View Full Version : момичета като свършите един път..
Значи въпроса ми е следния , като свършите един път момичета , намалява ли ви желанието за секс после. Защото с приятелката ми се правим орална любов , аз е масажирам , лижа е през това време и бъркам с пръсчета и изведнъж и става много год (след 10-тина мин) започва да полудява направо и след това се избягва по някъкъв начин по нататъшно продължаване на любовната игра и секса - тряя си ходи , спи и се и т.н..Така и двамата още не сме го направили , а ходим от 6 месеца и сме по на 16.
Ти или си циганин или си малоумен чекиджия.Много мразя някой да говори по-тоя селски начин,научи малко тоя пуст роден език!
с приятелката ми сЕ правим
аз Е масажирам
лижа Е
Айде,едно на ръка,че правиш повече правописни грешки,отколкото думи имаш в изреченията ти,ама и тва тъпо неграмотно изразяване на сичкото отгоре!
Sladkata_Nansi
12-10-2006, 15:43
Много мразя някой да говори по-тоя селски начин,научи малко тоя пуст роден език!
Айде,едно на ръка,че правиш повече правописни грешки,отколкото думи имаш в изреченията ти,ама и тва тъпо неграмотно изразяване на сичкото отгоре!
И ти не си безгрешен, така че като не можеш да помогнеш на пича не изразявай мнение :wink:
Трупате мнения,а?
Иначе не може да отговорите на въпроса на човека...
Та...,лично на мен, след подобни заигравки с мъжа ми ми се прави много секс.Тази твоята е много вероятно да те баламосва нещо.Нооооо може и да греша.Хора всякакви,нали знаеш. :)
SpAcE_LaDy
12-10-2006, 16:00
Oooo, na men jelanieto mi sled lubovnata igra se usilva adski mnogo! osobeno ako toi me e dokaral do orgazum.. togavaa ne moje6 da me spre6 xaxa:) Na priqtelkata ti.. ne znam kakvo is stava, pogovori s neq i q pitai za6to otbqgva "su6tinskata" 4ast, kakto ti kaza:) Ima dva varianta spored men - ili e devstvena i q e strah.. ili prosto iska samo frenska lubov da pravi..
A, ima i treti variant - moje da ne e sigurna v teb.. ne znam, pogovori s neq i q pitai:)
ааа човек и при мен е нещо подобно.
Приятелката ми и аз не сме девствени и си ходим от месец и нещо, ама само на пръстчета и фреска го караме. Почвам аз с пръстче после с език и после с двете и тя много се кефи, както каза ти, след десетата минута някъде издивява. После обаче нещо и става и иска спокойствие. За това дето го казахте, че не била сигурна в мен се съмнявам (много). По едно време и аз точно така си мислех - момичетата след клиторен им заминава желанието ...
Е зависи колко силен е бил оргазъма...
Ако е било нещо наистина разтърсващо много ясно,че ще искам спокойствие.Но в повечето случаи не ми стига.Лакома съм. :-D
ааа човек и при мен е нещо подобно.
Приятелката ми и аз не сме девствени и си ходим от месец и нещо, ама само на пръстчета и фреска го караме. Почвам аз с пръстче после с език и после с двете и тя много се кефи, както каза ти, след десетата минута някъде издивява. После обаче нещо и става и иска спокойствие. За това дето го казахте, че не била сигурна в мен се съмнявам (много). По едно време и аз точно така си мислех - момичетата след клиторен им заминава желанието ...
Емм точно - спи ми се вече , уморена съм и т.н.
А трябва да е сигурна вече в мен , все пак 6 месеца сме почти по цял ден заедно.
No|Problem
12-10-2006, 16:42
a po temata: spored men q e strah
Значи все пак след френската (с или без оргазъм) ви се иска още повече така ли ?
Много ясно,че ми се иска секс.Особено пък ако не съм изпитала оргазъм. :-D
az li4no kato svur6a ne mi se iska pove4e ma moje i pove4e(ne vinagi otkazvam ;)) no tq verno moe da ti kru6ka ili ne6to verno da ne i se iska .btw detsvena li e :?:
nz dali e destvena , ne e spodelqla , ne sme pravili sex , ina4e dva prysta vlizat bez problem :)
Една от приятелките ми всеки път след интимната игра (и първия си оргазъм) се дърпаше и минаха месеци преди да правим секс. Оказа се, че просто й умирало желанието след това, че смятала оргазма през любовната игра за изкуствен оргазъм и т.н. и т.н. Тя беше доста консервативна по тази тема като цяло (и това беше една от причините да се разделим по-късно) За това - не я оставяй да свърши с пръстче, докарай я на прага и тя ще е достатъчно издивяла, за да изпълни всяко твое желание :D
Много мразя някой да говори по-тоя селски начин,научи малко тоя пуст роден език!
