Влез

View Full Version : искам да не е такъф

анонимно
12-12-2006, 07:38
с така нареченото момче съм от един месец но имам чувството че той е с мен заради секс-а не искам да е с мен заради това сигурна съм че ме сравнява с предишните си приятелки а аз нямам нищо общо с тях искам да спре да буде такъв плаибои ама нз как да го променя не знам дали направих добре и като тругнах с него защото знам какъв е плс помогнете не искам да е ткф

exelero
12-12-2006, 07:40
Е ако е такъв плей бой защо си тръгнала със него ? Дай малко повече информация и как по точно искаш да го промениш. Вземи разбери ако е само заради секса разкарай го или му кажи условията си :)

Машенька
12-12-2006, 07:42
Не можеш да промениш някого без съгласието му...т.е. без той да има желание за това.Следователно какво правиш с него!?Или искаш винаги да се питаш защо на мен!!!

malkata_
12-12-2006, 08:21
наистина неможеш да промениш някого който неиска да се промени....на него му харесва да е такъв и ще си остане същия винаги...сори мацка ама щом знаеш че е такъв що си с него :?: имаш два варианта:
:arrow: примиряваш се че е такъв и оставаш с него(което ще е най глупавата грешка но има жени който я правят тая грешка)
:arrow: зарязваш го и продължаваш напред
не се опитвай да изправяш кривите краставици щото ще се счупят :mrgreen:

koalka
12-12-2006, 10:08
Еми според мен не може да се промени толкова коренно,освен ако не се влюби.За това ти сама решаваш дали искаш да бъдеш с него,дали можеш да го търпиш и т.н.

BeBencEto
12-12-2006, 12:15
поговори сн его открито..и се разяснете..ако толкова не ти харесва какъв е..просто го остави

MoHuTo
12-12-2006, 12:20
Плейбоите не се променят!!!От мен го запомни...винаги си остават такива..няма как да ги промениш!Или оставай с него или продължавай без него!

12-12-2006, 18:40
ейто всичко на кратко бях с едно момче почти половин година когато започнах да излизам с П знаех какъв е защото го харесфах и миналата година скусах с приятеля си за да буда с него но нз дали направих правилно защото П. е на 16 а аз на 14 той е минал мн връзки и не е човек който е способен на връзка без секс искам да съм с него но ме е страх аз не искам секс LUBOV не знам дали той ще може да ме обикне а искам защото заради него оставих човек който ме обичаще(а и все още) а и аз него

Crafter
12-12-2006, 18:46
Как ги правите тези магии. Хем се обичате, хем се оставяте. После всеки реве за другия.

KisskilleRcHe
12-12-2006, 18:47
Значи аз много мразя, когато едно момиче тръгне с едно момче и после иска да го промени..... Вината си е само твоя ти си го харесала такъе какъвто е ..... АКо не те кефи - :smt098

iiirish
12-12-2006, 19:30
плейбои не можеш да промениш ако ще и света да обърнеш! той винаги ще си остане такъв независимо дали ти си до него или някоя друга. по-добре бягай далече от такива индивиди, които освен сълзи не могат нищо друго да ти донесат

bacterium
12-13-2006, 08:08
пф гадно и познато! Първите няколко месеца се прави на един после почва да свири по разни мацки на улицата докато ти вървиш до него. Единствения изход е да го разкараш! Биеш му шута и точка. Никой не можеш да промениш - само себе си. Ако ти харесва да бъдеш "една от многото" ок. Ако ли не... казах ти...

AzureDiamond
12-13-2006, 18:19
Ami vij....spored men naistina trqbva da si pogovorite dvamata seriozno za vryzkata vi.....i da mu kajesh vsichko,koeto mislish....ta ako i dvamata se obichate shte byde mn dobre,no ako toi naistina e s teb samo zaradi sexa edva li te zaslujava...... :smt018

deidiy
12-13-2006, 18:30
еми за какво си тръгнала с него като знаеш какъв е :-k
неможеш да го промениш [-X
такаче или се примиряваш или го оставяш :wink:

DaLe F®!K!t0Na!!!™
12-13-2006, 18:44
на 16 а аз на 14 той е минал мн връзки и не е човек който е способен на връзка без секс искам да съм с него

:lol: :lol: :lol:
Е тва не мога да го повярвам, на 16 минал много връзки... [-X [-X
Твърдо не е вярно ти си му най-много 2ра 3та сериозна е разбира се ако не се казва Владо :mrgreen:

bulgarche
12-13-2006, 18:56
Сравнението става несъзнатело и почти винаги съществува.
Ако е стеб само заради секса...мисля че има и други места от където да го получи това нещо, а не те търпи един месец 9понеже малко мрънкало ми се виждаш)