View Full Version : Към по-опитните Момчета?!
бляспляс
12-12-2006, 08:27
Значи момчета интересува ме вие за колко време свикнахте да издържате много време при полов акт.Колко време ви беше необходимо за да станете така да се каже опитни?В началото,в първите 2-3 месеца по-колко време продължаваха половите ви актове?това е горе долу което искам да питам
Съвсем в началото: 10-15 минс. Всичко е до начин на мислене - когато сексът престане да бъде "о, мале, колко е яко, толкова е готино, че вече трябва да съм свършил" и се превърне в "мм, даа, бих клатил така с часове", ще ти се увеличи и издръжливостта.
Повечето момчета постигат този преход с увеличаване на километража. Но при редовна мастурбация, в която да упражняваш издръжливостта си, да се усещаш колко си възбуден (говорим за чекии от рода на час-два).. Или при добро разбиране на същността на секса (т.е., да прескочиш "о, мале" фазата).. Се постигат по-добри резултати по-бързо. Използването на задържащ презерватив (Durex Performa, да кажем) също помага. Едно, че наистина е задържащ, друго - че ти си ВНУШАВАШ, че ще издържиш по-дълго.
всичко е до психика и едвали има значени е за далжината на акта от това дали като опитен ли я правип или не !
и нз при мене се е случвало 50 минути но и веднаж се случи и около 2 минути
zavisi ako si mnogo zagorql est 4e shte svurshi6 po-burzo
ami to po princip pri seki e razli4no de ama obshtata formula za uspeh e redoven sex i nema da imash problems no i se opitvai da se vladeesh ne nekaf super takaf da se naduhvasH :mrgreen: ponqkoga katoo mislish za gadorii pomaga xixi provai dokat sviknesh ina4e :lol:
gangbang
12-12-2006, 17:14
Зависи от природата, не толкова от опита 8)
много зависи аз съм имал случай да свършвам бързо но и много да я мъча така че е различно.
Човекът пита за първите 2-3 пъти, не по принцип. Толкова ли е трудно да се дават конкретни мнения, вместо да се развива теория на общия лаф?
krem4et0
12-12-2006, 19:54
Моето гадже още при втория път държа 2 часа. попитах го как е успял при положение,че не се бяхме виждали 20 дни,а той каза,че мислел колко е хгубаво да см пак заедно и че не искал да свършва никога.
bulgarche
12-12-2006, 19:56
Опита си е опит, но не е само до това. Няма такова "първите 2-3 месеца". Всеки път си е различно...
Angal Usata
12-15-2006, 10:29
хахахахаха МАСТИКАТА mu e maikata.......... ;)))
lo6oto_mom4e9999
12-15-2006, 10:50
emi zavisi ot 2 ne6ta 1 to- da li spi6 s 4ovek k1m koito ima6 4uvstva ili dali prosto klati6 2to - s v1zrasta m1ja stava po opiten i izd1rja pove4e no ot druga strana zavisi ot v1zbudata,nastrroenieto .Awe ot dosta ne6ta si zavisi no v momenta samo za tezi se se6tam
пичове, всеки път е различно
но редовния секс, наистина помага \:D/
Зависи, ако приятелката ти нещо е по- на зор , ако тя свърши за 10 мин, ти после кво да я правиш и ти се настройваш и свършваш . . . Иначе само първия път ми беше за 1 мин, после вече си настройва психиката...
Значи момчета интересува ме вие за колко време свикнахте да издържате много време при полов акт.Колко време ви беше необходимо за да станете така да се каже опитни?В началото,в първите 2-3 месеца по-колко време продължаваха половите ви актове?това е горе долу което искам да питам
Epa iaze svarshvah kao zaek ama otkao se ndrusah vednaj s forium i ot togava svarshvam za minimum chetiri chasa.