View Full Version : pro4etete i daide syvet4e ;(
offf hora help...;( ve4e sam tolkova mnogo ot4aqna prosto nqma na kade pove4e..nikoi ne me haresva..imam si problemi...i taka ...v4era izlizah s bratov4edka mi...otidohme do edno mom4e posled se razhodihme...i pak otidohme do tova mom4e...vlqzohme v tqh...i sh gledame film oba4e kato vidqh brat my napravo otka4ih stra6no gotin e ...bratov4edka mi go be6e haresvala...i nali sq sqdame i sh gledame film..i bratov4edkata vika zapoznaite se i nali se zapoznavame i toi se ysmihna i as ve4e otka4ih...posle kato se pribrahme i bratov4edka mi mi vika ole ako znai6 daniel{taka se kazva vaprosniq sladur}kak te gleda..i as ve4e otka4ih..daje ne sme si govorili prosto se gledahme...smisal tq mi kaza tei...a tq ne bi me izlygala...zabravih da kaja toi e malko ot broikajiite...ama s nqkoi momi4eta e razli4en...bratov4edka mi kaza 4e moje da me yredi..no nz k`fo da mislq :(( plsss kajete k`fo da pravq.. ;(..i molq bez ybidi ;(
Ми...на мене това ми прилича малко на временно чувстов...смисъл, че няма потенциал за връзка, но защо пък да не пробвате?! Кажи на братчедка ти да му вземе номера на Даниел и му се обади, покани го да излезнете...по държанието му ще си проличи дали с тебе ще се държи като "бройкаджията" или като "влюбения" Даниел! Ако се държи като че ти си му поредната - по-добре не се захващай с него, защото всичко ще свърши с мн сълзи, но ако мислиш, че може да се получи нещо - действай! и...успех! O:)
tnx...i as plsss pi6ete hora ;(
allera_hell
12-10-2006, 13:44
robvai ot opit glava ne boli no ne se uvli4ai zada ne strada6
ai pi6ete 4e sam ot4aqna ;(
perky_girl
12-10-2006, 14:51
Странна си ми! 1во казваш :arrow:
offf hora help...;( ve4e sam tolkova mnogo ot4aqna prosto nqma na kade pove4e..nikoi ne me haresva..(
А после твърдиш,че според брадчетка ти той си пада по теб. :smt017
Както и да е това не е по темата на твоят 'проблем' .
Да кажем,че той не е бройкаджия или поне с теб ще е сериозен.Идеята братовчетка ти да му вземе номера,нещо не ми допада,не че нещо но
:arrow: тя го е харесвала в миналото
.bratov4edka mi go be6e haresvala..
:arrow: защо трябва да имате посредник?! #-o
Ако те е толкова срам ти сама да си го помолиш за номера,защо 'случайно' не отидете с твоята братовчедка отново до тях ;)
Флиртувай малко с него,смятам че това е достатъчно!Ако той си пада по теб ще те покани на среща,недей прави всичко 1во Ти!
Само не се впрягай и да не започнеш и ти да си мислиш 'той е единствен,неповторим' ако не успееш да го спечелиш.,защото това е глупаво.
as prosto se strahyvam da ne da ne me haresva 6tot ve4e mi pisna :( napravo ne mi se jivee seki se ebava s mene ;(
SouL^*DiViNe
12-10-2006, 14:57
E...tva s urejdaneto mi e mnogo inetesno... :-s
perky_girl
12-10-2006, 15:02
E...tva s urejdaneto mi e mnogo inetesno... :-s
И на мен,но сметнах,че няма смисъл да го коментирам
ако смяташ 4е е от броикадйиите не тругваи с него,това е едно обикновенно харесване :wink:
ха сега да гадаем. може ли това да е едно класическо запознаване. човека та е видял някъде и та е харесал. казал на брат си, той от своя страна познава братовчедка ти, паканва я у тях под претекст да се гледа филм, тя води теб и Бум