.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Не да я забавя, да я предизвикам?!

И така знам че има много теми как да си забавиш цикъла!Обаче мен ме инересеува дали мога да го предизвикам да ми дойде по-рано и как.Искам го защото се очертава да ми доиде точно по празниците и е малко кофти искам да го дръпна с 2-3 дена напред
    Ако някои знае нещо плс да пише

Момиче съм!!!

Повече от фен
    4uvala sym, 4e tova moje da stane s qdeneto na mnogo limoni s med...nz kolko e vqrno, ne sym rpobvala. A m/u dr az sym opitvala da spra te4eneto pone za 1 den - izpivam 2 spazmalgona i 1 aolin....vqrno kato drogirana sym malko ( v smisyl daje da me o6tipqt ne use6tam) ama za smetka an tova, ne se pritesnqvam, 4e 6te proteka
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Цитирай Първоначално написано от shalis
    4uvala sym, 4e tova moje da stane s qdeneto na mnogo limoni s med...nz kolko e vqrno, ne sym rpobvala. A m/u dr az sym opitvala da spra te4eneto pone za 1 den - izpivam 2 spazmalgona i 1 aolin....vqrno kato drogirana sym malko ( v smisyl daje da me o6tipqt ne use6tam) ama za smetka an tova, ne se pritesnqvam, 4e 6te proteka
    Но аз искам да ми доиде по рано не да го забавям или да нямалявам течението .Искам да ми доиде и не ми преичи да си тече нормално.
    Понеже трябва д ами доиеде на 24 и се пада точно в наи яката седмица да сам неразположен (тече ми по 7 дена )

Момиче съм!!!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    1 blister vitamin C (e ne celiq de ) shti pomogne,ama izchakai i nqkoi dr da ti otgovori,che ne sum sigurna dali kato go vzimash ti se zabavq ili ti idva po-rano mai vtoroto
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

ачката
    Guest
    като ти доиде пий по 3-4 аспирина на ден и на третия ще умреш от загуба на кръв няма да ти е вече 7 дена

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Boynce
    Цитирай Първоначално написано от shalis
    Но аз искам да ми доиде по рано не да го забавям или да нямалявам течението .Искам да ми доиде и не ми преичи да си тече нормално.
    Понеже трябва д ами доиеде на 24 и се пада точно в наи яката седмица да сам неразположен (тече ми по 7 дена )
    Oh, gorkata, i az sym taka....mnogo e gadno, ama men i mnogo me boli...pyk za sedemte dena...na men pone ne mi myrdat, nikoga ne e bilo po-malko
    The darkness around me
    Shores of a solar sea

ачката
    Guest
    ем и ти пий аспирин!

Голям фен
    Град
    Бургас
    амии аспирина загрява и ако се облечеш хубаво че да ти стане горещо такова.. може да ти дойе по бързо а от витамин C идва по късно

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от ачката
    ем и ти пий аспирин!

еми и на мен попринцип ми е по една седмица,ама мина вече за декември ,защо не попиташ лекар дали е възможно и с какво и успех

Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от panterata
    а от витамин C идва по късно
    lujeeesh
    ne be,sa prochetoh v net-o,ot vitamin C ti svurshva po-burzo

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    lujeeesh
    Това не е вярно миличка.От личен опит знам.
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

ачката
    Guest
    всичко е в аспирина! някоя от вас пробвала ли е да го пие повреме на менструация

Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Komshiikata
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    lujeeesh
    Това не е вярно миличка.От личен опит знам.
    e az tva go chetoh v medicinstki sait,ti si nqkvo izkliuchenie

Повече от фен
    всичко е в аспирина! някоя от вас пробвала ли е да го пие повреме на менструация
    uaxaxaxxaa, otka4alnik :P :P :P
    The darkness around me
    Shores of a solar sea

Град
    вввдотайемапигдотком
    hahaahaahahh
    edin debil kat tebe predi mnooooogo vreme predloji na edno momiche 'da si sloji aspirin na klitora,koito da ubie eventualno popadnalite i oceleli spermatozoidi vuv vaginata'
    stia ste govorili gluposti,che nekoi deca chetat i vi vqrvat

ачката
    Guest
    ABSOLUT`me готина теория е имал колегата права си жестоко се ебавах sorry а и не съм дебил няма да казвам какъв съм няма да ми направи чест :P

ae tuii za aspirina vyv vaginata e vqrno,s16to taka i rezen limon .. oba4e ti se ebava maikata na stenite na putkata!edna t1pa4ka ot kv si be6e natikala limon i be6e v bolnica posle ! 4e za tvoq slu4ai da ti doide po-fast-mn gore6ta voda na krasta,mn alkohol i sladko!!!!!
    Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Моята учителка по биология в средното винаги ни натякваше,че ако ни се случи някога някой да ни свърши вътре,а е нежелано да си размекнем един ацетизал (аспирин) със малко вода и да го сложим във влагалището,защото киселината убивала сперматозоидите.Трябва много да се внимава обаче,защото лигавицата на влагалището е много нежна и могат да се получат ранички(язвички) от к-ната на хапчето.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Guest
    АААА ЯД ЛИ ВИ Е? На мойто гадже и свършва след ден-два и по празниците няма да има кръв... Ще има ебанье!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Единственото, което можеш да направиш е спорт, да се натоварваш, кормени преси, да се къпеш с горещ вода и да мастурбираш, стигайки до оргазъм, защото така се получават импулси По принцип това предизвиква да ти тече по-силно тоест да ти свърши по-бързо, обаче ако почнеш 3-4 дни преди определената дата има вероятност да ти дойде по-рано, ама най- много с 2 дена. Даже не знам дали е възможно, но пробвай, нищо не губиш
    Но когато ти дойде вече не го практикувай, за да не си докараш някой кръвоизлив!

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    ima edni hapcheta za predizvikvane na cikyla...piesh gi i ti idva...po princip se piqt takiva kogato trqbva da pochvash protivozachaty4ni za da ne tebnesh leli4kata :P no pyk ima mnogo hormoni v tqh,no shtom si reshila da poemesh riska...
    Chyvam limoni,med,aspirin,vitamin c ...
    za aspirina znam che ti teche po silno
    ot vitamin c ti go ZABAVQ
    vij tova za limona vyv vlagalishteto....mislia che jiveem v 21vek...nz...vseki reshava kakvo da pravi s tqloto si ,no samo spomenavam che v limona ima kiselina i ...abe predpolagam che posledicite ne sa priqtni ;]

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Но когато ти дойде вече не го практикувай (оргазма - бел. shizzle), за да не си докараш някой кръвоизлив!
    Аз пък знам, че оргазмите по време на цикъл, успокояват болките. А аз обичам да успокоявам партньорката си ^_^

Guest
    Предизвикай я с цианид. Повече и цикъл няма да имаш.......и пулс

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    az sum 4uvala 4e stava s kanela raztvorena v rakiq i s mnogo shokolad...no neznam dali e sugyrno.s shokolada sum probvala neznam dali e biloi zaradi nego no kogato zapochnah da go qm v po-golemi kolichestva mi doide po burzo

Ако започнеш да пиеш пративозачатъчни средства, ще можеш да си контролираш до някаква степен цикъла.
    2т. забрана за ползване на профил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си