,но уви скоро ще излезе на бял свят. Родителите ни като разбраха за наше учудване го приеха нормално ,даже се зарадваха.И както в началото не се чуствах добре сега съм на небето,че ще си имам малко детенце :D Аз съм на 19 може да кажете че съм малък ,но не е така . И двамата сме на толкова и се чувстваме готови 8) Много се радвам ,че ще си имаме дете . Просто исках да Ви го споделя. И ви казвам чак сега разбрах ,че детето е най-хубавото нещо,което може да се случи на човек \:D/

RoyTheReaper
12-10-2006, 10:40
щом това дете е желано мога да кажа само едно - честито!!! :-D

TROY
12-10-2006, 10:45

Да,желано е . Въпреки че е направено несъзнателно нито един от двамта не сме мислели да го премахваме (тя да направи аборт) Ние сме на седмото небе . Благодаря за пожеланието :-D

Boynce
12-10-2006, 10:52
Супер!Това е чудесно1Много се раздвам за вас , дано бебчето е живо и здраво и много много да ви радва.
Аз също много искам бебенце,но все още не сам събрала кураж а и определно не сам готова :)

ЧЕСТИТО!!!!! :smt041 :smt031

12-10-2006, 10:59
BRAVO! 4ESTITO TATE! =D>

Sladkata_Nansi
12-10-2006, 11:06
Bravo!6tom se 4uvstvate gotovi za tova malko hubavo sazdanie nqma zna4enie,4e ste na po 19 !mnogo se radvam :smt026 :smt041 I mnogo da go obi4kate,ama da ne stane glezlio :lol: I vie se obi4aite :smt008

Ashleyy
12-10-2006, 11:07
И аз се присъединявам - Честито!!!

smacky_91
12-10-2006, 11:09
zdr,dokato nie 15-16 godishnite se molim da nqma nqkakav fal sas spukan prezervativ ili ne6to podobno,vie izjivqvate edni ot nai-hubavite momenti v jivota si.Iskam da vi pojelaq da ste zaedno po vreme na nai-vajnite momenti-parvata duma,parvoto zab4e,prohojdaneto,tragvane na u4ili6te,parvoto gadje,zavar6vane i taka natatak.4ESTITO!!! Badete nai-6tastlivoto semeistvo :)

~magitto~
12-10-2006, 11:11
:-D Честито!Много се радвам за вас,въпреки че не те познавам!Дано да е живо и здраво и много си го обичкайте! :-D

Tokio_Hotelkata
12-10-2006, 11:40
4estito!!!!!!!!!!!!!!! :roll: =D> :!: :smt006

adoration_
12-10-2006, 11:44
Честито!!!Бъдете едно невероятно щастливо семейство!А за бебчето-не се и съмнявам,че ще е най-обичаното и най-глезеното :)

Sasha2k8
12-10-2006, 11:53
4estito na mamata i tatkoto!!! da vi e jivo i zdravo i mn da si go obi4kate :) mnogo se radvam za vas :smt007 :smt008

krem4et0
12-10-2006, 12:48
Ами като правиш секс без предпазни средства няма как да кажеш направих го без да искам,извинявай. Радвам се,ч сте щастливи,но аз не бих се нагърбила с отговорносттада имам дете,нищо че съм на 21!

tequila
12-10-2006, 12:53
Ами като правиш секс без предпазни средства няма как да кажеш направих го без да искам,извинявай. Радвам се,ч сте щастливи,но аз не бих се нагърбила с отговорносттада имам дете,нищо че съм на 21!
ееее кремче стига де ще си имат дете и са щастливи... ние само можем да ги поздравим... Честито!!!

{_^PaS$IoN`KiSs^_}
12-10-2006, 12:54
Chestito,mnogo se radvam za vas.Pojelavam vi da si gledkate bebcheto s mnogo radost i da ste mnogo shtastlivi trimata :smt008

12-10-2006, 13:23
Благодаря за хубавите пожелния ,живот и здраве след около 9 месеца ще ви съобщя когато се роди :-D Много съм Ви благодарен ,защото ми помагате когато имам нужда. А иначе вече ще съм по редовен във форума и ще помагам на тенейджърите в трудни моменти (дано няма такива ) Радоста ми е голяма .Много е весело да целувам коремчето на приятелката си :D А до тези 9 месеца се надяваме и да се оженим ,за да не стане извънбрачно дете =P~ Много щастие има при нас :-D Пожелавам на всичките от форума да ги сполети моята добра съдба (разбирасе когато са готови ) и да се поставят на мое място да разберат какво е да си на 7-мото небе O:) Отново благодаря :smt008

