View Full Version : Братя една дискусия
абе такова как си махате космите от топките такаче да станат идеално гладки :-D
С пинсета. И, не, не те ебавам. Първият път отнема време, ама после растат съвсем малко косми и то през огромни интервали от време. Заслужава си!
fire_spark
12-11-2006, 22:06
ми не съм момче но се пак мисля че трява да отидеш на козметичка ако можеш да изтърпиш болката :wink:
а някой да знае по безболезнени начини? :-k
а някой да знае по безболезнени начини? :-k
със сътъра, ако не уцелиш косъма а нещо друго, не се притеснявай, на това място косъм повече няма никога да порастне :-D :-D
Deflector
12-11-2006, 23:47
Maшинка за коса, без приставки, каквото остане - обираш с лошия бръснач.
Като дойде време за дезинфекция, ползвай някакво кремче с ниско съдържание на спирт, защото иначе адът е неописуем.
ми не съм момче но се пак мисля че трява да отидеш на козметичка ако можеш да изтърпиш болката :wink:
uaxaxaxa 6te ide na kozmeti4ka i s kolomaskata moje osven kosmite da mu otlepi i topkite
uaxaxaxa 6te ide na kozmeti4ka i s kolomaskata moje osven kosmite da mu otlepi i topkite
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :smt005 :smt023
ами купи си машинка за тяло. Препоръчвам ти Филипс около 90лв е и са много добри бързо лесно и ефикасно. Перфектни са
Мажеш с бензин или нафта и после палиш...Стопроцентов ефект! :lol:
Maшинка за коса, без приставки, каквото остане - обираш с лошия бръснач.
Като дойде време за дезинфекция, ползвай някакво кремче с ниско съдържание на спирт, защото иначе адът е неописуем.
И аз така. Но веднъж ми се случи да се се прескрипя с машинката за коса и ..... :-$ Вервайте ми видях си всичките мъртви роднини 8)
bulgarche
12-12-2006, 20:43
С пинсета. И, не, не те ебавам. Първият път отнема време, ама после растат съвсем малко косми и то през огромни интервали от време. Заслужава си!
Пробвал съм :) Ама ако знаеш само колко време отнема...говоря не само за тестисите, ами и отгоре (при мъжете как се казва?)
Пробвал съм :) Ама ако знаеш само колко време отнема...говоря не само за тестисите, ами и отгоре (при мъжете как се казва?)
"Отгоре"? :twisted: И аз съм опощвал ливадата така. Часове работа, ама после си глаадичък.. чак на мен ми става кеф като се пипам :lol: :lol: :lol: Сега смятам да разширя културата си и да пробвам с кола маска. (пробвал съм депилаторен крем и бръснач, но ефектът е много краткотраен)
Infatuated Inside
12-12-2006, 21:38
Истината си е в кола маската. Или поне най-много си заслужава болката. :Р
bulgarche
12-12-2006, 21:40
"Отгоре"? :twisted: И аз съм опощвал ливадата така. Часове работа, ама после си глаадичък.. чак на мен ми става кеф като се пипам :lol: :lol: :lol: Сега смятам да разширя културата си и да пробвам с кола маска. (пробвал съм депилаторен крем и бръснач, но ефектът е много краткотраен)
Може да се каже че от края на..аамм..к'во беше там..адде...преди април дето е...а тъй..марк..че края му..от тогава основно карам на пощене с пинцетката, ама е...ужас. :) Я сподели някой нов метой и ефективен :) Аз на кола маска никой път няма да отида... ::)
Може да се каже че от края на..аамм..к'во беше там..адде...преди април дето е...а тъй..марк..че края му..от тогава основно карам на пощене с пинцетката, ама е...ужас. :) Я сподели някой нов метой и ефективен :) Аз на кола маска никой път няма да отида... ::)
И аз няма да ходя на кола маска, сам ще си правя. По-яко е сам да си причиняваш болка ^_^ А за методи нямам идея. Как се справяш, когато набодат? Много е неприятно, не могат да се опощят и трябва да мине известен период, преди да порастнат достатъчно. Аз затова един път с пинсета, после с бръсначката и така в цикъл.
