View Full Version : koga svar6va poloviq akt
pitaneto mi e otnosno poloviqt akt koga svar6va kogato mom4eto svar6va ili...? :roll:
|usHer_yeah|
12-13-2006, 07:56
Нее Задължително :)
не е, но е предпоръчително защото мн кофти като свърщиш и приятелката ти те пита "Ами аз?!" :smt082 :smt082 :smt082 :smt005 :smt005 :smt005
кво като е сваршил ,продължавай да го яздиш, докато му избие пяна по устата :smt013
krem4et0
12-13-2006, 08:45
Ами свършва когато излезем навън-или да се разходим или да ме изпрати от дома. Преди тава си е 1 лудуване без край-аз свършвам,той,после пак аз и така докато се уморим.
Абе свършва като и двамата се 4увствате задоволени
Точно това щях да напиша ^^
Или, ако все още не сте задоволени, когато повече не можете да се движите от умора. (всички обичат one-night stands)
Хохохо,това с умората е мноооого гадно.Мозъкът иска още,а тялото не може да "отлепи". :lol:
theworldleader
12-13-2006, 10:12
Хохохо,това с умората е мноооого гадно.Мозъкът иска още,а тялото не може да "отлепи". :lol:
Бе нема такива работи, когато аз кажа :twisted:
свършвате когато 1ният запали цигара
macka123
12-13-2006, 10:43
и аз съм на мнение че когато и двамата са задоволени :)
когато му стане мека бубата
Теоретично да, за жалост. Акта не свъшрша но определено се прекъсва, все пак момчето трябва да презареди. Затова момчета, стискайте зъби докато приятелката ви свърши ПОНЕ веднъж и тогава вече се отдайте на вашите удоволствия.
panterata
12-13-2006, 12:32
амии зависи.. може и 2та да са свършили , но да искат още.. акта свършва когато единия от 2та не иска повече и другия се съобрази :) попринцип би трябвало да свършва когато и 2та пратньора са задоволени и искат да спрат , но е отностително..
scion_of_Storm
12-13-2006, 13:06
Когато...когато...когато някой от вас умре. За жалост това е недостатъка на човешкия секс...все някой умира :(
kogato slynceto se skrie zad kambanitee..
i az mislq taka :mrgreen:
ami da vi pitam kogato mom4eto svar6i trqbvali da se smeni gumi4kata ili moje i sus starata :roll: :oops:
еми подобре да се смени поне ще си по спокоен/спокойна е ако ще продалжавате мааа аз несъм много опитна такаче по-добре другите да ти отговорят :D
krem4et0
12-13-2006, 18:23
ami da vi pitam kogato mom4eto svar6i trqbvali da se smeni gumi4kata ili moje i sus starata :roll: :oops:
Разбира се,че трябва нов презерватив!