12-10-2006, 13:26
Благодаря за хубавите пожелния ,живот и здраве след около 9 месеца ще ви съобщя когато се роди :-D Много съм Ви благодарен ,защото ми помагате когато имам нужда. А иначе вече ще съм по редовен във форума и ще помагам на тенейджърите в трудни моменти (дано няма такива ) Радоста ми е голяма .Много е весело да целувам коремчето на приятелката си :D А до тези 9 месеца се надяваме и да се оженим ,за да не стане извънбрачно дете =P~ Много щастие има при нас :-D Пожелавам на всичките от форума да ги сполети моята добра съдба (разбирасе когато са готови ) и да се поставят на мое място да разберат какво е да си на 7-мото небе O:) Отново благодаря :smt008
Това бях аз :::

TROY
12-10-2006, 13:28
A за кремчето ... Ти явно не си ме разбрала добре [-X Всички сме супер и сме радостни (според мен това е най-важното) :D

IKisseDAGirL
12-10-2006, 13:54
сега се радвате, но след време, когато погледнете назад, ще видите, че решението ви е било прибързано.. незнам, за мен да си на 19 и вече с дете е съкращаване на "живота" [-( пълно самоубийство :lol: никога не бих се нагърбила с това на тази възраст

BeBcHeTo
12-10-2006, 13:59
Честито!

TROY
12-10-2006, 14:07
Бебчето благодаря . Валантайн лов само искам да ти кажа ,че не е така. Наистина сме готови . И просто незнам как можеш да кажеш,че едно дете е самоубийсто [-(

мъничетo
12-10-2006, 14:47
Честито!!!Аз ви пожелавам да сте преди всичко живи и здрави,да откриете истинското щастие заедно, да може винаги да разчитате един на друг, да се подкрепяте, уважавате и обичате винаги.И не позволявайте семейният ви живот да се превърне в бреме или навик.Любовта ви е събрала и вярвам, че няма да угасне и ще е с вас постоянно. Hо на вас ви пожелавам от все сърце, макар и да не ви познавам лично, през каквито и моменти да преминете, да съхраните обичта си и всеки ден да сте сплотени и прегърнати, ръка за ръка и през трудностите и през щастливите мигове. Не вярвам много в истинската и вечна любов, но докажете на такива като мен, че грешат.
Сътворете своята приказка и бъдете щастливи!И нека детето ви бъде заобиколено от мн лубов,радост и щастие! :smt008

12-10-2006, 14:58
Abe ne ste li mnogo mladi4ki...Chestito vi da budete vinagi taka shtastlivi i na 7 nebe O:) Obaache sled kato se rodi malkoto sladurche idvat problemite(pojelavam vi da nqma takiva)Shte ima mnogo revove posred noshtite,peleni trqbva da smenqsh chas po chas,da go hranish,da go kupesh,da se zanimavash s nego(kato pootrasne)Abe izobshto 19 ne e mnogo podhodqshta vuzrast za rajdane i otglejdane na malko bebe.Shte vidish sled vreme che nqma da imash vreme za mnogo neshta,koito dokato si bil neangajiran si mojel da pravish :) NO shte imash nai-cennoto sukrovishte na sveta-deteto!Az sam jena na 27 godini i sega momichenceto mi e na 7 godinki,a mom4enceto e na 3 i e super chuvstvoto!Kogato gi rodix bqx ujasno shtastliva(v sushtiq moment i izmorena)i supruga mi beshe naistina nai-shtastliviq chovek na sveta v tozi moment!Sega mislim i za treto detence :D Obicham s cqloto si sarce decata mi i bih dala absolutno vsichko za tqx,no pak te preduprejdavam!Trqbva mnogo da si pomislish,zashtoto ima takiva hora,koito sled vreme kak da go kaja....se otmqtat edin vid :evil: Pojelavam na teb i priqtelkata ti vsichko-nai hubavo!Budete super shtastlivi,pojelavam vi da si narodite mnogo dechica i da im se radvate :smt006

Pocu_Ty
12-10-2006, 15:22
bravooooooo bravoooooooo da vi e 4estito :))))))))))

doky
12-10-2006, 15:30

Ти пък кво разваляш момента на човека,някой да иска безразборно тъпото ти мнение.Някой тръгнал да се похвали,и везнесъщото кремче веднага да се изкаже глупаво,с радост НЕ бих ти чел постовете,ама се дразня на такива като теб!

