View Full Version : mn sa vazbujdam
hora pravq sex i mi e acki hubavo no kat ne sam s priqtelq si ponqkoga mn se vazbujdam i iskam da go napravq no nemoga i po4vam da sa samodovolqvam i nz kat sam pred svar6vane v glavata mi idvat mn mn po eroti4ni misli predstavqm si 4e priqtelq mi ma lije i napravu nz mn hubavo mi stava i kat svar6a iskam da otida pri negu i da sa ebem mn zdravu.Normalno li e? molq va kajete mi!
Напълно, абсолютно и възбуждащо нормално! (добре, или поне първите две, последното може да е заради виртуалния секс, който тъкмо имахме с партньорката ми ^^)
За една жена е съвсем в реда на нещата да бъде разгонена. И, ако искаш да пробваш някои от мислите си в главата си - сподели с приятеля си. Ние, мъжете, страшно се възбуждаме от жена, която знае какво иска. :D (a, да, много важно е да наблегнеш, че искаш да вършиш тези неща с приятеля си и САМО с него, да не стане някакво накърняване на гордост и подобни)
Абсолютно нормално си е! :wink:
Абсолютно нормално си е! :wink: :oops: :P
S_T_E_V_E
12-11-2006, 19:39
Кажи му го - ще се зарадва. :)
panterata
12-11-2006, 19:46
нормално е :)
fire_spark
12-11-2006, 19:51
даже се радвай че е така :)
ако не се възбуждаше от приятеля си щеше да е много лошо :wink:
Напълно, абсолютно и възбуждащо нормално! (добре, или поне първите две, последното може да е заради виртуалния секс, който тъкмо имахме с партньорката ми ^^)
Тая дума партньорка звучи повече човек с който правя само секс отколкото човек който обичам и правя любов с него. Под партньорка имаше впредвид Мурад Циганина на ъгала на Витошка ли?
krem4et0
12-12-2006, 08:10
Нормално си е. А и на мен партньорка ми звучи като момиче за секс. много по-голямо отношение с изказва с думата приятел/ка. Показваш един вид,че цениш личността на човека,а не само възбуждащото му тяло.
Извинявам се, това е моя терминология, която съм възприел с времето. За мен:
Партньорка = Приятелка + Любовница
Човек, който едновременно ми е приятел И споделя леглото ми. Това ми е най-високата позиция в личната йерархията на взаимоотношенията човек-човек.
real-girl
12-12-2006, 10:47
hah..emi ne ne e normalno :lol:
mn qsno ,4e e ,be mome,kvo si se za4udila :mrgreen:
xxexe ami to 4e e normalno normalno e ama vzemi mu kaji po nekaf na4in ..:ska4ai mu otgore i tva e ne vqrvam da ti kaje kvo praish xiixix :-k za da ne fantazirash pove4e ... a ... :mrgreen:
hora pravq sex i mi e acki hubavo no kat ne sam s priqtelq si ponqkoga mn se vazbujdam i iskam da go napravq no nemoga i po4vam da sa samodovolqvam i nz kat sam pred svar6vane v glavata mi idvat mn mn po eroti4ni misli predstavqm si 4e priqtelq mi ma lije i napravu nz mn hubavo mi stava i kat svar6a iskam da otida pri negu i da sa e**** mn zdravu.Normalno li e? molq va kajete mi!
Споко,няма нищо ненормално.Даже някой път,ако се възбудиш и приятеля ти го няма,можеш да ми дойдеш на гости :wink: