PDA

View Full Version : Не да я забавя, да я предизвикам?!

Boynce
12-10-2006, 20:13
И така знам че има много теми как да си забавиш цикъла!Обаче мен ме инересеува дали мога да го предизвикам да ми дойде по-рано и как.Искам го защото се очертава да ми доиде точно по празниците и е малко кофти искам да го дръпна с 2-3 дена напред:)
Ако някои знае нещо плс да пише :)

shalis
12-10-2006, 20:24
4uvala sym, 4e tova moje da stane s qdeneto na mnogo limoni s med...nz kolko e vqrno, ne sym rpobvala. A m/u dr az sym opitvala da spra te4eneto pone za 1 den - izpivam 2 spazmalgona i 1 aolin....vqrno kato drogirana sym malko ( v smisyl daje da me o6tipqt ne use6tam) ama za smetka an tova, ne se pritesnqvam, 4e 6te proteka :o

Boynce
12-10-2006, 20:30
4uvala sym, 4e tova moje da stane s qdeneto na mnogo limoni s med...nz kolko e vqrno, ne sym rpobvala. A m/u dr az sym opitvala da spra te4eneto pone za 1 den - izpivam 2 spazmalgona i 1 aolin....vqrno kato drogirana sym malko ( v smisyl daje da me o6tipqt ne use6tam) ama za smetka an tova, ne se pritesnqvam, 4e 6te proteka :o
Но аз искам да ми доиде по рано не да го забавям или да нямалявам течението .Искам да ми доиде и не ми преичи да си тече нормално.
Понеже трябва д ами доиеде на 24 и се пада точно в наи яката седмица да сам неразположен (тече ми по 7 дена #-o )

ABSOLUTme
12-10-2006, 20:37
1 blister vitamin C (e ne celiq de :lol: ) shti pomogne,ama izchakai i nqkoi dr da ti otgovori,che ne sum sigurna dali kato go vzimash ti se zabavq ili ti idva po-rano :roll: mai vtoroto 8-[

ачката
12-10-2006, 20:41
като ти доиде пий по 3-4 аспирина на ден и на третия ще умреш от загуба на кръв няма да ти е вече 7 дена :smt005 :smt005 :smt005

shalis
12-10-2006, 20:41
Но аз искам да ми доиде по рано не да го забавям или да нямалявам течението .Искам да ми доиде и не ми преичи да си тече нормално.
Понеже трябва д ами доиеде на 24 и се пада точно в наи яката седмица да сам неразположен (тече ми по 7 дена #-o )

Oh, gorkata, i az sym taka....mnogo e gadno, ama men i mnogo me boli...pyk za sedemte dena...na men pone ne mi myrdat, nikoga ne e bilo po-malko :(

ачката
12-10-2006, 20:49
ем и ти пий аспирин! :smt005 :twisted: :smt005

panterata
12-10-2006, 20:52
амии аспирина загрява и ако се облечеш хубаво че да ти стане горещо такова.. може да ти дойе по бързо :) а от витамин C идва по късно :)

deidiy
12-10-2006, 20:54
ем и ти пий аспирин! :smt005 :twisted: :smt005
:smt005
еми и на мен попринцип ми е по една седмица,ама мина вече за декември :-D ,защо не попиташ лекар дали е възможно и с какво :? и успех :D

ABSOLUTme
12-10-2006, 20:54
а от витамин C идва по късно :)
lujeeesh :lol: :lol:
ne be,sa prochetoh v net-o,ot vitamin C ti svurshva po-burzo :-D

Komshiikata
12-10-2006, 20:57
Това не е вярно миличка.От личен опит знам.

ачката
12-10-2006, 20:57
всичко е в аспирина! някоя от вас пробвала ли е да го пие повреме на менструация :smt077

ABSOLUTme
12-10-2006, 21:00
Това не е вярно миличка.От личен опит знам.
e az tva go chetoh v medicinstki sait,ti si nqkvo izkliuchenie :lol:

shalis
12-10-2006, 21:01
всичко е в аспирина! някоя от вас пробвала ли е да го пие повреме на менструация :smt077

uaxaxaxxaa, otka4alnik :P :P :P

ABSOLUTme
12-10-2006, 21:01
hahaahaahahh
edin debil kat tebe predi mnooooogo vreme predloji na edno momiche 'da si sloji aspirin na klitora,koito da ubie eventualno popadnalite i oceleli spermatozoidi vuv vaginata' :lol: :lol: :lol:
stia ste govorili gluposti,che nekoi deca chetat i vi vqrvat :!:

ачката
12-10-2006, 21:09
ABSOLUT`me готина теория е имал колегата :) права си жестоко се ебавах :) sorry а и не съм дебил няма да казвам какъв съм няма да ми направи чест :P

luda^S^vibrator
12-10-2006, 21:14
ae tuii za aspirina vyv vaginata e vqrno,s16to taka i rezen limon .. oba4e ti se ebava maikata na stenite na putkata!edna t1pa4ka ot kv si be6e natikala limon i be6e v bolnica posle ! 4e za tvoq slu4ai da ti doide po-fast-mn gore6ta voda na krasta,mn alkohol i sladko!!!!!

ultra
12-10-2006, 22:33
Моята учителка по биология в средното винаги ни натякваше,че ако ни се случи някога някой да ни свърши вътре,а е нежелано да си размекнем един ацетизал (аспирин) със малко вода и да го сложим във влагалището,защото киселината убивала сперматозоидите.Трябва много да се внимава обаче,защото лигавицата на влагалището е много нежна и могат да се получат ранички(язвички) от к-ната на хапчето.

12-10-2006, 23:10
АААА ЯД ЛИ ВИ Е? На мойто гадже и свършва след ден-два и по празниците няма да има кръв... Ще има ебанье! :lol:

shadow4e
12-10-2006, 23:56
Единственото, което можеш да направиш е спорт, да се натоварваш, кормени преси, да се къпеш с горещ вода и да мастурбираш, стигайки до оргазъм, защото така се получават импулси :wink: По принцип това предизвиква да ти тече по-силно тоест да ти свърши по-бързо, обаче ако почнеш 3-4 дни преди определената дата има вероятност да ти дойде по-рано, ама най- много с 2 дена. Даже не знам дали е възможно, но пробвай, нищо не губиш :wink:
Но когато ти дойде вече не го практикувай, за да не си докараш някой кръвоизлив!

bibonka
12-11-2006, 06:39
ima edni hapcheta za predizvikvane na cikyla...piesh gi i ti idva...po princip se piqt takiva kogato trqbva da pochvash protivozachaty4ni za da ne tebnesh leli4kata :P no pyk ima mnogo hormoni v tqh,no shtom si reshila da poemesh riska...
Chyvam limoni,med,aspirin,vitamin c ...
za aspirina znam che ti teche po silno
ot vitamin c ti go ZABAVQ
vij tova za limona vyv vlagalishteto....mislia che jiveem v 21vek...nz...vseki reshava kakvo da pravi s tqloto si ,no samo spomenavam che v limona ima kiselina i ...abe predpolagam che posledicite ne sa priqtni ;]

shizzle
12-11-2006, 06:46
Но когато ти дойде вече не го практикувай (оргазма - бел. shizzle), за да не си докараш някой кръвоизлив!

Аз пък знам, че оргазмите по време на цикъл, успокояват болките. А аз обичам да успокоявам партньорката си ^_^

12-11-2006, 06:55
Предизвикай я с цианид. Повече и цикъл няма да имаш.......и пулс :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

XXX_f
12-11-2006, 07:01
az sum 4uvala 4e stava s kanela raztvorena v rakiq i s mnogo shokolad...no neznam dali e sugyrno.s shokolada sum probvala neznam dali e biloi zaradi nego no kogato zapochnah da go qm v po-golemi kolichestva mi doide po burzo

LoRinSeR
12-11-2006, 07:37
Ако започнеш да пиеш пративозачатъчни средства, ще можеш да си контролираш до някаква степен цикъла.

Boynce
12-11-2006, 12:56
Ще разцъкам из Гугъл :)Да видя и там кво пише пък после ще взема решение :)
Мерси на всички :)
И все пак ако имате още някакви идеи ...не се притесняваите хехе пишете !!

SeXyAdrenaLinka
12-11-2006, 14:04
на мен майка ми ми е казвала 4е от витамин C се забавя ако не ти е дошло,а ако ти е дошло свършва по бързо или поне те4е по слабо, и от ли4ен опит знам 4е е така поне при мен