View Full Version : РЕВНОСТ
как да накарам момиче(гадже) да ревнува без да правя игри с други момичета просто да ревнува някак си.
Еби си майката...от ревността знаеш ли колко боли бе, тъпанар? Дано ти се случи да те изяде това чувство някой ден!
Moderated by miloto
т.2 от Правилника :!:
Недей да предизвикваш ревност у някого.И не знаеш какви заключения ще си направи.
Eleonora
12-12-2006, 18:04
Абе ти луд ли си...не вярвам момичето да заслужава да и правиш така наречените КУРВЕНСКИ номера.Искаш да ревнува...начи не я обичаш!
Еби си майката...от ревността знаеш ли колко боли бе, тъпанар? Дано ти се случи да те изяде това чувство някой ден!
SeXyTo_f
12-12-2006, 18:46
Още преди векове френският писател Волтер казал, че ревността е изкуство да причиняваш на себе си повече вреда, отколкото на другите.
Има случай в които ревността е израз на любов, а в други на егоизъм....ама според мен е й от двете по-малко :mrgreen: няма смисъл да го/я караш да ревнува, гадно е
KisskilleRcHe
12-12-2006, 18:50
Абе ти си луб бе......!!!!!!!!!! Ха - Ха - Ха..... Не Не Не невярвах, че и това мога да видя..... Ами по-добре я накар да не те ревнува....
MartiSSima
12-12-2006, 19:51
Това ще е най - тъпото нещо което се опитваш да направиш.В някой хора просто не е заложен "гена" да ревнува.Това да не е готварска печка, че да я включиш и да проработи!?Това са чувства.След като няма и не намира смисъл да ревнува просто смята, че няма причина за това и не си и дал повод!Направиш ли тази грешка - ревността в огромни количества ще убие връзката ви!(Както в моя случаи).
|usHer_yeah|
12-12-2006, 20:30
Тоя каде е постнал тая тема определено е пълен тъпанар
Moderated by miloto
т.2 от Правилника :!:
Оффффффф вие не знайте ситуацията бе ... аз достатъчно си патих да ревнувам докато бяхме разделени ... просто искам така да я държа до себе си и винаги да мисли за мен ... искам ей така 1 път в седмицата да ме изревнува за нещо което да е толкова малко че дори да не стане спор или караница,просто ей така едно вътрешно човъркане ... Когато човек ревнува най-осъзнава че обича ... Като казах че иска да ме ревнува нямах предвид да фана 1-та на центъра и да и говоря сладки приказки а нещо толкова миниатюрно че дори да не се стига до спор сфащате ли ?
ей така нещо да и бръкне в гъза ! :) дори от сорта тя да разбере че някоя ме харесва и разправя на всички че иска да е с мен.аз каде съм виновният в случая... Аре помислете пак осмислете кво ви написах току що и чакам!
НЕможеш да накараш някой да изпитва нещо насила. Някой изпитват ревност, други - не. Зависи от характера.
абе знаеш ли колко е гадно бе никои не го заслужава това.Ти оби4аш ли да те карат да ревнуваш а? :)