- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Няколко въпроса за бремеността...
Кога започва да расте коремът?
Кога и докога ти се гади?
При отрицателен тест какъв е шанса да има бременост?
При цветна бременост до кой месец има кървене?
На някой жени им проличава едва 5-я месец,гадене не при всички има,но ако има е след около4 седмица,когато ембрионът започва да расте ,относно тестовете не винаги са верни,трябва да си направиш поне два да са от различен производител,а при цветна бременост цилълът е по-слаб от нормалното,а най-сигурно е да отидеш на гинеколог.
а гаденето през цялата бременост ли е?
Aми потърси информация в интернет,мисля че ще е хиляди пъти по-подробна,от това което знам аз.
Ami idi na doktor nai-dobre...to za tva ne e nujno mama i tate da znaqt, vzema6 pari4ki, otiva6 za napravlenie i pravo pri ginekologa
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Абе теста беше отрицателен, цикъла ми е нормален, последняи път закъсня с ден два, ама нормален си беше и теста отрицателен, бяхме взели предпазни мерки и цялата история е от преди 2-3 месеца, но напоследък нещо ми се гади и започнах да се притеснявам... А не мога ад разбера как изглежда корем при бременост и май само си внушавам, ама пуста му възраст
Пфф! При толкова много отрицателни индикатори (тест, цикъл, предпазни мерки), изобщо не бива и да си мислиш, че може да си бременна! А гаденето може да е от всичко - смяна на сезоните, нещо вирусно, кофти храна, преумора..Първоначално написано от Анонимко
Of! za google ne znaesh li?!
Може да ти се гади от киселини в стомаха.