View Full Version : едно питане
начи едно момиче което много харесваш ми предложи да ходим но аз незнам дали да приема :? проблема е,че досега не сьм ходил с момиче :| и незнам как да се дьржа и такива работи :smt014 а тя е ходила с доста момчета!кажете ми какво да правя :) ,че в София ми е супер тьпо ](*,)
Jamalska
12-11-2006, 18:40
Ехеее винаги има първи път бре:)Ако наистина те харесва и й кажеш,че не си имал приятелка би трябвало да и стане едно такоз миличко...:) абе ко се стягаш я дерзай
давай давай давай давай давай. Хич и не му мисли
е да но с нея сме били 3г. в един клас и незнам :? не,че това е от голямо значение но,в момента незнам какво да мисля ](*,)
KisskilleRcHe
12-11-2006, 19:04
Абе незнам аз никога не съм ги мислил тези неща и затова ми е било лесно... :)
е да но с нея сме били 3г. в един клас и незнам :? не,че това е от голямо значение но,в момента незнам какво да мисля ](*,)
Давай бре. Били сте 3 години в един клас. Значи я познаваш добре. Пък и щом си стигнал до тук да пишеш значи не ти е безразлична :-D
Колкото повече мислиш как ще се представиш,толкова повече се излагаш.
За всичко си има първи път, няма какво да се притесняваш, ако я харесваш, съгласи се, тръгнете и бъди себе си. Не се стеснявай, нормално е да си имаш приятелка, не винаги нещата ще се случват перфектно, но това не е важно, важното е да продължиш напред и да не се тревожиш.
dream_dragon
12-11-2006, 21:13
Както се казва намери си отракано момиче да те отрака. Не се притеснявай, винаги има първи път. Ако връзката продължи ще питаш, да правя ли секс с нея за първи път ми е. Закъсъл си, брато, действай, не изпускай шанса!
BeBcHeTo
12-11-2006, 21:31
За си4ко си има парви път
Demoness
12-12-2006, 07:32
приемаш,излизате на срещи...водиш я на кино,театър или където тя обича да ходи...обаждаш и се поне веднъж дневно по гсм-а....и общо взето това..нищо страшно няма,спокс ;-) а забравих да кажа,че може да я целунеш примерно след 2-3 среща или тя,като по опитна и по дейна-тя да вземе всичко в свои ръце,от теб се иска само да не се притесняваш,да бъдеш усмихнат,мил и от време на време да й правиш комплименти,защо не й да я изненадаш някой път с роза :wink: