Влез

View Full Version : plssss helppp :(((

I_ve7o
12-10-2006, 17:31
offf hora help...;( ve4e sam tolkova mnogo ot4aqna prosto nqma na kade pove4e..nikoi ne me haresva..imam si problemi...i taka ...v4era izlizah s bratov4edka mi...otidohme do edno mom4e posled se razhodihme...i pak otidohme do tova mom4e...vlqzohme v tqh...i sh gledame film oba4e kato vidqh brat my napravo otka4ih stra6no gotin e ...bratov4edka mi go be6e haresvala...i nali sq sqdame i sh gledame film..i bratov4edkata vika zapoznaite se i nali se zapoznavame i toi se ysmihna i as ve4e otka4ih...posle kato se pribrahme i bratov4edka mi mi vika ole ako znai6 daniel{taka se kazva vaprosniq sladur}kak te gleda..i as ve4e otka4ih..daje ne sme si govorili prosto se gledahme...smisal tq mi kaza tei...a tq ne bi me izlygala...zabravih da kaja toi e malko ot broikajiite...ama s nqkoi momi4eta e razli4en...bratov4edka mi kaza 4e moje da me yredi..no nz k`fo da mislq ( plsss kajete k`fo da pravq.. ;(..i molq bez ybidi ;(

LoVe_BoY{P}
12-10-2006, 17:48
offf hora help...;( ve4e sam tolkova mnogo ot4aqna prosto nqma na kade pove4e..nikoi ne me haresva..imam si problemi...i taka ...v4era izlizah s bratov4edka mi...otidohme do edno mom4e posled se razhodihme...i pak otidohme do tova mom4e...vlqzohme v tqh...i sh gledame film oba4e kato vidqh brat my napravo otka4ih stra6no gotin e ...bratov4edka mi go be6e haresvala...i nali sq sqdame i sh gledame film..i bratov4edkata vika zapoznaite se i nali se zapoznavame i toi se ysmihna i as ve4e otka4ih...posle kato se pribrahme i bratov4edka mi mi vika ole ako znai6 daniel{taka se kazva vaprosniq sladur}kak te gleda..i as ve4e otka4ih..daje ne sme si govorili prosto se gledahme...smisal tq mi kaza tei...a tq ne bi me izlygala...zabravih da kaja toi e malko ot broikajiite...ama s nqkoi momi4eta e razli4en...bratov4edka mi kaza 4e moje da me yredi..no nz k`fo da mislq ( plsss kajete k`fo da pravq.. ;(..i molq bez ybidi ;(

Рискувай и действай! :wink:

IzGuBeNo^AnGeL4E
12-10-2006, 17:52
Ами според мен 1во го опазнай малко и виж дали и теб те взима само за бройка и после вече реши дали да пробваш с него за да нестане така че после да имаш повече проблеми ](*,)

koalka
12-10-2006, 18:02
Според мен не трябва да позволяваш всичко тя да прави...все пак трябва и ти да се потрудиш.Да си уредиш сруща с него,вземи му телефона или скайпа...ако те е срам така на живо.Пишете си,вижте си и дано потръгнат нещата.

Crafter
12-10-2006, 18:11
Първо ще ти задам един въпрос.
Ако братовчедка ти, ти каже да скочиш от 13тия етаж, ще се почудиш ли?

Относно този Дани...
Както казаха и другите, не бързай. Опознай го, поговорете си, вижте дали ще си паснете. Може да се окаже, че любимата му тема за разговор е "Причинители на често и тежко фекалиране".
И не се настройвай на вълна той-е-най-добрият.36Mhz. По този свят има много мъже.

I_ve7o
12-10-2006, 18:15
tnx na si4ki :)) 4akam o6te otgovori

nasty_f
12-10-2006, 18:30
Накарай братовчедка ти да му намери номера и му пиши смс

The Interceptor
12-10-2006, 18:38
Излезте заедно. Може да ти е малко трудно но няма от какво чак толкова да се притесняваш. Обади му се някой път и го покани на кафе. Или кажи на братовчетка си да уреди една среща, като начало дори с нея
Успех (:

I_ve7o
12-10-2006, 18:43
mersi adski mnogo na vsi4ki za otgovorite :(( sh se postaraq da napravq ne6to ama s moq kysmet..pyk i kakto i da e tnx vse pak pi6ete

12-11-2006, 00:02
kolkoto i kvoto i da pi6em ako ne probva6 nqma kak da stane, nali taka?

I_ve7o
12-11-2006, 04:53
emi da no vse pak mi pomagate po nekyv na4in :p