А иначе да ти е честито бъдещото бебче,много здраве и щастие и да бъдете най-добрите родители:)

radito
12-10-2006, 15:56
Еми ай честито!да ви е живо и здраво!

SwEeTSsSnake
12-10-2006, 16:22
zdr,dokato nie 15-16 godishnite se molim da nqma nqkakav fal sas spukan prezervativ ili ne6to podobno,vie izjivqvate edni ot nai-hubavite momenti v jivota si.Iskam da vi pojelaq da ste zaedno po vreme na nai-vajnite momenti-parvata duma,parvoto zab4e,prohojdaneto,tragvane na u4ili6te,parvoto gadje,zavar6vane i taka natatak.4ESTITO!!! Badete nai-6tastlivoto semeistvo :)
\:D/

No|Problem
12-10-2006, 16:54
br pozdravleniq

MeRiTo0o0
12-10-2006, 17:29
4estito !!!!!!!!! :)

12-10-2006, 18:32
Е да ви е честито бебенцето :)
Пожелавам и на неб и на приятелката ти (а може би вече сте сгодени,знам ли..)да сте много щастливи,добри и влюбени един в друг родители.А между другото,вече знае ли се момченце ли ще е или момиченце? :-D

exelero
12-11-2006, 00:08
krem4et0 бях написал бая редове но няма да постъпвам просташки просто ще ти кажа "Ти като не си готова не е казано че другите не са готови" :wink:

Бащата честито много се радвам това е може би 1-та тема която ме направи щаслив и ми накара сърцето да тупка радостно. Просто много ме зарадва тая тема :mrgreen: Вярно е няма нищо по хубаво от това да си направиш малко бебенце и да го одгледаш до голям/а мъж-жена :)
Нека да е живо здраво ииииииии най щасливото бебенце на света със такива млади и готини родители просто бебето ще е много добре. Поздравления на теб и приятелката ти нека любовта между вас да НЕ огасне и да си продължи все така голяма :)

п.п. измислихте ли имена сподели имената :) и както казаха разбра ли се Момче или Момиченце ?

И пак честито мнооооооооо готина тема 1 тема да ме зарадва у тоя форум :D

И който се обади че си съкратявали живота..... ало умници не забравяйте че както ТОЙ така и ТЯ имат родители те за какво са бабите и дядовците ???? МИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ

shadow4e
12-11-2006, 00:15
Браво, България има нужда от такива хора, които да се радват, че ще имат детенце и няма да направят аборт въпреки младата си възраст, а след някоя и друга година ви пожелавам още поне едно, направено с още повече любов! :wink:

exelero
12-11-2006, 00:20
пожелавам още поне едно, направено с още повече любов! :wink:

Хахаха това малко като рекламата на шоколада Линдор направен със много любов от прецизен фин швейцарски шоколад :)
Тука ще е дъще/синко направен си със много любов от млада майка и млад такто :mrgreen:

12-11-2006, 02:05
Добър ден на всички . С приятелката ми правихме секс вече от 2 месеца без предпазни мерки.До сега на няколко пъти си беше правила тест за бременност и нямаше нищо . И най-накрая преди 1 седмица се оказа че е бременна :) Първо аз се почуствах кофти,защото ние нямахме чувство ,че трябва да си имаме бебе,но уви скоро ще излезе на бял свят. Родителите ни като разбраха за наше учудване го приеха нормално ,даже се зарадваха.И както в началото не се чуствах добре сега съм на небето,че ще си имам малко детенце :D Аз съм на 19 може да кажете че съм малък ,но не е така . И двамата сме на толкова и се чувстваме готови 8) Много се радвам ,че ще си имаме дете . Просто исках да Ви го споделя. И ви казвам чак сега разбрах ,че детето е най-хубавото нещо,което може да се случи на човек \:D/

Мн рано на 19 ама иначе Евала =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Със здраве да си го отглеждате!

krem4et0
12-11-2006, 08:55
ееее кремче стига де ще си имат дете и са щастливи... ние само можем да ги поздравим... Честито!!!
Прсто отбелязах. След като са щастливи-да им е честито!

krem4et0
12-11-2006, 08:59
Е, не оставяте тука човек да си каже каквото има, а в случая да подчертая,че бебето не е станало без да искам. Всички тука дружно ми се нахвърлят, заради 1 саркастичен коментар. А относно кой готов и кой-не това си е твърде лично. След като са искали да имат бебе и са го постигнали,заначи че са щастливи хората. в крайна сметка това е смисълът на нещата-да си добре,да си щастлив и да се радваш на хубавите моменти с любимите хора. Не упреквам автора, нито нещо подобно-просто изказвам мисъл, породена като чета първият пост от темата.

