View Full Version : Към кой изпитвам повече респект?
Незнам за вас ама няма нищо по респектиращо от това "Ще кажа на баща ти!". Може да ме заплашват с всичко друго ама като чуя това изречение направо настръхвам.
Не защото ще изям някой шамар зад врата ами защото .... незнам можеби за да не се изложа пред него или ......... аве точно на това нямам точен отговор ама е гадно усещането :-k
Искам да разбера: към кой от родителите имате повече респект?
Sladkata_Nansi
12-11-2006, 10:27
Mi mai kam ba6ta mi imam pove4e respekt i uvajenie,za6toto na maika mi dosta 4esto i se navikvam kato me qdosa,ama i na neq imam uvajenie de mnogo qsno :)
aaaaa az kum mameto pove4e respekt.... mn pove4e se karam s neq,no mnogo po-respektirana sum kum neq,...s ba6ta mi ne smeq da se karam taka,no ninam....mameto e po-stroga v nqkoi otno6eniq.... ako jiveeh samo s papi 4ulio 6tqh da sum po-razpusnata moje bi....za6toto toi e dosta zaet 4ovek i prosto nqma mn vreme da me kontrolira taka kakto maman
IKisseDAGirL
12-11-2006, 11:36
абе и към двамата нямам кой знае какъв :lol:, ама все пак ако трябва да избирам, ще кажа към баща ми.. майка ми по-скоро я чувствам като много добра приятелка и й е мн трудно да ме ограничи или накаже по някакъв начин, щото хич не я слушам и пак си правя квото си знам :mrgreen:
psycho_girl
12-11-2006, 15:18
ba6tata O:) nqkak sii maika mi znae po4ti vsi4ko a ba6ta mi po4ti ni6to ii pove4e ot nego si me e 6ube, kato mi mrudne s mustaka ..
IlLuSi0nS`
12-11-2006, 16:33
към баща ми щото не ме оставя да прая кфот си искам.. така де глупостите ми.. не ми се връзва.. пък майка ми си я работя както си искам хаах
Kisses_P
12-11-2006, 16:59
и към двамата имам респект, но по-голям към баща ми
rosskata
12-11-2006, 22:13
МНого уважавам и обичам родителите си, страхотни са... Но респект... Не бих казала, че изпитвам към който и да е от тях...
Th3WildAng3l
12-12-2006, 10:16
Майка ми ми е по-скоро като по-голяма сестра или много добра приятелка. Повече респект имам към баща си.
n0 CoNnEc7i0n =)
12-12-2006, 12:00
ммм респект не е точната дума...ама към тате...щот е пич:)
xOtkiSsSs
12-12-2006, 15:37
Аз пък повече към майка ... знам ли?! Може би защото татко се държи по - приятелски с мене, пък и съм му слабост и не може да ми каже нищо, а аз постоянно му се навиквам :-) Докато с мама работите не стоят така .. с нея винаги се разбирам .. ама не мога да и повиша тон :|
real-girl
12-12-2006, 15:54
Az k1m maika si,moje bi za6toto s ba6ta mi hi4 ne si dopadame,ne se razbirame,vse sporim ii..to s vremeto respekt1t se smalqva,maika mi q uvajavam mnogo,ina4e uj i ba6ta mi,ama maika mi pobejdava v slu4aq..za koi li p1t
Tokio_Hotelkata
12-12-2006, 21:29
Mi kum nikoi...i dvamata sa idioti!
Не че имам респект ама тати е по силен и може да ме спре да не направа нещо :|
n0 CoNnEc7i0n =)
12-13-2006, 15:48
оо тфа па да се страхуваш от собствените си родители е суупер зле, те са такива, каквито сам си ги направиш...
