PDA

View Full Version : napravih se na nedostapna a sega toi e nedostapniqt ;(

12-11-2006, 20:05
1 zdeaveite eto i moqta istoriq:zna4i hodq s edno mom4e ot drug grad,ne go vijdam 4esto no mn go obi4am no nz dali i s n ego e taka,v na45aloto toi be6e mn sramejliv a nie tragnahme za6toto az napravih 1 kra4ka keto be6e mn lo6o za6toto grubo kazano go natisnah da go celuvam(bqx piana a go haresvah predi tova)toi ne se drapna i mi otvarna i normalno svalq6e me cqla ve4er no problema e v tova 4e sled tazi slu4ka nego go be6e sram pove4e ot men tarseh go neprekasnata vapreki 4e e ot dr grad zvanqh pi6eh sms,no kogato se vijdahme toi se sramuva6e mn ama mn i az nz ko da napravq zatova re6ih da se napravq na nedostapna za da ne izleze 4e mu se vla4a otidoh v negoviq grad na diskoteka i cqla ve4er tancuvah i eto tuk be6e edna gre6ka(tancuvah s 1mom4e negov priqtel a toi me gleda6e ](*,) )sled tova sednah do nego no se zagovorih s fr mi i taka toi sam mi kaza da mu obarna vnimanie i az go napravih no za mn malko,sled tova se darje6e po milo no doide 1 moment v koito mn hora mi kazvah 4e iska samo da spi s men i a zpobesnqh otidoh no ne mu vdignah skandal a se darjah mn sdudeno i toi idva6e kam men i se 4ude6e za6to se darja taka no taka i ne razbra sled tova se vijdahme no studenata ne bqh az a toi i taka do dnes az go tarsq a toi e vse po studen i po studen dori ne mi klikva kamoli da mi s epbadi i sega az sam tazi koqto go pravi mislq si 4e pri4einata e v tva 4e se napravih na nedostapna a toi si misli 4 emu iuzneverqvam i sled rtova koeto vidq (da tancuvam s dr mom4e)vapreki 4e go napravih za da mi obqrne vnimanie no nz za6to li s edarji taka mn me boli ot tova darjanie i nz ko da napravq molqvi daite mi savet mn vi moq [-o<
blqgodarq predvaritelno :cry:

Crafter
12-11-2006, 20:09
Не стига, че пишеш на тази отвратителна латиница, ами и една дума нямаш, като хората. Ужас!

hoseto_
12-11-2006, 20:13
добре ве. каква е тая мания всички жени да се правите на недостъпни не мога да разбера. това генетично ли е заложено при вас. нормално и той да е студен. няма да се прави на глупак и да те преследва постоянно я. е на такива мъже шапка свалям. има една много хубава бг поговорка. "Каквото посееш това ще пожънеш

MoHuTo
12-11-2006, 20:20
Абе нищо не ти се разбира!Нищо не разбрах от цялата история!Аре плс пишете по-разбрано де! [-o<

He3HauKa
12-11-2006, 20:21
Съжалявам мила ,но грешката е само и единствено в теб.Близко е до акъла ,че на момчето ще му стане тъпо,дажее ако беше някой друг едва ли щеше да се нарича твой приятел.Единственото ,което можеш да направиш и да говориш лично с него,да прекарате извесно време заедно,за да го убедиш че ти пука за него :-k

D M X
12-11-2006, 20:26
Той се е сдухал. Ти си "недостъпна". И двамата сте си виновни, но най-вече ти. Да се правиш на недостъпна на срамежливо момче въобще не е правилно.

hoseto_
12-11-2006, 20:33
За тези които неразбират ето и историята накратко:

тя и той ходили. той бил от друг град и бил срамежлив затова тя го целунала първа. тъи като си е срамежлив не се държал така както очаквала тя. Затова тя решила да се направи на недостъпна и цяла нощ танцувала с друго момче пред него. после някой и казал че момчето с което ходи иска само да спи с нея и тя му вдигнала скандал, а той и не разбрал защо. от там нататък все я отбягвал
The End

Crafter
12-11-2006, 20:39
За тези които неразбират ето и историята накратко:

тя и той ходили. той бил от друг град и бил срамежлив затова тя го целунала първа. тъи като си е срамежлив не се държал така както очаквала тя. Затова тя решила да се направи на недостъпна и цяла нощ танцувала с друго момче пред него. после някой и казал че момчето с което ходи иска само да спи с нея и тя му вдигнала скандал, а той и не разбрал защо. от там нататък все я отбягвал
The End
Благодаря за превода.

Жените се правят на недостъпни, за да привличат мъжете, да. Но освен това, на тях им харесва да го правят. Чувстват се божествени и недостижими. Сега, след като те победиха в собствената ти игричка, как се чувстваш? Наигра ли се?

iiirish
12-11-2006, 20:42
научи се да пишеш на кирилица и тогава ще ти четем постовете :?

Lambo
12-11-2006, 20:46
Xaaxaxxaxa =D> =D> =D> Още една, която правейки се на недостъпна е загубила.... Браво момичета правете се на интересни, но да знаете, че от това няма да спечелите нищо... най-малкото да загубите някоя добра възможност....

w0w
12-16-2006, 15:06
научи се да пишеш на кирилица и тогава ще ти четем постовете :?
abe hora momi4eto vi moli da q posavetvate za6tot ima problem a vie i kazvate da pi6e po dobre :-k
a po temata az mislq 4e si sgre6ila no mnogo hora kazvat 4e mom4etata ne obi4at lesnite momi4eta i moje bi tova 4e si se napravila na nedostapna ti e pomognalo do izvestna stepen i toi se darji studeno mojebi za6toto vse o6te go e sram ili moje bi ima druga pri4ina no pogovorete :)

JiMiTo
12-16-2006, 15:18
ха-ха ... сори мила ама понякога е такъв живота...каквото повикало таквоа се обадило.. :mrgreen:

DaHuTyYyY
12-16-2006, 16:36
Не искам да те отчайвам или нещо такова, но аз съм на принципа, че всичко се връща. Обаче дано да стане нещо между вас. Стискам палци!