View Full Version : Няколко въпроса за бремеността...
Кога започва да расте коремът?
Кога и докога ти се гади?
При отрицателен тест какъв е шанса да има бременост?
При цветна бременост до кой месец има кървене?
{Poison}
12-12-2006, 18:14
На някой жени им проличава едва 5-я месец,гадене не при всички има,но ако има е след около4 седмица,когато ембрионът започва да расте ,относно тестовете не винаги са верни,трябва да си направиш поне два да са от различен производител,а при цветна бременост цилълът е по-слаб от нормалното,а най-сигурно е да отидеш на гинеколог.
а гаденето през цялата бременост ли е?
{Poison}
12-12-2006, 18:33
Aми потърси информация в интернет,мисля че ще е хиляди пъти по-подробна,от това което знам аз.
Ami idi na doktor nai-dobre...to za tva ne e nujno mama i tate da znaqt, vzema6 pari4ki, otiva6 za napravlenie i pravo pri ginekologa
krem4et0
12-12-2006, 20:00
Вероятността тестът да е грешен е 1 промил,т.е. 1 на 1000. А коремче личи и още при 3-4 месец. Не се шашкай толкова-направи още 1 тест!
Абе теста беше отрицателен, цикъла ми е нормален, последняи път закъсня с ден два, ама нормален си беше и теста отрицателен, бяхме взели предпазни мерки и цялата история е от преди 2-3 месеца, но напоследък нещо ми се гади и започнах да се притеснявам... А не мога ад разбера как изглежда корем при бременост и май само си внушавам, ама пуста му възраст
Абе теста беше отрицателен, цикъла ми е нормален, последняи път закъсня с ден два, ама нормален си беше и теста отрицателен, бяхме взели предпазни мерки и цялата история е от преди 2-3 месеца, но напоследък нещо ми се гади и започнах да се притеснявам... А не мога ад разбера как изглежда корем при бременост и май само си внушавам, ама пуста му възраст
Пфф! При толкова много отрицателни индикатори (тест, цикъл, предпазни мерки), изобщо не бива и да си мислиш, че може да си бременна! А гаденето може да е от всичко - смяна на сезоните, нещо вирусно, кофти храна, преумора..
Of! za google ne znaesh li?!
{Poison}
12-13-2006, 16:10
Може да ти се гади от киселини в стомаха.
rali4ka91
12-13-2006, 17:29
Доколкото знам цветна бременност може да се появи при вече раждали жени( не е задължително, но най-вече при тях)