SINDEL
12-11-2006, 09:03
Ами 4естито и на двамата =D> =D>
Щом като на 19 се 4увствате готови и искате да отгледате детенце - евала ви казвам :)
Нямате си представа колко малко са хората като вас :wink:
Вси4ко най-хубаво ви желая и дано беб4ето да ви радва непрекъснато. Като разберете дали е мом4е или моми4е, пиши пак да се порадваме още \:D/

MartiSSima
12-11-2006, 09:48
Честито!Какво да ви пожелая - едно щастливо семейство с най -прекрасното бебче.След време да ви радва и да ви кара да се чувствате горди с него!Исключително ми е приятно, че пиша по тази тема!Дано има повече такива!Честито и всичко най - хубаво за Вас и вашето бебче!!! :smt008 :smt007 \:D/

olive_oil
12-11-2006, 11:05
честито

koalka
12-11-2006, 13:45
Ами да ви е честито!Поне е желано и приятелката ти няма да направи аборт! :wink:

12-11-2006, 14:41
Благодаря на всичките хубави коментари . Много ме зарадвахте ,че така ме подкрепяте :roll: Иначе с годеницата си мислим ако е момиче да е Тони (или Антоанета) ако момченце да е Петър или Тихомир :)

Разбира се това не е окончателно .Мене като са ме родили само ме погледнали и почувствали какво трябва да ми е името :mrgreen: Може и при нас да стане така \:D/ Обаче според мен първото име ще носи най-голям късмет на бебето :smt006

malka_sladuranka
12-11-2006, 14:45
ами и аз ще кажа честито \:D/ \:D/ \:D/ Да ви е живо и здраво сладурчето \:D/ \:D/

TROY
12-11-2006, 14:47
А и пропуснах да кажа че ние не се вълнуваме какво ще е (момче или момиче) каквото излезе все ще му се радваме еднакво O:) Аз тъкмо разправям на приятелката си от утре да тръгнем да копуваме дрехи за момиченца и момченца да има =P~ Но като се позамисля май ще излизам сам . Искам тя да стои в къщи и да си почива. Като я знам може и да не издържи,но все пак.... моята жена си е :-D искам да си се грижа за нея.Искам ако може да си дадете съветите ако имате информация с какво мога да и помагам докато е бременна начален стадий (първите месеци) . А иначе аз утре излизам да копувам научна литература специално в тази област и списание "Дете" ще потърся,за да се обуча малко и в тази област .Но моля ви помогнете и Вие :wink:

12-11-2006, 23:20

Тря се съберем ся да го полеем бебето! Аз залагам на момче!

12-11-2006, 23:25
А и пропуснах да кажа че ние не се вълнуваме какво ще е (момче или момиче) каквото излезе все ще му се радваме еднакво O:) Аз тъкмо разправям на приятелката си от утре да тръгнем да копуваме дрехи за момиченца и момченца да има =P~ Но като се позамисля май ще излизам сам . Искам тя да стои в къщи и да си почива. Като я знам може и да не издържи,но все пак.... моята жена си е :-D искам да си се грижа за нея.Искам ако може да си дадете съветите ако имате информация с какво мога да и помагам докато е бременна начален стадий (първите месеци) . А иначе аз утре излизам да копувам научна литература специално в тази област и списание "Дете" ще потърся,за да се обуча малко и в тази област .Но моля ви помогнете и Вие :wink:

ето ти сайт за инфо http://forum.bg-mamma.com/

I_ve7o
12-12-2006, 05:42
yeeeeeeeee syper :))) da vi e jivo i zdravo detenceto :P :-) :smt031

shalis
12-12-2006, 07:01

Az za literatura i t.n. ne znam, ama moga da ti kaja, 4e nai-dobri sa bebe6kite aksesoari na CAMERA....iii biberonkite sa nai-hubavi ako sa ot anatomi4nite, ama vij piotai v magazina, za6toto sym 4uvala, 4e ima nqkoi napraveni ot kofti guma....
IIIi da vi e 4estito malkoto sykrovi6te.

