.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Guest

момичета като свършите един път..

Значи въпроса ми е следния , като свършите един път момичета , намалява ли ви желанието за секс после. Защото с приятелката ми се правим орална любов , аз е масажирам , лижа е през това време и бъркам с пръсчета и изведнъж и става много год (след 10-тина мин) започва да полудява направо и след това се избягва по някъкъв начин по нататъшно продължаване на любовната игра и секса - тряя си ходи , спи и се и т.н..Така и двамата още не сме го направили , а ходим от 6 месеца и сме по на 16.

Фен
    Град
    У Нас!
    Ти или си циганин или си малоумен чекиджия.Много мразя някой да говори по-тоя селски начин,научи малко тоя пуст роден език!

с приятелката ми сЕ правим
    аз Е масажирам
    лижа Е

Айде,едно на ръка,че правиш повече правописни грешки,отколкото думи имаш в изреченията ти,ама и тва тъпо неграмотно изразяване на сичкото отгоре!

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Цитирай Първоначално написано от doky
    Много мразя някой да говори по-тоя селски начин,научи малко тоя пуст роден език!
    Айде,едно на ръка,че правиш повече правописни грешки,отколкото думи имаш в изреченията ти,ама и тва тъпо неграмотно изразяване на сичкото отгоре!
    И ти не си безгрешен, така че като не можеш да помогнеш на пича не изразявай мнение

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Трупате мнения,а?
    Иначе не може да отговорите на въпроса на човека...
    Та...,лично на мен, след подобни заигравки с мъжа ми ми се прави много секс.Тази твоята е много вероятно да те баламосва нещо.Нооооо може и да греша.Хора всякакви,нали знаеш.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Oooo, na men jelanieto mi sled lubovnata igra se usilva adski mnogo! osobeno ako toi me e dokaral do orgazum.. togavaa ne moje6 da me spre6 xaxa Na priqtelkata ti.. ne znam kakvo is stava, pogovori s neq i q pitai za6to otbqgva "su6tinskata" 4ast, kakto ti kaza Ima dva varianta spored men - ili e devstvena i q e strah.. ili prosto iska samo frenska lubov da pravi..
    A, ima i treti variant - moje da ne e sigurna v teb.. ne znam, pogovori s neq i q pitai

Guest
    ааа човек и при мен е нещо подобно.

Приятелката ми и аз не сме девствени и си ходим от месец и нещо, ама само на пръстчета и фреска го караме. Почвам аз с пръстче после с език и после с двете и тя много се кефи, както каза ти, след десетата минута някъде издивява. После обаче нещо и става и иска спокойствие. За това дето го казахте, че не била сигурна в мен се съмнявам (много). По едно време и аз точно така си мислех - момичетата след клиторен им заминава желанието ...

Град
    при чичо Страх
    Е зависи колко силен е бил оргазъма...
    Ако е било нещо наистина разтърсващо много ясно,че ще искам спокойствие.Но в повечето случаи не ми стига.Лакома съм.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ааа човек и при мен е нещо подобно.

Приятелката ми и аз не сме девствени и си ходим от месец и нещо, ама само на пръстчета и фреска го караме. Почвам аз с пръстче после с език и после с двете и тя много се кефи, както каза ти, след десетата минута някъде издивява. После обаче нещо и става и иска спокойствие. За това дето го казахте, че не била сигурна в мен се съмнявам (много). По едно време и аз точно така си мислех - момичетата след клиторен им заминава желанието ...
    Емм точно - спи ми се вече , уморена съм и т.н.
    А трябва да е сигурна вече в мен , все пак 6 месеца сме почти по цял ден заедно.

Повече от фен
    a po temata: spored men q e strah

Guest
    Значи все пак след френската (с или без оргазъм) ви се иска още повече така ли ?

Град
    при чичо Страх
    Много ясно,че ми се иска секс.Особено пък ако не съм изпитала оргазъм.

az li4no kato svur6a ne mi se iska pove4e ma moje i pove4e(ne vinagi otkazvam ) no tq verno moe da ti kru6ka ili ne6to verno da ne i se iska .btw detsvena li e

Guest
    nz dali e destvena , ne e spodelqla , ne sme pravili sex , ina4e dva prysta vlizat bez problem

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Една от приятелките ми всеки път след интимната игра (и първия си оргазъм) се дърпаше и минаха месеци преди да правим секс. Оказа се, че просто й умирало желанието след това, че смятала оргазма през любовната игра за изкуствен оргазъм и т.н. и т.н. Тя беше доста консервативна по тази тема като цяло (и това беше една от причините да се разделим по-късно) За това - не я оставяй да свърши с пръстче, докарай я на прага и тя ще е достатъчно издивяла, за да изпълни всяко твое желание