Infatuated Inside
12-12-2006, 22:24
И аз няма да ходя на кола маска, сам ще си правя. По-яко е сам да си причиняваш болка ^_^
Само дето сам ще те боли много повече и има голяма вероятност да не махнеш всичко като хората. Козметиците си знаят работата по-добре и така човек знае, че ще направят каквото трябва както трябва. И все пак, много момчета предпочитат сами, странно извратени сте. (:
По-скоро странно срамежливи. Нямаме нищо против да си ги дндуркаме наляво-надясно, но щом дойде до козметик.. Не знам, на мен и пари не ми се дават, макар че по Коледа мога да направя този подарък на партньорката си.
Infatuated Inside
12-12-2006, 22:48
Добре де, срамежливи сте, но реших, че ще сте и достатъчно такива, за да си го премълчите. :Р
А не че има причина, на тези козметички какви ли не неща са им минали пред очите, лол.
Колкото до цените, не е скъпо. Не съм си правила сама, но до колкото знам е около 4-5лв в зависимост от марката, а при козметичка е грубо около 6-7-8лв. Така, че по-изгодно е. (:
Ah, well, все още стои фактът да ида при дамите и да им кажа "извинете, бихте ли могли да ме коламаскирате отдолу и да не се притеснявате от факта, че най-вероятно ще ми стане, докато ме пипате там?"
Ah, well, все още стои фактът да ида при дамите и да им кажа "извинете, бихте ли могли да ме коламаскирате отдолу и да не се притеснявате от факта, че най-вероятно ще ми стане, докато ме пипате там?"
hahahaha abe tq kaza 4e kvo li ne sa vijdali... hahahaha
Infatuated Inside
12-13-2006, 08:35
hahahaha abe tq kaza 4e kvo li ne sa vijdali... hahahaha
shizzle, тфа мнение ме разби, сериозно. :smt043
Между другото, в интерес на истината, наистина не се бях замислила. о.0
Но все пак, трябва да си голям герой, в случай, че ти стане и се задържи в това си състояние повече от 30 секунди.. все пак, при вида на горещата зелена течност, бълбукаща пред очите ти, която след малко се пренася върху теб, пари ти, а после дебелата мазна стара козметичка започва съдистично да отлепя и ти си подложен на поносима, но все пак силна болка.. Евалата и поздрави на гаджето ти :Р
(Всъщност в повечето случаи козметичките не са дебели и мазни, но все пак достатъчна е болката и вида на зеленото нещо, за да ти секне всякаква ерекция, повярвай ми.)
|usHer_yeah|
12-13-2006, 09:54
Абе вие луди ли сте ??? как ше идеш на козметик да ти махне космите по ташаците я стига . първо е много срамно представяте ли си отивате и сядате на някфа маса се едно ще раждате и си оная лелка е така си ви подмета топките . хахаха :)
:smt005 :smt005 :smt005
shizzle, тва с коламаскирането... :smt005 направо ме разби
Как ше ти стане при положение боли зверски? Освен тва "дамите" в пове4ето слу4аи са средна възраст, прили4но дебели, леко мазни и порядъ4но мустакати :-D
Не знам къв Рамбо тряя да си 4е да ти стане като те пипне такава лелка :wink:
Не съм пипал жена от два месеца, на мен и от въздуха може да ми стане ](*,) А и при мен ще е на психическа основа - нещо ново, не знам какво ме очаква, ще има болка.. :twisted: :twisted: :twisted:
А за леличките-козметички.. Във Варна, в колкото салона съм влизал, все са =P~ Я кажете някоя брадата в София, да не се излагаме сега ^_^
Не съм пипал жена от два месеца, на мен и от въздуха може да ми стане ](*,) А и при мен ще е на психическа основа - нещо ново, не знам какво ме очаква, ще има болка.. :twisted: :twisted: :twisted:
А за леличките-козметички.. Във Варна, в колкото салона съм влизал, все са =P~ Я кажете някоя брадата в София, да не се излагаме сега ^_^
Що тъй бе пиле, що си на сухи4ко толко време? :cry:
Нямаш ли си жена? :shock: Ако нямаш......хмммм...*леееко лукаво* :smt077 :-D да направим нещо по въпроса? :P
Що тъй бе пиле, що си на сухи4ко толко време? :cry:
Нямаш ли си жена? :shock: Ако нямаш......хмммм...*леееко лукаво* :smt077 :-D да направим нещо по въпроса? :P
Поначало с удоволствие (че иначе за какво? :twisted: ), но си имам.. на 500 км оттука :cry: Това да си беден студент не е лесно - не можеш да се връщаш често. Нищо против духовната храна и платонизма.. ама не може само от въздух да се живее :)
Това с духовната храна и платонизма ме разби. :D