UUUuu mnogo e hubavo da pi6e6 po nhqkoq qka tema, a ne nqkvi prostotii :-D

exelero
12-12-2006, 07:57
Я сподели от колко време ходите със годеницата ти :)

He3HauKa
12-12-2006, 09:05
Da sa ti jivi i zdravi i bebcheto i maikata :lol:

VeSna
12-12-2006, 09:10
Супер!Това е чудесно1Много се раздвам за вас , дано бебчето е живо и здраво и много много да ви радва.
Аз също много искам бебенце,но все още не сам събрала кураж а и определно не сам готова :)

ЧЕСТИТО!!!!! :smt041 :smt031

Az pak trqbva 1-vo da porasna :D

12-12-2006, 13:17
Първо - ЧЕСТИТО! Второ съмнявам се ,че изобщо имате представа с каква огромна отговорност се нагърбвате!

PRD
12-12-2006, 13:27
shtom smqtash 4e sh mojete da osigorite spokoen i dobur jivot na deteto :) 4estito ti :)

TROY
12-12-2006, 15:04
OOO как ми помагате :) Благодаря на всички . С годеницата ми ходим от 2 години от 1 нашите знаят :-) Познавам я от 4 \:D/ Мисля преди да се роди детето да се оженим (малко млади) ,но решихме ,че е по-добре бебето да не е извън-брачно :-k Съветите Ви ми помагат. Благодаря отново :-D

Sasha2k8
12-12-2006, 15:50

Az za literatura i t.n. ne znam, ama moga da ti kaja, 4e nai-dobri sa bebe6kite aksesoari na CAMERA....iii biberonkite sa nai-hubavi ako sa ot anatomi4nite, ama vij piotai v magazina, za6toto sym 4uvala, 4e ima nqkoi napraveni ot kofti guma....
IIIi da vi e 4estito malkoto sykrovi6te.

UUUuu mnogo e hubavo da pi6e6 po nhqkoq qka tema, a ne nqkvi prostotii :-D

bebe6kite produkti na CHICO su6to sa mnogo dobri ;)

Sasha2k8
12-12-2006, 15:54
OOO как ми помагате :) Благодаря на всички . С годеницата ми ходим от 2 години от 1 нашите знаят :-) Познавам я от 4 \:D/ Мисля преди да се роди детето да се оженим (малко млади) ,но решихме ,че е по-добре бебето да не е извън-брачно :-k Съветите Ви ми помагат. Благодаря отново :-D

auuuu mnogo se radvam za vas dvamata.....da sa ti jivi i zdravi mamata i beb4eto......i ti O:) i az mn iskam da si imam malko sladko beb4e s priqtelq mi ama sum o6te mnogo malka- samo na 14 godini...aaa toi e na 19...no jivot i zdrave.... O:)
:smt008

D1v`Petel
12-12-2006, 22:02
Честито! Да е живо и здраво бебето O:)

exelero
12-13-2006, 02:43
Колегаааааа много бързо те е грабнал живота ама дано не си писнете и дано тя е сериозна не като другите.......... :mrgreen:

Някой каза че се нагърбвате със голяма отговорност пак повтарям те НЕ СА сами имат си родители който ще им помагат.

И давай други имена тея не ми харесаха :-D

TraPPed
12-13-2006, 05:49
CHESTITO....oba4e samo edno 6te kaja-Dano na men ne mi se nalaga da si imam dete na 19!

12-15-2006, 14:34
Колегаааааа много бързо те е грабнал живота ама дано не си писнете и дано тя е сериозна не като другите.......... :mrgreen:

Някой каза че се нагърбвате със голяма отговорност пак повтарям те НЕ СА сами имат си родители който ще им помагат.

Майка съм на 21 годишна дъщеря родила извънбрачно, защото бащата на 26г се уплаши, че му било рано, въпреки ,че го искаше това дете.! Тя уж подходи отговорно, но докато роди, остави ме да и гледам детето после, защото още не се била наживяла. Лошото е , че в един момент ще решите и вие ,че не сте се наживяли и ще оставите родителите ви да го гледат!

12-15-2006, 15:25
Честито :)!Наистина се радвам и ви поздравявам за решението ви,но дано сте го обмислили много добре защото отглеждането на дете е нещо наистина много отговорно и там няма поправителни,човек няма право да греши.Пожелавам ви да сте едни наистина отговорни родители и да отгледате едно наистина щастливо детенце,защото няма нищо по-хубаво от щастието и любовта в детските очи!

MimityYy
12-15-2006, 15:52
4estito i ot men :)

k-33
12-16-2006, 02:11

Майка съм на 21 годишна дъщеря родила извънбрачно, защото бащата на 26г се уплаши, че му било рано, въпреки ,че го искаше това дете.! Тя уж подходи отговорно, но докато роди, остави ме да и гледам детето после, защото още не се била наживяла. Лошото е , че в един момент ще решите и вие ,че не сте се наживяли и ще оставите родителите ви да го гледат!

