PDA

View Full Version : Какво да правя?

maria_smb_f
12-11-2006, 13:46
Здравейте аз съм в момента на 16 и съм от София!
Когато бях на 14 си имах гадже...той беше много свестно момче докато еди ден ме попита дали аз искам да правя секс със него и аз му отговорих че не искам и той затова скъса с мен :cry: .
Но много скоро след раздялата ми със него срещнах едно момче с което вече сме 2 години заедно и все още не е ставало дума за секс. Ние много добре се познаваме споделяме си всичко случващо се между нас... но рано или късно ще стане дума за секс и аз какво да му отговоря :?:
А аз не искам да късам с него... :-({|=

tonev
12-11-2006, 13:52
аз ще ти кажа:
:arrow: По добре ти първа кажи на него какво мислиш за секса
:arrow: Внимавай как ще му го кажеш
:!: Ако той ти отговори че във вашата връзка не е важен секса значи сигурно той е твоето истинско гадже
:!: :!: Но тези заключения които ги направих нямат основа на която да застанат защото не снам много за теб
:idea: Нека да видим какво ще кажат другите

koalka
12-11-2006, 14:13
Ами по думите ти разбирам,че ти все още не искаш да го правиш с това момче,с което си в момента...Просто му кажи,че все още не се чувстваш готова и ако може да изчака.

Crafter
12-11-2006, 14:15
Заедно сте две години и нито веднъж не сте повдигали въпроса за секс?!
Бога ми! Смея да твърдя, че нямам предрасъдъци и не бързам да си вадя заключения, но приятелия ти е гей.
Ако темата се развие обещавам да стана по-сериозен.

iiirish
12-11-2006, 15:29
може би той все още не е повдигат тази тема, защото се съобразява с възраста ти, а е възможно също да има и напълно лични съображение за това.
но ти си права, че все ще стане дума за секс и щом ти не го искаш и чувстваш, че все още не си готова, то тогава просто му го кажи във прав текст! ако държи на теб ще се съобрази и ще изчака до тогава докато ти не пожелаеш да имате интимна близост. а ако постъпи като бившия ти - значи за него секса е на първо място и няма смисъл да съжаляваш за човек като него

The Interceptor
12-11-2006, 15:51
Ами като начало не бива да се чувстваш длъжна да му дадеш секс само заради това да не го изгубиш. Тук вече трябва да знаеш че не си струва да го направиш ако ти самата не го поискаш.
От друга страна трябва да знаеш че 2 години са страшно много време и би трябвало да го познаваш перфектно и да му имаш доверие. Според мен след толкова време щом сте били заедно няма от какво да те е страх, НО ако не се чувстваш готова и не го искаш - недей

IlLuSi0nS`
12-11-2006, 16:23
2 години?????!!!!!!!!!!!????????????/ лелееееееее тфа не ми звучи нормално.........

hoseto_
12-11-2006, 16:29
Това уби всичко детско в мен. До момента вярвах че има секс без любов, но не и любов без секс.

12-11-2006, 16:30
Абе, намеквай му за отношението ти към секса без да го казваш в прав текст! А когато си готова вече му го кажи директно :!:

maria_smb_f
12-11-2006, 18:53
Хм говорихме с него на тази тема и той ми отговори че не е важен секса в наща връзка а е важно да се обичаме,да си вярваме...
според вас това нормално ли е за едно момче?

maria_smb_f
12-11-2006, 18:59
? кво ще рече тва?

hoseto_
12-11-2006, 19:31
ми по принцип на мъжете от 16 до 60 живота им диктува все един и същ чеп. Ама ко разбирам аз. Не съм сексолог. Може пък да си намерила идеалния. Или (по-лошия вариант) - има друга която го задоволява

miloto_girl_4e
12-11-2006, 19:42
Хъх.. 2 години да ходите и да не става дума за секс?
Вие.. не сте редовни..
А и като ходите 2 години, ти би трябвало да го обичаш.. как тогава не искаш да спиш с него?(поне аз това разбирам по думите ти...)
А като той не повдига темата, направи го ти, нищо няма да ти стане и му сподели мнението си за секса и.. дали си готова и т.н :wink:

hoseto_
12-11-2006, 19:49
не ми са критикува модератора :-D ама я виж 3 мнения по-нагоре

nasty_f
12-11-2006, 20:10
Не е важен само секса за някои хора...Кефи се,какво друго да ти кажа.Момчето явно те обича безгранично много и не иска да те наранява по какъвто и да е начин,бело то за добро,или за лошо :wink:

He3HauKa
12-11-2006, 20:15
За една пълноценна връзка секса е важен,не най-важен, но все пак важен.Две години не са малко време,значи наистина държите един на друг.И след като момчето е чакало 2 години ,може да изчака още извесно време.Просто трябва да му го обясниш по подходящия начин. \:D/

MoHuTo
12-11-2006, 21:04
Това уби всичко детско в мен. До момента вярвах че има секс без любов, но не и любов без секс.

И аз съм на това мнение :shock:

maria_smb_f
12-13-2006, 11:47
Хммм вчера той ми каза нещо относно темата за секс и каза че всички му се смеели че той е девствен и че в класа ни само 4/5 момчета не са.
А на мене момичетата от нашия клас ми казват че щял да ме зареже заради секса....
Но гаджето ми казва че не е важно какво мислят другите за нас и че е важно да сме щастливи!
Вие какво мислите правилно ли е неговото мислене?

IKisseDAGirL
12-13-2006, 12:07
абе то вярно, че важното е вие да сте добре и че няма значение какво мислят другите, ама за тия 2 години, през които сте ходили, така ли не ви се е приискало да го направите най-сетне :-s все пак след като сте заедно и се предполага, че имате някакви чувства няма нищо лошо в това да се "посближите" малко повече :roll: :mrgreen:

BeBencEto
12-13-2006, 13:08
mislq,che sled kato ti e kazal vsichkoto tova..za nego nqma znachenie...plius tova spri da rovish na taq tema...momcheto ti e otgovorilo...radvai se,che si sreshtanala nqkoi,koito da te obicha istinski i da ne e za ediniq seks..