PDA

View Full Version : просто за секс

СмеХурко
12-10-2006, 17:46
Искам да попитам нещо което ми дойде на ум . Значи едно момиче ми се натиска не чак толкова но ми прави намеци . Не я харесва но не е грозна просто не ми допада . та чудя се дали да я навия да се праскаме просто така заради секса и нищо повече . Не ме е срам да я питам но не знам дали ще са съгласи

ninsy
12-10-2006, 18:03
е ти си от мъжките курвета :)
кво искаш от нас да ти кажем как да постъпиш ли ако смяташ че е редно питай я ако не стои си на чикий ;) :twisted:

12-10-2006, 18:05
ще я питам що да не я питам , проблем ли е че е от моя клас ?

Kitana
12-10-2006, 18:10
абе душко щом е от твоя клас... ми де да знам аз не бих си навли4ала проблеми с по близки само за 1 ве4ер (по принцип съм твърдо против нещо за 1 нощ ама както и да е ) особено 4е сигърно ще у4ите още дълго заедно.. намери си някоя др и се покажи като 4овек за4иташ 4увствата и сериозен към живота... де да знам.. това мн пове4е се харесва на жените отколкото да се "пуска" на всяка
хахах СТИСКАЙТЕ СЕ И ВИЕ ДЕ АХАХА

12-10-2006, 18:32
Kitana - ако не стане с нея ти съгласна ли си , тъй и тъй не ми удобряваш предложението

Kitana
12-10-2006, 18:34
Kitana - ако не стане с нея ти съгласна ли си , тъй и тъй не ми удобряваш предложението не аз не съм по такива работи ;) но просто те съветвам да не е с хора които познаваш нали това му било тръпката да е с непознат :) нз как е някой по опитен да си каже...
аз се надявам никога да не разбера :)

bulgarche
12-10-2006, 19:05
Е бруталяшко е да я праснеш и после да не я погледнеш и все едно нищо няма :)
Но все пак...к'во толкова :-D

12-10-2006, 19:13
Искам да попитам нещо което ми дойде на ум . Значи едно момиче ми се натиска не чак толкова но ми прави намеци . Не я харесва но не е грозна просто не ми допада . та чудя се дали да я навия да се праскаме просто така заради секса и нищо повече . Не ме е срам да я питам но не знам дали ще са съгласи

Кажи й го директно! Ако откаже и ти се ядоса, какво по-хубаво от това че ще се отдръпне от теб ядосана и повече няма да те занимава. АКо пък се навие ! ЕВала - безплатна курва

shalis
12-10-2006, 19:28

Кажи й го директно! Ако откаже и ти се ядоса, какво по-хубаво от това че ще се отдръпне от теб ядосана и повече няма да те занимава. АКо пък се навие ! ЕВала - безплатна курва

Tva be6e mnogo glupavo izkazvane!