И ти не си безгрешен, така че като не можеш да помогнеш на пича не изразявай мнение :wink:
Типичен жаргон,с известната разлика,че си личи как е казан на място и се разбира,че не е от простотия,а там пича просто не може да пише.Аа леко отклонение-имаш 2 пропуснати запетайки;)
"По-тоя"?! По-какъв? По-голям? По-малък? По. Този. Две отделни думи. А и никой не би се заяждал с правописа ти, ако първо ти не беше тръгнал да го правиш! :evil:
Хората тук търсят помощ. Ако не можеш да им я дадеш - си мълчиш, както правя аз. А аз имам много повече умствен багаж от теб, повярвай ми!
Една от приятелките ми всеки път след интимната игра (и първия си оргазъм) се дърпаше и минаха месеци преди да правим секс. Оказа се, че просто й умирало желанието след това, че смятала оргазма през любовната игра за изкуствен оргазъм и т.н. и т.н. Тя беше доста консервативна по тази тема като цяло (и това беше една от причините да се разделим по-късно) За това - не я оставяй да свърши с пръстче, докарай я на прага и тя ще е достатъчно издивяла, за да изпълни всяко твое желание :D
e da ama kak da razbera koga e praga , kakto kazah nali dyrji se normalno i azvednuj po4va da si vdiga taza nagore , gledam e s ryvete po4va da si masajira gyrdite prosto stava izvednyj - ili to4no togava da spra :-D
Когато разбереш кога една жена е близо до оргазъм правиш class-change към Master Apprentice :D Импровизирай. Пробвай да спреш точно тогава, но не се дръпвай рязко, само спри движенията. Тя би трябвало да се опита да се самозадоволи, но ти трябва да я ограничиш и да й покажеш какво искаш да направиш. Ако тя прекалено много се дърпа и ТОГАВА - е, трябва да поговорите по-сериозно, не да я изнасилваш, нали? :P
Ammm, kakto kaza mom4eto po-gore, razdrazni q, no nakarq spri, pokaji i kakvo iska6, i ako se drypne pogovorete, I v kraq na krai6tata 6 meseca ne sa malko vreme, ako ne e devstvena 6te e mnogo zagorqla ako naistina 6 meseca q kara samo na oralna lubov...az pone ne bih izdyrjala.
na men togava jalanieto mi za sex se uveli4ava oshte pove4e...no i ako mu otkaja shte mis tane mn tupo 4e toi men me e zadovolil a az nego ne.
neznam tvoeto molmi4e zashto pravi taka, v takuv sluchai nqma da q karash da svurshva i tq sama shte si posika da i go "vkarash"
krem4et0
12-11-2006, 08:44
Ако любовната игра само ми е разпалила страстта ще правя секс като за световно. Сега, ако съм свършила няколко пъти и то умопомрачително-забрави да искам още секс!
Има жени с много по-4увствителен клитор, които като свършат веднъж всякаква по-нататъшна стимулация не само 4е не им прави кеф, ами им е неприятна и болезнена. Не вярвам да не сте 4ували. Такива жени не могат да изпитват множествен оргазъм и след като свършат веднъж им трябва известно време докато са готови за нов оргазъм. Може при приятелката ти така да седят нещата. Попитай я и ако има нещо такова, не я свършвай с френска. Докарай я до ръба и спри. После сама ше ти се моли за секс :wink:
Има жени с много по-4увствителен клитор
Дочувал съм, че с практиката, чувствителността намалява (и при мъжете е така, главичката става по-нечуствителна) Някой да може да потвърди?
hahavteen
12-11-2006, 14:11
Дочувал съм, че с практиката, чувствителността намалява (и при мъжете е така, главичката става по-нечуствителна) Някой да може да потвърди?
Ami az vednuj pitah edna ginekolojka i mi kaza 4e klitora ne namaliava 4ystvitelnostta si.Za penisa ne znam... :roll:
Ami az vednuj pitah edna ginekolojka i mi kaza 4e klitora ne namaliava 4ystvitelnostta si.Za penisa ne znam... :roll:
Съжалявам тогава момичетата с чувствителен клитор. Едно хубаво нещо да има като си жена и то.. :twisted: :twisted: :twisted:
"По-тоя"?! По-какъв? По-голям? По-малък? По. Този. Две отделни думи. А и никой не би се заяждал с правописа ти, ако първо ти не беше тръгнал да го правиш! :evil:
Хората тук търсят помощ. Ако не можеш да им я дадеш - си мълчиш, както правя аз. А аз имам много повече умствен багаж от теб, повярвай ми!