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от Sladkata_Nansi
    Цитирай Първоначално написано от doky
    Много мразя някой да говори по-тоя селски начин,научи малко тоя пуст роден език!
    И ти не си безгрешен, така че като не можеш да помогнеш на пича не изразявай мнение
    Типичен жаргон,с известната разлика,че си личи как е казан на място и се разбира,че не е от простотия,а там пича просто не може да пише.Аа леко отклонение-имаш 2 пропуснати запетайки

Супер фен
    Град
    "По-тоя"?! По-какъв? По-голям? По-малък? По. Този. Две отделни думи. А и никой не би се заяждал с правописа ти, ако първо ти не беше тръгнал да го правиш!

Хората тук търсят помощ. Ако не можеш да им я дадеш - си мълчиш, както правя аз. А аз имам много повече умствен багаж от теб, повярвай ми!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Една от приятелките ми всеки път след интимната игра (и първия си оргазъм) се дърпаше и минаха месеци преди да правим секс. Оказа се, че просто й умирало желанието след това, че смятала оргазма през любовната игра за изкуствен оргазъм и т.н. и т.н. Тя беше доста консервативна по тази тема като цяло (и това беше една от причините да се разделим по-късно) За това - не я оставяй да свърши с пръстче, докарай я на прага и тя ще е достатъчно издивяла, за да изпълни всяко твое желание
    e da ama kak da razbera koga e praga , kakto kazah nali dyrji se normalno i azvednuj po4va da si vdiga taza nagore , gledam e s ryvete po4va da si masajira gyrdite prosto stava izvednyj - ili to4no togava da spra

Супер фен
    Град
    Когато разбереш кога една жена е близо до оргазъм правиш class-change към Master Apprentice Импровизирай. Пробвай да спреш точно тогава, но не се дръпвай рязко, само спри движенията. Тя би трябвало да се опита да се самозадоволи, но ти трябва да я ограничиш и да й покажеш какво искаш да направиш. Ако тя прекалено много се дърпа и ТОГАВА - е, трябва да поговорите по-сериозно, не да я изнасилваш, нали? :P

Повече от фен
    Ammm, kakto kaza mom4eto po-gore, razdrazni q, no nakarq spri, pokaji i kakvo iska6, i ako se drypne pogovorete, I v kraq na krai6tata 6 meseca ne sa malko vreme, ako ne e devstvena 6te e mnogo zagorqla ako naistina 6 meseca q kara samo na oralna lubov...az pone ne bih izdyrjala.
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    na men togava jalanieto mi za sex se uveli4ava oshte pove4e...no i ako mu otkaja shte mis tane mn tupo 4e toi men me e zadovolil a az nego ne.
    neznam tvoeto molmi4e zashto pravi taka, v takuv sluchai nqma da q karash da svurshva i tq sama shte si posika da i go "vkarash"

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако любовната игра само ми е разпалила страстта ще правя секс като за световно. Сега, ако съм свършила няколко пъти и то умопомрачително-забрави да искам още секс!

Мега фен
    Град
    SF
    Има жени с много по-4увствителен клитор, които като свършат веднъж всякаква по-нататъшна стимулация не само 4е не им прави кеф, ами им е неприятна и болезнена. Не вярвам да не сте 4ували. Такива жени не могат да изпитват множествен оргазъм и след като свършат веднъж им трябва известно време докато са готови за нов оргазъм. Може при приятелката ти така да седят нещата. Попитай я и ако има нещо такова, не я свършвай с френска. Докарай я до ръба и спри. После сама ше ти се моли за секс

Робинята на Quench

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Има жени с много по-4увствителен клитор
    Дочувал съм, че с практиката, чувствителността намалява (и при мъжете е така, главичката става по-нечуствителна) Някой да може да потвърди?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Има жени с много по-4увствителен клитор
    Дочувал съм, че с практиката, чувствителността намалява (и при мъжете е така, главичката става по-нечуствителна) Някой да може да потвърди?
    Ami az vednuj pitah edna ginekolojka i mi kaza 4e klitora ne namaliava 4ystvitelnostta si.Za penisa ne znam...

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Ami az vednuj pitah edna ginekolojka i mi kaza 4e klitora ne namaliava 4ystvitelnostta si.Za penisa ne znam...
    Съжалявам тогава момичетата с чувствителен клитор. Едно хубаво нещо да има като си жена и то..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си