View Full Version : Говори ми мърсотии
искам Жените да говорят мърсотии каквито им са във фантазиите!
хайде ВЪЗМУТИМЪ :smt110 :smt110
|usHer_yeah|
12-13-2006, 08:21
Не съм жена ама ше ти кажа една мръсотия . Да Ти Е*а Май*ата тъпа .
тва достатъчно мръсно ли ти се струва ???? мога и по мръсно :D
Абе човек как очакваш жена да говори мръсни думиние ние не сме като мъжете да ги ръсим наред??!!
това не е мръсно а просто като думата просто идва в нашия случай идва от "простак" и ако се научиш да се изразяваш мез еба, майка защото 1-во не ебеш чек толкова мн ако изобщо ебеш де и 2-ро майкати няма да е до теб вечно такаче научи се и без нея :smt005 :smt005
|usHer_yeah|
12-13-2006, 08:36
Абе човек как очакваш жена да говори мръсни думиние ние не сме като мъжете да ги ръсим наред??!!
това нее точно така има куп момичета които са по вулгарни дори от някои момчета . Аз учех известно време в друг град щото имах малко проблеми в старото училище и в другия град съм се отвратил от държанието на повечето момичета там . Така че и момичетата и момчетата са вулгарни :)
Haralmpi Popov
12-13-2006, 09:07
Тази малка слива на ааватара ти ли си ? Шъ мааана ся една за теб значи че е готина..
това нее точно така има куп момичета които са по вулгарни дори от някои момчета . Аз учех известно време в друг град щото имах малко проблеми в старото училище и в другия град съм се отвратил от държанието на повечето момичета там . Така че и момичетата и момчетата са вулгарни :)
абсолютно и на мен по някога ми се е случвало да засрамвам момчетата :oops: :lol:
но поне за мен никак нема възбужда момче което ми говори мърсотии най-много да изяде един шамар :twisted:
theworldleader
12-13-2006, 09:37
Момичетата са на този принцип, не говорят мърсотий, докато не видят момчето да почне да ги предразполага.. стане ли това.. майката си ебава.. ама е готино ;)
olive_oil
12-13-2006, 09:50
Абе човек как очакваш жена да говори мръсни думиние ние не сме като мъжете да ги ръсим наред??!! ;)
май никой не разбра за какво иде реч.... карай
Какво,обичаш да ти говори какво ще ти направи или да ти казва какво ти да й направиш ли?
най-после един умен! да ми казва какво иска да и правя 1 :twisted:
panterata
12-13-2006, 12:00
хайде ВЪЗМУТИМЪ :smt110 :smt110 амии нормално е да искаш :) и аз искам да ми говорят мъжете мръсотии.. какво ще направят с мен :) или какво да направя..
{Poison}
12-13-2006, 16:16
Според мен всяко момиче трябва да се разчупи и да каже какво мисли независимо колко е мръсно,супер яко е ,защото момичетата са много по-перверзни от момчетата,макар,че не го показват LEt's Be Dirty! :smt019
Я намери момиче,което да е по-перверзно от мен...
:wink:
FikyScHetOo
12-13-2006, 16:39
Кои колко са перверзни - зависи си от хората. А за мърсотиите, като ми кажат това се сещам за един от моя клас, който почва "ла*но, повръщано, пача, да ми миришеш краката..."
Казвам си каквото мисля, е понякога говоря леко двусмислено с намеци, ама какво д асе прави. Сега се сещам за един младеж, който каза на брат си "Леко д ане ти паднат топките пак" (сладолед де)
Това не е перверзия,а простотия. Явно изпадаш в когнитивен дисонанс и бъркаш понятията.
Ето една леееека преверзия за воайорство (например) или ако обекта иска да бъде наблюдаван:
"В момента те виждам как стоиш пред компютъра. Как бельото ти е събуто,паднало на земята в глезените ти. Виждам как,докато си говориш с мен и ръката ти бавно с пуска по тялото ти,леко се спира при гърдите ти,но ти не я задържаш там. Не,не ми казвай,че не е така - виждал съм как и друг път го правиш. Само че сега си много възбудена, ръката ти сякаш залепва между краката ти. Защо не я извадиш оттам? Хайде,направи го и ми я покажи!........"
И т.н. - няма да продължавам,тук има малолетни и непълнолетни и мога да получа бан...
Не че е по темата, ама какво е обратното на воайорството? Ако искаш да те видят...Води ли се ексхибиционизъм ако искаш определен човек да те гледа докато правиш секс с друг? В смисъл, не просто да се показваш на непознати /чичко с шлифер в парка- класика в жанра :-D /, по-скоро точно определен човек да те види...
Иначе по темата, човек като прави секс и е възбуден, не виждам що да не говори мръсни думички, на мен ми се е случвало да казвам неща, от които после малко ме е било срам или да командавам "Кажи това и това" :-D
Брееей, виж ги ти псевдоморалните кучки!
Правят се на прилични и възпитани. :lol:
А иначе, канонадите от мръсотийки по време на секс са ДОБРО НЕЩО.
shadow4e
12-14-2006, 20:11
Аз пък обожавам да ми говорят мръсотии и естествено и аз да го правя, не оставам назад :) Адски много ме възбужда това
"Не че е по темата, ама какво е обратното на воайорството? Ако искаш да те видят...Води ли се ексхибиционизъм ако искаш определен човек да те гледа докато правиш секс с друг? В смисъл, не просто да се показваш на непознати /чичко с шлифер в парка- класика в жанра, по-скоро точно определен човек да те види... "
Ако искаш да те гледат,значи си ексхибиционист. Ако искаш да гледаш,значи си воайор. По-горната,описна от мен случка е свързана с това,че разказващият в случая е воайор,а наблюдавания - ексхибиционист. Или поне за момента са в таков настроение.
Аз по-добре да млъквам,че ще си развържа езика и ще получа бан за развращавне на малолетни и непълнолетни...
:lol:
хайде ВЪЗМУТИМЪ :smt110 :smt110
момчето ми понамали малко порнаците ве ;) пусни си чурата за малко ;) и се върни на планетата земя :)
Това не е перверзия,а простотия. Явно изпадаш в когнитивен дисонанс и бъркаш понятията.
Ето една леееека преверзия за воайорство (например) или ако обекта иска да бъде наблюдаван:
"В момента те виждам как стоиш пред компютъра. Как бельото ти е събуто,паднало на земята в глезените ти. Виждам как,докато си говориш с мен и ръката ти бавно с пуска по тялото ти,леко се спира при гърдите ти,но ти не я задържаш там. Не,не ми казвай,че не е така - виждал съм как и друг път го правиш. Само че сега си много възбудена, ръката ти сякаш залепва между краката ти. Защо не я извадиш оттам? Хайде,направи го и ми я покажи!........"
И т.н. - няма да продължавам,тук има малолетни и непълнолетни и мога да получа бан...
:smt005 :smt005 Oleeeee neee.Dobur material za malkite 4ikidjii vuv foruma (po-golqmata 4ast).I stiga si razvru6taval decata :wink: :mrgreen:
Еее,Unknown,те са поискали-аз ги развращавам!
Освен това,честото и внимателно прилагане на правилата на форума ми дават право да направя това-онова... :twisted:
Eeee, pri men naprimer zavisi ot nastroenieto-govorq mrysotiiki ama....moje da sa vulgarni, moje i da sa gnusni :-D
:arrow: Моля, прочетeте правилата на форума! (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html)
:arrow: т. 11