Еми 1-во да ти е живо и здраво внучето както и дъщеря ти :)
А за другото до някаде са прибързали щом във последствие се осещат че не са толкова готови.Аз имах във предвид не всеки ден и буквално родителите им да изгледат детето но примерно от време на време или нещо такова :)

Аз съм на 20 и не се чуствам готов и за това не бързам има време бая :) За това първо ще се наживея после ще мисля за деца :)

teenkopele
12-16-2006, 02:30
Да ви е живо и здраво детето, което скоро ще се появи на бял свят! :wink:

Dzak :D
12-16-2006, 04:17
Evala pich she stanesh tatko ot rano :lol: Priqtelite ti she merqt diskotekite ti she sedish v kyshti i she smenqsh pampersi :P yako :-)

XXX_f
12-16-2006, 07:41
Chestito da ti e :-D

BLaCk_LaDY_
12-16-2006, 09:19
Chestito i ot men :-) Da ste jivi i zdravi cqloto semeistvo,da obichate bebcheto(v koeto ne se symnqvam),bydete shtastlivi :-) Obichaite se! :-)

Buttk0
12-16-2006, 14:59

I da ni kajesh nikoga da ne prawim kato teb ... blagodarq aide utiwai che mlqkoto she izstine !

{Poison}
12-16-2006, 15:12
Дързост и красота не се отразява добре на хората,лелеее аз съм на 20,а като си помисля за бременност,деца и т.н.т ми става лошо.Все пак животът тепърва предстои и има редица по-приятни неща от гледане на бебета,тов а е наи-голямата отговорност,която може да поеме някой,а на тази възраст кръвта"кипи",но станалото -станало,добре е,че поемаш отговорност към момичето и бъдещото ви дете,защото много малко момчета биха го направили. [-X

TROY
12-17-2006, 09:19
Абе вие хора дето гледате на дето като нещо което съкръщава живота какви сте бе :smt011 :smt012 :smt009 :smt017 :smt018 Немога да ви разбера. Но ви гарантирам ,че съм готов и тя е готова и го искаме! И то не скасява живота [-( Иначе благодаря на другите за добрите пожелания :smt006

{Poison}
12-17-2006, 17:05
Ами определено съкращава живота,пък и вие сте деца,ето защо от поколение на поколение все по-разюздани стават,защото мама и тати са тийнчета и не им се гледа бебе,а то израства на автопилот и какъв пример взема то"Опааа мама и тати са били на по 18-19,айде да подобрим семейния рекорд и да взема да забременея/оплодя на 15"ииии така,мисля че съм ясна,всеки да прави каквото си иска,ама нещата не отиват надобре.

Heartbreaker
12-17-2006, 17:10
TROY е напълно прав!Детето не съкращава живота или го прави по горчив.И да ви радва бебчето много, измислихте ли му име вече ;]

{Poison}
12-17-2006, 17:13
Със солидна банкова сметка ще съкращава живота на бавачката :)

TROY
12-17-2006, 19:29
TROY е напълно прав!Детето не съкращава живота или го прави по горчив.И да ви радва бебчето много, измислихте ли му име вече ;]

Ми чудим се още :roll: Все пак има още 8 месеца и половина (да не кажа 8 ) Има време \:D/ Не мисля ,че моите родители ,нейните родители и ние сме бавачки . Това дете ще е заобиколено от много роднини,които го обичат и винаги ще го обичат =P~

nai_shtastlivata
12-17-2006, 21:14
Браво,Браво! Пожелавам ви мн щастие,любов,здраве и детенцето мн да ви радва.Всичко най най :smt057

Vercetti
12-17-2006, 21:21
Честито и от мен. 8)

c0ca1na
12-17-2006, 21:22
Живи и здрави !
И евалата от мен , малко са отговорните като теб !

exelero
12-18-2006, 01:21
Дързост и красота не се отразява добре на хората,лелеее аз съм на 20,а като си помисля за бременност,деца и т.н.т ми става лошо.Все пак животът тепърва предстои и има редица по-приятни неща от гледане на бебета,тов а е наи-голямата отговорност,която може да поеме някой,а на тази възраст кръвта"кипи",но станалото -станало,добре е,че поемаш отговорност към момичето и бъдещото ви дете,защото много малко момчета биха го направили. [-X

Аз и на теб ще ти кажа това че ти не си готова е твой проблем. Те се чуствят готови и са решили да си имат дете. Със или без твоето до някаде тъпо мнение те продължават на пред :wink:
Няма смисъл да исказваме негативни мнения след като ТЕ САМИ са решили дали да го задържат или не и си е тяхна работа.
Нашата работа е да ги подкрепим и поздравим, да им пожелаем всичко най добро :wink:

Ммм да и после да искаме снимки на Майката Бащата и малкото :mrgreen:

12-18-2006, 04:00

А аверката ти на колко години е?

