View Full Version : Iskam
razgonena^ku4ka
12-12-2006, 17:55
strasno mnogu iskam niakoe muzhlence da mi go naruga ama zdravo da mi go VKARVA s cqlta si sila i da mi go nabiwa da da vuzbujdam se mm iskam da e grub da me trese cqlata da se 4uwa plushtene ot puteto mi ohh koi she me obsluji a
мисля че така никой не те желае! :cry: :cry: :cry:
panterata
12-12-2006, 18:02
обслужи се сама :)
dai si telefon4eto :twisted:
awe ti si luda we pak i me samnqva6 dali si momi4e pak nqma takav ekzemplqr det 6ta opsluji taka [-X
Хух дай си Скайп и ще измислим нещо,че и на мен ми се е доклецало напоследък =P~
bulgarche
12-12-2006, 18:13
Аз съм желаещ, ама не си оставила координати, което...е "малък" пробем, каквъвто всъщшност имаш и ти (говоря за психичното ти състояние)
кой знае какъв Пеньо е тея да изпростей толкова че да търси някой да я плюшти в интернет
6a ti spukam 6undata ot ebaneeeeee!!!! samo kaji kak da se svurja s tebe kote {P}{P}
TicoTorres
12-12-2006, 18:41
dai si telefon4eto :twisted: :D :D
Heartbreaker
12-12-2006, 18:53
GROW UP!
Uffff, koi znai kolko e zle taq 6tom v internet si tyrsi...ako e TAQ izob6to, a ne TOQ!!!
hristomqn.ogipoturkovich
12-13-2006, 03:32
strasno mnogu iskam niakoe muzhlence da mi go naruga ama zdravo da mi go VKARVA s cqlta si sila i da mi go nabiwa da da vuzbujdam se mm iskam da e grub da me trese cqlata da se 4uwa plushtene ot puteto mi ohh koi she me obsluji a
ХАХАХА!!! ПЛОДЗЕЛЕЧУКА И ТАМ РАЗГЛЕДАЙ. КРАСТАВИЦИ ВСЯКАКВИ РАЗМЕРИ ИМА!!!
hristomqn.ogipoturkovich
razgonena^ku4ka написа:
ХАХАХА!!! ПЛОДЗЕЛЕЧУКА И ТАМ РАЗГЛЕДАЙ. КРАСТАВИЦИ ВСЯКАКВИ РАЗМЕРИ ИМА!!!
:smt005 :smt005 :smt005 lud lud lud :D