- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не да я забавя, да я предизвикам?!
И така знам че има много теми как да си забавиш цикъла!Обаче мен ме инересеува дали мога да го предизвикам да ми дойде по-рано и как.Искам го защото се очертава да ми доиде точно по празниците и е малко кофти искам да го дръпна с 2-3 дена напред
Ако някои знае нещо плс да пише![]()
4uvala sym, 4e tova moje da stane s qdeneto na mnogo limoni s med...nz kolko e vqrno, ne sym rpobvala. A m/u dr az sym opitvala da spra te4eneto pone za 1 den - izpivam 2 spazmalgona i 1 aolin....vqrno kato drogirana sym malko ( v smisyl daje da me o6tipqt ne use6tam) ama za smetka an tova, ne se pritesnqvam, 4e 6te proteka![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
1 blister vitamin C (e ne celiq de) shti pomogne,ama izchakai i nqkoi dr da ti otgovori,che ne sum sigurna dali kato go vzimash ti se zabavq ili ti idva po-rano
mai vtoroto
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
като ти доиде пий по 3-4 аспирина на ден и на третия ще умреш от загуба на кръв няма да ти е вече 7 дена![]()
![]()
![]()
Oh, gorkata, i az sym taka....mnogo e gadno, ama men i mnogo me boli...pyk za sedemte dena...na men pone ne mi myrdat, nikoga ne e bilo po-malkoПървоначално написано от Boynce
![]()
The darkness around me
Shores of a solar sea
ем и ти пий аспирин!![]()
![]()
![]()
амии аспирина загрява и ако се облечеш хубаво че да ти стане горещо такова.. може да ти дойе по бързоа от витамин C идва по късно
![]()
Първоначално написано от ачката
![]()
еми и на мен попринцип ми е по една седмица,ама мина вече за декември,защо не попиташ лекар дали е възможно и с какво
и успех
![]()
lujeeeshПървоначално написано от panterata
![]()
![]()
ne be,sa prochetoh v net-o,ot vitamin C ti svurshva po-burzo![]()
Това не е вярно миличка.От личен опит знам.Първоначално написано от ABSOLUT`me
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
всичко е в аспирина! някоя от вас пробвала ли е да го пие повреме на менструация![]()
e az tva go chetoh v medicinstki sait,ti si nqkvo izkliuchenieПървоначално написано от Komshiikata
![]()
uaxaxaxxaa, otka4alnik :P :P :PПървоначално написано от ачката
The darkness around me
Shores of a solar sea
hahaahaahahhПървоначално написано от ачката
edin debil kat tebe predi mnooooogo vreme predloji na edno momiche 'da si sloji aspirin na klitora,koito da ubie eventualno popadnalite i oceleli spermatozoidi vuv vaginata'![]()
![]()
![]()
stia ste govorili gluposti,che nekoi deca chetat i vi vqrvat![]()
ABSOLUT`me готина теория е имал колегатаправа си жестоко се ебавах
sorry а и не съм дебил няма да казвам какъв съм няма да ми направи чест :P
ae tuii za aspirina vyv vaginata e vqrno,s16to taka i rezen limon .. oba4e ti se ebava maikata na stenite na putkata!edna t1pa4ka ot kv si be6e natikala limon i be6e v bolnica posle ! 4e za tvoq slu4ai da ti doide po-fast-mn gore6ta voda na krasta,mn alkohol i sladko!!!!!
Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!
Моята учителка по биология в средното винаги ни натякваше,че ако ни се случи някога някой да ни свърши вътре,а е нежелано да си размекнем един ацетизал (аспирин) със малко вода и да го сложим във влагалището,защото киселината убивала сперматозоидите.Трябва много да се внимава обаче,защото лигавицата на влагалището е много нежна и могат да се получат ранички(язвички) от к-ната на хапчето.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
АААА ЯД ЛИ ВИ Е? На мойто гадже и свършва след ден-два и по празниците няма да има кръв... Ще има ебанье!![]()
Единственото, което можеш да направиш е спорт, да се натоварваш, кормени преси, да се къпеш с горещ вода и да мастурбираш, стигайки до оргазъм, защото така се получават импулсиПо принцип това предизвиква да ти тече по-силно тоест да ти свърши по-бързо, обаче ако почнеш 3-4 дни преди определената дата има вероятност да ти дойде по-рано, ама най- много с 2 дена. Даже не знам дали е възможно, но пробвай, нищо не губиш
![]()
Но когато ти дойде вече не го практикувай, за да не си докараш някой кръвоизлив!
ima edni hapcheta za predizvikvane na cikyla...piesh gi i ti idva...po princip se piqt takiva kogato trqbva da pochvash protivozachaty4ni za da ne tebnesh leli4kata :P no pyk ima mnogo hormoni v tqh,no shtom si reshila da poemesh riska...
Chyvam limoni,med,aspirin,vitamin c ...
za aspirina znam che ti teche po silno
ot vitamin c ti go ZABAVQ
vij tova za limona vyv vlagalishteto....mislia che jiveem v 21vek...nz...vseki reshava kakvo da pravi s tqloto si ,no samo spomenavam che v limona ima kiselina i ...abe predpolagam che posledicite ne sa priqtni ;]
Аз пък знам, че оргазмите по време на цикъл, успокояват болките. А аз обичам да успокоявам партньорката си ^_^Първоначално написано от shadow4e
Предизвикай я с цианид. Повече и цикъл няма да имаш.......и пулс![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако започнеш да пиеш пративозачатъчни средства, ще можеш да си контролираш до някаква степен цикъла.
2т. забрана за ползване на профил