Слушай кво градски,за умствен багаж,за дар слово и неща свързани с интелект,не си и помисляй,че може да си по-напред от мен,смехотворно е!Печелил съм няколко награди за есета в конкурси,което би те навело на мисълта,че знам как да пиша.Отделно в кандидат-студентски изпити съм се доказал кой съм и какво мога,така че критики от хора като теб никога няма да търпя,единственото,което можеш да правиш,е да се стремиш да ме догониш в интелектуалните си способности,за друго нямаш данни.
shadow4e
12-11-2006, 20:39
За съжаление не намалява... Кво да се прави .. пауза 6-7 минути гушкане и айдееее наново
Слушай кво градски,за умствен багаж,за дар слово и неща свързани с интелект,не си и помисляй,че може да си по-напред от мен,смехотворно е!Печелил съм няколко награди за есета в конкурси,което би те навело на мисълта,че знам как да пиша.Отделно в кандидат-студентски изпити съм се доказал кой съм и какво мога,така че критики от хора като теб никога няма да търпя,единственото,което можеш да правиш,е да се стремиш да ме догониш в интелектуалните си способности,за друго нямаш данни.
Някак си всичко това не си личи по правопис и пунктуация, а? Последният конкурс, който съм печелил, беше шести клас и след това осъзнах, че темите са прекалено елементарни, за да се занимавам с тях. IQ-то ми е 141, занимавал съм се сериозно с проза и поезия, а резултатите ти от кандидат-студентските ти изпити не могат да ме впечатлят. Няма да си първият с отлична оценка по литература, който не може едно елементарно разсъждение да завърже. И, забележи - това ми е само едно от хобитата. Иначе уча финанси.
Не бях тръгнал да се заяждам с теб, просто се издразних от ненужната ти агресивност към човека, който просто имаше проблем. Не искам да продължаваме да си ги мерим, глупаво е.
Значи въпроса ми е следния , като свършите един път момичета , намалява ли ви желанието за секс после. Защото с приятелката ми се правим орална любов , аз е масажирам , лижа е през това време и бъркам с пръсчета и изведнъж и става много год (след 10-тина мин) започва да полудява направо и след това се избягва по някъкъв начин по нататъшно продължаване на любовната игра и секса - тряя си ходи , спи и се и т.н..Така и двамата още не сме го направили , а ходим от 6 месеца и сме по на 16.
Ти като удариш ена ножка сам после не ти ли е тъпо че си свършил?
Някак си всичко това не си личи по правопис и пунктуация, а? Последният конкурс, който съм печелил, беше шести клас и след това осъзнах, че темите са прекалено елементарни, за да се занимавам с тях. IQ-то ми е 141, занимавал съм се сериозно с проза и поезия, а резултатите ти от кандидат-студентските ти изпити не могат да ме впечатлят. Няма да си първият с отлична оценка по литература, който не може едно елементарно разсъждение да завърже. И, забележи - това ми е само едно от хобитата. Иначе уча финанси.
Не бях тръгнал да се заяждам с теб, просто се издразних от ненужната ти агресивност към човека, който просто имаше проблем. Не искам да продължаваме да си ги мерим, глупаво е.
Личи си,стига да се загледаш и да помислиш,което е и най-съществено.Похвално за резултатите ти,само че не ме вълнува особено,защото не считам това за критерий.Относно критиките ти,че не мога да вържа едно разсъждение,някак си ги подминавам,ти ще се сетиш защо.А поезията,бих я нарекъл чисто и просто хоби,занимавам се с медицина,не вярвам да те интересува,но щом ти сподели,отвръщам ти.
Не обичам да се заяждам безпричинно с хора,обаче в случая аз се подразних,а ти се прояви като пазител на реда и сигурността.Така че наистина най-добре да не продължаваме с излишния спор. :smt056
Цунка-гунка и всичко е готово, а? Oooh, why am I such a nice guy? :P
Цунка-гунка и всичко е готово, а? Oooh, why am I such a nice guy? :P
Е да не стигаме до крайности,има човек,който ще ми се сърди;)And about the second sentence-I am a nice guy too,don`t forget it;)
Хахахахаха (е, добре, стига спам!)
Кой знае можи тяхните да я проверявът секи месец да я водят на генеколог имаше 1 моми4е тяхните я водеха на секи месец на генеколог ;) така че и тва можи да е спънката м/у секса ..
Типичен жаргон,с известната разлика,че си личи как е казан на място и се разбира,че не е от простотия,а там пича просто не може да пише.Аа леко отклонение-имаш 2 пропуснати запетайки;)
Сега ако ще се драчите и ще коментирате кой как е с граматиката, ще стане поразия. Между другото, след "А" трябваше да напишеш запетая. :-D
Относно темата - сигурно спира, защото още е девствена, може би още не е готова за същинския секс.
У-у-у пак почнахте да си мерите...знанията по български.По-спокойно бе, хора, т'ва да не ви е форум за есеисти/поети или каквито и да било други, които трябва да имат перфектни правопис и пунктоация...някои грешки се допускат от бързане/невнимание.
По темата:
Ами, приятелю, поговори си с нея.Винаги съм твърдял, че доверието и споделянето (не излишното клюкарстване, има разлика) са много важни за една успешна връзка.
П.С.Поправяйте ме ако имам грешки, няма да се обидя, само ще си подобря правописа/пунктоацията :)