View Full Version : Виждалили ли сте някой да прави секс на обществени места?
Аз видях един как опъваше едно момиче в парка.
По парковете лятно време се разбиваме, кой ти гледа дреме ти на х-я :-D
{Poison}
12-13-2006, 16:20
Да в парка!
bulgarche
12-13-2006, 16:27
Парк в кола...другото все е на по-затънтени местенца
FikyScHetOo
12-13-2006, 16:30
Кой парк викате?
сега по темата - да в парк :) Обаче нали затова са храстите :twisted:
Да. Лятно време в парковете, а освен това веднъж минавахме повече от половината клас зад училището , за да си ходим и видяхме една двойка... получи се ужасно и за тях и за нас 8-[
Ми не,не ми се е случвало,но съм виждала как на едно момче му правят свирка в една градинка.
Виждал съм в Борисовата градинка, в Западния парк, в Южния парк. В кола. Зад една църква. В тоалетната на "Червило" видях как едни гейове се натиксат при писоарите - мисля,че бяха на амфети (е,аз си се изпиках,кво ме притесняват хората?).
На купон пред всички брои ли се?
macka123
12-13-2006, 17:33
ми да
веднъж едни в рейса
момичето беше с пола...лесна работа
по парковете също и то доста пъти
hollaback_girl
12-13-2006, 18:53
xex...maleee...samo az li ne sam vijdala takiva raoti :shock:
malka_sladuranka
12-13-2006, 18:56
Ми не,не ми се е случвало,но съм виждала как на едно момче му правят свирка в една градинка.
това и аз съм го виждала, ама невестата беше една циганка...
това и аз съм го виждала, ама невестата беше една циганка...
ahahaha
gangbang
12-13-2006, 19:43
:lol:
случвало се е, не веднъж
пък и мен сигурно са ме виждали някъде, не е нещо необичайно мисля
По парковете лятно време се разбиваме, кой ти гледа дреме ти на х-я :-D
Ама тва преди или след като си гледал Megas XLR ?
xex...maleee...samo az li ne sam vijdala takiva raoti :shock:
Не си сама! :mrgreen:
Ъъъ излъгах,един път без да искам нахлух в стаята и сестра ми и гаджето и го правеха.Видях му само белия гол задник надупен и изчезнах ::: :mrgreen:
Az mislia,che ne e mnogo vazpitatelno za podrastvashtite,ama kato se setia kakvi divi izpalnenia sam imal i vse se macha da opravdaia sebe si.Nai mnogo mi pomaga tova,che iniciativata ne vinagi e bila moia.A i drugoto hubavo neshto e ,che horata obiknoveno sa taktichni i proiaviavat razbirane v takiva momenti.Pone pri men taka se e poluchavalo na tri pati.Dobri hora ni vidiaha na dva pati iz parkovete.Edin pat ni gledaha vav vlaka na burgaskata gara i vsichki si malchaha.Tam ne beshe po moia iniciativa.A loshoto beshe ,che vednaz se poluchi goliam fal.Savsem saznatelno i koristno ni zasiakoha dvama maze v mestnost izvan grada/biaha ni vidiali ot daleche s binokal i dovtasaha.Ei shto sram brah zaradi pustia mu nagon.Okaza se ,che i dvamata meraklii sa mi sasedi ta se poluchi mnogo konfuzna situacia.Ii do sega kato se sreshtnem i az i te berem sram.
Da i v zima i leto stavat takiva ne6ta.....v Plovdiv,v grackata gradina,edni dqdovci si dyhaha,ako tva se broi....golem maitap be6e i est. :-&
Vijada sammnogo pati spore men se dalji nafakta 4e kato se 4uka6 na ob6testveno mjsto adrenalina ska54a i e o6te po-hubavo.... :D
аве незнам ама и мен саме засичали ама като се замисля ми става лошо ама то бе отдавнаивече ми е минало иначе в един парк там бе кофти щото приятелката ми ми правише свирка и аз таман свършвам и едни момчета минават на около 15 метра отнас и само зяпат, удома нашите, сестра ми, едни приятели(мн се хилиха), бащата на мойта(как не ядох бой тогава и аз не знам!) ама то така е като си млад 8)
войаорка
12-14-2006, 09:17
Лятото с баща ми пътувахме за село и на един разклон на Околовръсното шосе спря, че му прегря колата. По надолу имаше труженички и спираха много коли, една кола отби близо до нас и няколко минути след това почнаха да правят секс. Беше доста интересно, щото онези въобще не се притесниха от нас и ние ги гледахме през цялото време. Друг подобен случай нямам. Но не ми беше неприятно до като ги гледах, бих казала, че ми се стори забавно, дори за момент леко възбуждащо. С баща ми след това не коментирахме сцената, въпреки че и той с видим интерес изгледа всичко.
Лятото с баща ми пътувахме за село и на един разклон на Околовръсното шосе спря, че му прегря колата. По надолу имаше труженички и спираха много коли, една кола отби близо до нас и няколко минути след това почнаха да правят секс. Беше доста интересно, щото онези въобще не се притесниха от нас и ние ги гледахме през цялото време. Друг подобен случай нямам. Но не ми беше неприятно до като ги гледах, бих казала, че ми се стори забавно, дори за момент леко възбуждащо. С баща ми след това не коментирахме сцената, въпреки че и той с видим интерес изгледа всичко.
Хахах, тук с quench колко перверзии и комплекси можем да разнищим от тази история :D
В цитирания пост прозират леки фройдови реминисценции. И мен инцестът ме е занимавал като явление в сексуалната култура. Но той обикновено е фантазия на мъжете,така че - браво,воайорке!
:wink:
Но той обикновено е фантазия на мъжете,така че - браво,воайорке!
:wink:
О, не, не можеш да си представиш колко фантазии, които ги смятах за мъжко изобретение, всъщност са женски. Who's your daddy (когато момичето те нарича "татенце" и се разиграва подходящ roleplay) е само един пример!
В Пловдив в градската градина не се спират, а на морето вечер на всеки шезлонг.
Абе не е точно така.
Whos ya dddy? е кейджплей софткор фетиш. Повечето момичета не го осъзнават дори. Но! Кросдреса и ейджа не са типични за жените...
panterata
12-14-2006, 10:59
мда , на пейка :)
Абе не е точно така.
Whos ya dddy? е кейджплей софткор фетиш. Повечето момичета не го осъзнават дори. Но! Кросдреса и ейджа не са типични за жените...
За кросдресинга - е, жените пък искат да си имат собствен фалус.
За ейджа - случвало ми се е партьорката да иска да играе дете/майка, така, че..
Но, да си изясним малко нещата, quench е доста по-навътре от мен, мога да бъркам терминология ^_^
Мвиждала съм естествено :-D
Удивително е колко много неща можеш да видиш докато си разхождаш ку4ето в Борисовата градина :-k мдаа..
Вендъж дори се слу4и така, 4е влиза ку4о в едни храсти да върши разни там ку4ешки истории и изкарва младеж с панталоните смъкнати до глезените и пищяща девойка :smt005 Голям хилеж беше :lol: оба4е на тях гориките хи4 не им беше забавно да им се зъби огромна 4ерна немска ов4акра в лицето :roll:
огромна 4ерна немска ов4акра:roll:
май правиш секс с нея...
е сигорно ще отречеш, но ние не сме тъпи и знаем :smt008
огромна 4ерна немска ов4акра:roll:
май правиш секс с нея...
е сигорно ще отречеш, но ние не сме тъпи и знаем :smt008
:-#
:smt004 :smt005 :smt005 :smt005 :smt043 :smt073