Влез

View Full Version : РЕВНОСТ

12-12-2006, 16:19
как да накарам момиче(гадже) да ревнува без да правя игри с други момичета просто да ревнува някак си.

12-12-2006, 16:45
Еби си майката...от ревността знаеш ли колко боли бе, тъпанар? Дано ти се случи да те изяде това чувство някой ден!

Moderated by miloto
т.2 от Правилника :!:

koalka
12-12-2006, 17:08
Недей да предизвикваш ревност у някого.И не знаеш какви заключения ще си направи.

Eleonora
12-12-2006, 18:04
Абе ти луд ли си...не вярвам момичето да заслужава да и правиш така наречените КУРВЕНСКИ номера.Искаш да ревнува...начи не я обичаш!

Qnchety
12-12-2006, 18:13
Еби си майката...от ревността знаеш ли колко боли бе, тъпанар? Дано ти се случи да те изяде това чувство някой ден!

SeXyTo_f
12-12-2006, 18:46
Още преди векове френският писател Волтер казал, че ревността е изкуство да причиняваш на себе си повече вреда, отколкото на другите.
Има случай в които ревността е израз на любов, а в други на егоизъм....ама според мен е й от двете по-малко :mrgreen: няма смисъл да го/я караш да ревнува, гадно е

KisskilleRcHe
12-12-2006, 18:50
Абе ти си луб бе......!!!!!!!!!! Ха - Ха - Ха..... Не Не Не невярвах, че и това мога да видя..... Ами по-добре я накар да не те ревнува....

MartiSSima
12-12-2006, 19:51
Това ще е най - тъпото нещо което се опитваш да направиш.В някой хора просто не е заложен "гена" да ревнува.Това да не е готварска печка, че да я включиш и да проработи!?Това са чувства.След като няма и не намира смисъл да ревнува просто смята, че няма причина за това и не си и дал повод!Направиш ли тази грешка - ревността в огромни количества ще убие връзката ви!(Както в моя случаи).

|usHer_yeah|
12-12-2006, 20:30
Тоя каде е постнал тая тема определено е пълен тъпанар

Moderated by miloto
т.2 от Правилника :!:

12-12-2006, 20:48
Оффффффф вие не знайте ситуацията бе ... аз достатъчно си патих да ревнувам докато бяхме разделени ... просто искам така да я държа до себе си и винаги да мисли за мен ... искам ей така 1 път в седмицата да ме изревнува за нещо което да е толкова малко че дори да не стане спор или караница,просто ей така едно вътрешно човъркане ... Когато човек ревнува най-осъзнава че обича ... Като казах че иска да ме ревнува нямах предвид да фана 1-та на центъра и да и говоря сладки приказки а нещо толкова миниатюрно че дори да не се стига до спор сфащате ли ?
ей така нещо да и бръкне в гъза ! :) дори от сорта тя да разбере че някоя ме харесва и разправя на всички че иска да е с мен.аз каде съм виновният в случая... Аре помислете пак осмислете кво ви написах току що и чакам!

hoseto_
12-13-2006, 00:46
НЕможеш да накараш някой да изпитва нещо насила. Някой изпитват ревност, други - не. Зависи от характера.

elena25
12-13-2006, 06:48
абе знаеш ли колко е гадно бе никои не го заслужава това.Ти оби4аш ли да те карат да ревнуваш а? :)