YouR_PoisoN
12-13-2006, 18:19
бащата :smt017
BunnYY_f
12-14-2006, 14:47
И към двамата имам респект, не ме е страх от тях, ами просто много ги уважавам, защото много се разбирам с тях! Може би към баща ми имам по-голям респект! От гледна точка на това че съм му единствено детенце :-D и той е готов да убие човек заради мен :)
км маиката тя дава пове4е капитал
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
HopeLesss
12-14-2006, 17:55
Към майка ми. Баща ми ми е абсолютно безразличен :roll:
lady_bird
12-14-2006, 19:19
kum ba6ta mi estestveno! maika mi...kum neq prosto nikakuv respekt,ama absolutno nikakuv! tq e 4ovekut,koito mi e pri4inil nai-mnogo bolka i s tolkova mn ne6ta me e obidila,4e uvajenieto otide na kino o6te predi godini!
Angel_of_fate
12-14-2006, 19:55
Мамата :lol: щот ме бие \:D/ пъка тате за 5 ст го нямам , псувам го , блъскам го , абе неща да е така ама.... :smt012
BrokenInnocence
12-15-2006, 02:44
Майка ми определено. И двамата ги обичам, родители са ми все пак и колкото и конфликти и проблеми да сме имали(а хич не са малко) си остават мои родители. Ама баща ми е от типа слабохарактерни хора, които по принцип не харесвам.
bulgarche
12-15-2006, 15:27
kum ba6ta mi estestveno! maika mi...kum neq prosto nikakuv respekt,ama absolutno nikakuv! tq e 4ovekut,koito mi e pri4inil nai-mnogo bolka i s tolkova mn ne6ta me e obidila,4e uvajenieto otide na kino o6te predi godini!
А към мен?
Аз от баща ми...ограничвам се какво правя вече...смисъл...нещата които изисква от мен..спрях да спазвам правилата, но поне пред него вече не парадирам с някои неща. Правя го единствено заради него, не че го е заслужил де...
evil_lady_in_black
12-16-2006, 06:28
Баща ми много ясно ! Майка ми немога да я понасям
`ImpeNeTraBle_DarKnesS`
12-16-2006, 07:45
Към тати!!! Той определено си изпълнява по-добре родителските задължения а майка ми е леко истерична и заядлива. :smt013 ](*,)
maika mi , no po princip te ne se durjut kum mene kato s dushterq a kato s prislujnica i chovek na koito da si leqt dushata i da mi kreshtqt ako sa qdosani za neshto nezavisimo dali sum vinovna, ako ne sum pravqt taka che da stana.
SeXyTo_f
12-16-2006, 09:47
еми от тати :|
Slave4You
12-16-2006, 12:25
аз и към двата по равно .... и двамата са еднакво готини и същевременно много умни и интелигентни хора и много се гордея с тях.Но става ли въпрос за възпитение и за държание от татко по ме е страх .. На майка ми по се оливам да и крещя ама шред баща ми съм :-#
Ем от бащата имам по-голям респект, щото майка ми си я работя както си искам,ако не е баща ми тя не може да се оправя с мен - правя си каквото искам! :|
i ot dvamata ama pove4e ot ba6ta mi sqka6... #-o
lidekeep
12-17-2006, 19:43
4esno kazano kam ba6tata 6o to si mislq 4e moje da me ponatypa makar 4e do sq nikoga ne go e pravil pak i ot tam idva kapitala :-D a maikami q pravq na 2 stinki nito q sly6am nito ni6to pravq kot si iskam... awe no comment :oops:
Mi kum nikoi...i dvamata sa idioti!hahah suglasen sum
#-o вие знаете ли че без тях сте едно нищо
Аз имам респект и към двамата ми родители, но определено с майка ми се караме повече... иска всичко да и казвам и за най малкото ме разпитва по цели дни.
Като бях по малък имах повече респект към баща ми, беше ме малко страх (не че ме е удрял) а от майка ми не. Сега като им покажа гаджето ( което стана много трудно) майка ми почна да вика каква кучка е била тая и такива глупости, а баща ми ме поздрави за готиното момиче. Това е само пример.
П.С. Респект- уважение
А в какъв смисъл- от кой повече ме е страх или кой е по добър и на кои повече разчитам.
Страх ме е повече ако кажат на майка ми.