12-18-2006, 04:05

Аз и на теб ще ти кажа това че ти не си готова е твой проблем. Те се чуствят готови и са решили да си имат дете. Със или без твоето до някаде тъпо мнение те продължават на пред :wink:
Няма смисъл да исказваме негативни мнения след като ТЕ САМИ са решили дали да го задържат или не и си е тяхна работа.
Нашата работа е да ги подкрепим и поздравим, да им пожелаем всичко най добро :wink:

Може би все още нямам никакъв опит в областта на гледането на дете, но поста написън от Пойзън е пълна глупост. Детето е най прекрасното нещо на света. Да отгледаш нещо което е твое, да го гледаш как прави първите си стъпки, как проговаря. Това не е ли най-прекрасното нещо на света? Сигурно повечето от вас имат домашен любимец, и се грижите за него като родители, храните го, поите го, грижите се за него, разхождате го абсолютно всичко, и го чувствате като свое родно дете. Но да имаш дете и да имаш домашен любимец има ОГРОООООООООМНА разлика. Децата са най-прекрасното на този свят. И който не го е оценява, значи е загубил страшно много!

{Poison}
12-18-2006, 17:57
Айдеее раждайте и се радвайте!

{Poison}
12-18-2006, 17:58

Не ми говори за тъпо мнение,защото всеки е прав за себе си,а още повече пък точно човек с аватар на някакъв пендел Азис ще ми каже какво е тъпо и не.

exelero
12-22-2006, 00:40

Не ми говори за тъпо мнение,защото всеки е прав за себе си,а още повече пък точно човек с аватар на някакъв пендел Азис ще ми каже какво е тъпо и не.

Ахахаха ти щото си много умна за това се захвана за аватара ми понеже друго неможа да измислиш..... аре бягай не си интересна пък и какво те боли уя тебе за моя аватар ? Аз просто казвам че много ама много се изложи със тоя твоя пост.

п.п. твоя аватар като е селски аз какво да направя ? :smt005 поне да беше си намерила цветен апарат хаухаухаухаухуа :smt005 или цветните снимки по скъпи от черно белите хахахахаха на мама тя със черно белите аватари

TROY
11-08-2007, 20:06
Моля модераторите да не заключат темата ! Ами детенцето расте здравичко :grin: Искахте ми снимка ето ви една :

http://store.picbg.net/pubpic/07/6A/f53e19effbba076a.jpg

Сладурчето ми то на тати :smt006 Благодаря на всички за хубавите пожелания , които ми дадохте преди , мерси пак :grin:

Made_of_Pain
11-08-2007, 20:15
Живи и здрави.

BMW_MPOWER
11-08-2007, 23:11
ха честито! да ви е живо и здраво отрочето

foxy-to
11-09-2007, 07:58
mn se radvam za vas. kuklata e mn sladka. :-D radvam se i za vas dvamata 4e ste se namerili. dano da si ostanete sploteno semeistvo d1lgo vreme. a otnosno nqkoi komentari 4e bilo rano, ne e vqrno. samo kato se ogleda6 polovinata tvoi vrastnici sa gi rajdali po na 18 god!
btw, kak se kazva deteto? :)

Dr.Hause
11-09-2007, 08:05

\:D/ защото много пъти младите се страхуват или под влияние на родителите бебето се маха :)

drozila
11-09-2007, 08:09
4ESTITO, TOVA E NE6TO MNOGO HUBAVO :grin: :smt003 DA VI E JIVO I ZDRAVO I MNOGO 6TOSTLIVO :smt006 ZA RODITELITE

Dr.Hause
11-09-2007, 08:31

\:D/ защото много пъти младите се страхуват или под влияние на родителите бебето се маха :)

