View Full Version : Обич и харесване
Хора случвало ли ви се е да сте истински влюбени в някой/някоя и да го/я обичате много ама наистина много дори да ви е 1-вата любов и да си харесате някой да ви се прииска да сте с него за малък период от време просто разнообразие(да речем с тоя риск не можете да изгубите човека който обичате колкото и странно да ви зчуви).
Да харесвате някой но и да обичате някой и дори обичта ви понякога да си мислите за момчето което просто ви харесва но за нещо моментно или кратковремено без никакви сериозни планове... ???
Kolega/kolejke i az sym v takova polojenie v momenta :? Do men e momiche, koeto adski mnogo go obicham i ne moga bez nego. Prosto se vliubih mnogo silno i ne moga bez neq! NO... ima edno drugo momi4e, koeto kato go pogledna mi stava mnogo hubavo na du6ata. Ne moga da go opi6a 4uvstvoto, no prosto mi e mnogo simpati4na i vyob6te ne mi e bezrazli4na. 4udil sym se kakvo da pravqdali da ostana s moeto si momi4e, koeto si go obi4am, no smqtam 4e tq moje v skoro vreme da mi izneveri, ili pyk da se opitam da privle4a vtoroto momi4e, koeto kazva 4e ima gadje i ne mi obry6ta osobeno vnimanie? V mnogo trudna situaciq sme izpadnali kolega/kolejke, ama da vi kaja 4estno i mom4etata sme gadni, ama i momi4etata ne ostavat ponazad ot nas. Te vinagi iskat "poolemi batkovci", pove4e vnimanie, i tn. Trudno mogat da bydat samo s edno mom4e i postoqnno mileqt za biv6ite gadjeta!
Offf da az sum bila vednuj v takova polojenie ama e6e otdavna.Obi4ah mnogo edno mom4e,ama naistina mnogo.Daje se 4ydq dali nqkoga pak 6te izpitvam takava lubov...I taka de posle se zapoznah s edin drug.Zapo4ah i nego da haresvam.Po edno vreme bqh sprqla da go haresvam ,no ve4e qh zagybila 4yvstvata kum mom4eto,koeto naistina obi4ah i taka :smt010
E sega e drugo.Slu4aino se vlubih v edin dryg i d den dne6en sum s nego,ta misulta mi e ,4e i az sum bila v tva polojenie da obi4am nqkoi sa6tevremenno da haresvam i dryg.
Mai mnogo oburkano stana :mrgreen:
vegetable
12-14-2006, 10:53
Pitash dali mi se e sluchvalo!?... Ta na men samo tfa mi se sluchva! :lol: :lol: Smisyl to azzz kato si haresam nqkoi i iskam samo taka da go kaja: ZABIVKA.. :roll: Amaaa vse pak sme v taka vyzrast naliii...Do segaa samo vednyj sami tekli ligiTe po nqkoiii =P~ ...Az sam TvyrDo zad Tova - ako iskash neshto DAvai puk kakfoto shte da staaava..Nali?! :mrgreen:
Една единствена връзка съм имала и все още я имам.Никога това не ми се е случвало,въпреки че сме от 1 година заедно.Просто толкова много го обичам и желая,че просто не мога да погледна друг.И не съм съгласна с това момиче,което каза,че сме в такава възраст.Това не е така.Не зависи от възрастта,а от силата на чувствата.Не мога да приема,че обичаш истински и силно човека,с който си и искаш постоянно да се забиваш с други хора.Тези две неща са взаимно изключващи се(според мен)...
HopeLesss
12-14-2006, 17:34
Да, нещо подобно ми се случи на скоро. Имах сериозен приятел, но исках да бъда с друг. Е, сега съм с другия :wink: Но не беше просто привличане, а нещо повече :roll:
Tender Poison
12-14-2006, 17:46
Кофти ситуация
От тези постове си проличава как момичетата/жените обичат да кръшкат. То си им е в природата. Просто човек да няма думи, без коментар :?
crazy_sexy_cool`f
12-15-2006, 08:23
хах...
BeBencEto
12-15-2006, 11:55
ako chuvstvata naistina sa silni,tova ne moje da se sluchi
никога не съм била влюбена, но мога да ти кажа, че дори при последната ми връзка, продължила година и два месеца и която не знам и аз защо продължи толкова дълго, никога не съм си и помисляла за друг! за мен отдадеш ли се на един човек докато официално не си кажете "Край" отделните забежки са чисто губене на време и принизяване под собственото ти достойнство
еми на мен лично не ми се е случвало.Не можеш да обичаш някои а пък да харесваш друг! :mrgreen:
|usHer_yeah|
12-15-2006, 21:45
Хора случвало ли ви се е да сте истински влюбени в някой/някоя и да го/я обичате много ама наистина много дори да ви е 1-вата любов и да си харесате някой да ви се прииска да сте с него за малък период от време просто разнообразие(да речем с тоя риск не можете да изгубите човека който обичате колкото и странно да ви зчуви).
Да харесвате някой но и да обичате някой и дори обичта ви понякога да си мислите за момчето което просто ви харесва но за нещо моментно или кратковремено без никакви сериозни планове... ???
на мен лично не ми се е случвало но се е случвало но на предишни мои гаджета се е случвало и не особено приятно щото после се стига до един неприятен край !
От тези постове си проличава как момичетата/жените обичат да кръшкат. То си им е в природата. Просто човек да няма думи, без коментар :?
Айде, айде а за момчетата да не говорим!Аз не мога да ви разбера вас момчетата - вие като кръшкате,нищо сериозно флиртчета,ала-бала, момиче като кръшне и край вече- курва била нз си ква била!Тц тц думи нямам и аз вече.... [-( :-#
еми на мен лично не ми се е случвало.Не можеш да обичаш някои а пък да харесваш друг! :mrgreen:
Не съм съгласен,на мен ми се е случвало като бях малък,на предишната ми приятелка която беше мн. влюбена в мен се случи същото ходи с един 2 седмици щото се бяхме скарали заради глупости а сега тя още ме обича.
По-скоро зависи от ЕГН-то(тя като е 15 годишна е нещо май нормално)
Ама разликата да обичаш и да харесваш е коренно различна!
teenkopele
12-16-2006, 03:19
До този момент не ми се е случвало. :wink: