Влез

View Full Version : кажете как да му кажа?

sianna
12-10-2006, 17:07
Той ми беше предложи да го направим,аз не му бях отказала,а просто му казах,че не съм готова още.Сега вече съм готова,но как да му кажа,така че да не стане много директно?Забравих да кажа,че това ще ми е първи път.

bungle
12-10-2006, 17:10
Виж в раздел СЕКС темата Питай и патило,и старило.Там последната страница.Че ме мързи да казвам пак.

nasty_f
12-10-2006, 17:31
Ми,като сте заедно просто му кажи "Ей,знаеш ли...?Вече съм готова"...Знам ли,нещо такова,или "Ела днес в нас в едиколко си часът,имам изненада за теб".

koalka
12-10-2006, 18:09
Ами можеш да му намекнеш с действия,но защо да не му кажеш напряко?Все пак той ще ти е първият и трябва да сте открити.

Crafter
12-10-2006, 18:17
За един мъж няма понятие, като "много директно". Особено, що се отнася до секс.
Моето предложение е, да го осведомиш следващия път, като се натискате.
И тъй-като ти ще искаш директни примери...
Искам те
Искам те веднага(даже направо карай с това)
Вече не мога да чакам...

Така или иначе, аз се съмнявам, че когато започне да става "горещо" той ще поиска одобрението ти, за да се пробва. Просто му позволяваш да си прави своето.

EDIT:

Сетих се нещо важно. В никакъв случай не натяквай това "искам ти да си ми първият". Мъжете мразят отговорността - те бягат от нея. Подобно изказване моментално ще отпуши съзнанието му за всевъзмножни дилеми: Ох, сега трябва да внимавам. Тя дали ще кърви. Ами ако я боли много. Как да започна, откъде да я подхвана...