иначе супер да си родител ....(докато е малко обаче :lol: :lol: :lol: )

rihannka
11-09-2007, 12:53
ммм много се радвам за вас.4естито и от мен.наиситна е 4удесно 4е ще имате бебенце,това е най голяма благословия. дано да ви е живо и здраво и много да ви радва :grin:

lyly_lili
11-09-2007, 12:55
emi togava da vi e 4estito :P

niksy_bub
11-09-2007, 22:00
честитоо :wink: ако е момиче го кръстете Никол :P

{Sweety_f}
11-09-2007, 22:09
мм мога само да ти пожелая да е живо и здраво и вси1ко най-хубаво.. :P

FelisDirus
11-09-2007, 23:23
Ангел... искам и аз бебе, но мъжо мрънкоти, че е рано. Еми, прав е, амааа.. аз все пак искам! :cry:

FelisDirus
11-09-2007, 23:24
честитоо :wink: ако е момиче го кръстете Никол :P

Я, стига! Има достатъчно български имена. Не познавам французин, кръстил детето си Петко например.

Пък и като гледам снимката, детето определено си има име вече.

Nadelina
11-09-2007, 23:26
Ангел... искам и аз бебе, но мъжо мрънкоти, че е рано. Еми, прав е, амааа.. аз все пак искам! :cry:

Da be... i pri mene taka... :-)

A po temata.. Chestito i ot mene!!! I da vi e jivo i zdravo ... i da mu dadete mnogo mnogo lubov :)

krem4et0
11-10-2007, 07:01
Абе и аз си искам бебок, ама да завършим първо и да паработвам, че.........иначе няма как!

GD
11-10-2007, 07:12
Айде и от мен честито да е живо и здраво бебето :wink:

Fallen`Angel
11-10-2007, 07:20

AvRiL lAvIgnE LoVeRka
11-10-2007, 08:54

:wink:

theEXPLOITED
11-10-2007, 09:03

EMOgirl92
11-10-2007, 10:26
Mmmmmm super :) :twisted:

LitTlE_BeBsIiI
11-10-2007, 11:10
Честито!Да ви е живо и здраво като се роди и мнн да ви радва! :)

flabarflabar
11-10-2007, 11:13
BRAVO! 4ESTITO TATE! =D>
и от мен 4еститоо

_MiA_
11-10-2007, 11:58
Честито и от мене ! Пожелавам ви всичкото щастие на света и едно малко, прелестно и послушно ангелче и мн се радвам за вас :grin: :P :twisted:

BaiboCo
11-10-2007, 12:03
what DO I CVARE about u :?

yohrdan
11-10-2007, 12:07
ххх радвам се че си готов :| честито и със здраве...като излезне малкото му предай много поздрави от мен ;-) :smt006

Dental
11-10-2007, 15:52
Честито и от мен.Пожелавам ви щастлив семеен живот и малък ангел,който да ви радва.

Quasar
11-10-2007, 16:26
Честито...а да спомена само че и аз съм грешка :D :D :D ма кво да се прави...пък и ние грешките сме съвършени :---)

Lorelei
11-10-2007, 16:45
CHestito!Moga samo da pojelaq da Vi e jivo i zdravo i mn da vi radva :)

alkobalko
11-10-2007, 17:21
Бебчето е много сладурско. Да ви е живо и здраво, много обичано и щастливо. Да има винаги късмет и мама и тате да го слушкат много.

mon4eto
11-10-2007, 18:00
4estito pi4 i da si go gledade bez problemi i mnogo da go obi4ate i nai ve4e vie da si se obi4ate :) :) :)

cacegka_3a_cekc
11-10-2007, 18:09

ами аз ви се вазхяиштавам...заштото др на ваше място би направил аборт..което не е наи разъмното решение...мога да кажа само БРАВО желая жи касмет за в бадеште :---) :smt008

DevilWish
11-10-2007, 18:15
4estito i ot mene ;)

MoHuTo
11-10-2007, 21:00
Честито и от мен! :P

Get Nasty
11-10-2007, 21:03
Честито! :---)

~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
11-10-2007, 21:12
да са ви честити близнетата! и още толкова по толкова да си имате!

Iv4eTy
11-10-2007, 21:45
Ами честито, само това мога да ти кажа. :-P

hiro
11-26-2007, 11:18
Честито - Да ви е живо и Здраво

Don_mani
11-26-2007, 11:25
nadqvam se 4e si naqsno tova kakva otgovornost e po odobre pro4etete nqkoiq kniga za da ste naqsno deteto se sabuja na seki 3 4asa i pla4e i voushte mnogo drugi neshta i 4estito dano da e jivo i zdravo

didi06
12-29-2007, 09:25
e bravo 4estito 6tom tova bebe e jelano zna4i 6te badete dobri roditeli \:D/