Влез

View Full Version : Отваряне с къс пенис

sweety^88
12-14-2006, 09:54
че така.да ви питам може ли да ме отвори и с къс пенис ако 12см е къс ест./е не е и дебел/ щото аз не усетих болка.а съм девствена,или съм била и аз незнам.....или с 2 пръста...то 2-та пръста пак са дълги около 10-11см.незнам и аз.не ми се смейте искам да разбера защото скоро отивам на гинеколог и ако ме пита незнам какво да и кажа.

12-14-2006, 09:57
пенис под 20 см не е пенис а пишле

най-добре иди да те прегледа гинеколог тоя да не е увредил нещо

12 см. ужас

как си могла да му пуснеш

12-14-2006, 10:06
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
не е смешно ве така се е родило момчето

12-14-2006, 10:08
разбира се, че може, ако всичко е било както трябва. В интерес на истината - не всеки път тече кръв. Оитиди на гинеколог и си му кажи всичко както си е.

shizzle
12-14-2006, 10:26
12 сантиметра е нормална дължина. Добре, де, мааалко по-малка от нормалната, но абсолютно достатъчна, за да те прати в рая (след като натрупате малко опит един с друг, естествено).

Щом не си изпитала болка, значи поздравления. Малко късметлийки успяват да се възбудят до степен, в която да не ги боли. (и, пак повтарям, не е от размера на пениса, ако не си възбудена и пръст да ти вкара, пак ще те боли).

Девствената ципа е разположена съвсем близко до входа (всъщност, тя -покрива- входа) и може да се разкъса и с пръсти (при най-честите случаи). А може и да не се разкъса, докато не родиш (има много еластични химени, на които им трябва по-бурен секс или дори раждане, за да се скъсат). Или вече е скъсана (при по-активно спортуване, някакво нараняване и т.н.). И трите типа са напълно естествени, както е естествено гърдите да варират по големина при различните момичета.

Последно - девствеността не се определя от това дали са ти "откъснали цветето". Човек е девствен, докато се -чувства- девствен. А ти как се чувстваш?

Какво да кажеш на гинеколога? Ако имаш смелостта, помоли я да провери дали не ти е скъсан (можеш да я излъжеш и да й кажеш, че си спортувала нещо и се опасяваш да не би, като правиш секс после и момчето да си помисли, че не си девствена). А иначе - те гинеколозите не им е работа много-много да гледат там, няма от какво да се страхуваш.

12-14-2006, 10:32
shizzle
незнам ама като прочета два реда от това което си написъл ми става ясно какво има в останалите...... незнам ам откакто се подвизавам в така наречения форум вече успя да ме отекчиш и да ме накараш да смятам че си отекчителен и досаден като модерните думички са ШУШЛЯК и УМРЯЛКА :-)

12-14-2006, 10:37
по всичко личи че shizzle е обичаен представител с малък атрибут :smt005

ачката
12-14-2006, 10:40
shizzle
незнам ама като прочета два реда от това което си написъл ми става ясно какво има в останалите...... незнам ам откакто се подвизавам в така наречения форум вече успя да ме отекчиш и да ме накараш да смятам че си отекчителен и досаден като модерните думички са ШУШЛЯК и УМРЯЛКА :-)

това аз го написах да го знаеш 8)

shizzle
12-14-2006, 10:48
Извинявам се за липсата си на кенефен хумор, гости. Надявам се неналичето на stand-up comedians наоколо да ви накара по-бързо да си уберете крушите оттука и да не виждам повече анонимните ви мозъчни разстройства (разстройства - вижте колко яка дума, много е смешна, нали? сега чувствате ли как изведнъж станах отново забавен като казах "разстройства"?) под формата на мнения из форума. Или настоявате да ви отегчавам? Можете да се успокоите, защото смятам да продължа да пускам коментарите си там, където мога да кажа нещо наистина полезно.

(а, забелязахте ли как не коментирах нищо за малкия си пенис? нарича се достойнство!)

Neeext!

SINDEL
12-14-2006, 10:55
12 сантима са си напълно достатъ44но да те отворят :wink: (е, верно си е 4е на 4овека явно му е мааалко по-къс от нормалното ама пак става), а това 4е не те е боляло - ами радвай се, пове4ето ги боли зверски (вклю4ително и мен) :-D

panterata
12-14-2006, 10:59
ами с 12 см може да те отвори естествено! а за болката - не всички ги боли , напр мен изобщо не ме боля :)

quench
12-14-2006, 10:59
Големия член за отварянето на момиче е нужен колкото архаичен пиян монголец с две саби на събиране на пацифисти...
Касапница...
:twisted:

ачката
12-14-2006, 11:10
shizzle вече не сме само гости :twisted: вече ще се виждаме мн често 8)

shizzle
12-14-2006, 11:36
shizzle вече не сме само гости :twisted: вече ще се виждаме мн често 8)

Честито и дано новият ти корав стол ти е удобен. Не е лесно да седиш на една маса с нас, да знаеш :D Трябва да можеш да носиш на пиене.

Майн
12-14-2006, 12:01
Абе да ви *** в лакомиите. Някой знае ли действително колко са 20 сантиметра или говорите наизуст. Вземете един стандартен А4 лист хартия и ширината му е 21 сантиметра. Колко души имат такъв дори в изключително надървено състояние. Ебати комплексарите.

vvs_go
12-14-2006, 12:15

12 см. ужас

как си могла да му пуснеш kompleksar patkata ti sigurno se e prevyrnala v putka a 6te se podigraa6 na mom4eto pederast dolen

quench
12-14-2006, 12:20
Знаете ли колко жестоко се получава,когато се опиташ да отвориш момиче с 23 см уред,а? Не съм хемофил и садистичната струна в мен не звъни винаги,така че и аз се ужасих...
:(

ачката
12-14-2006, 12:20
Честито и дано новият ти корав стол ти е удобен. Не е лесно да седиш на една маса с нас, да знаеш :D Трябва да можеш да носиш на пиене.[/quote]

девиза ми е " ям, пия, еба и се бия хуя ми докрая и душата у рая"

Stefityyy
12-14-2006, 13:42
kvo ste se naeli be? Tova che shizzle si izkazva mnenieto li vi prechi ne moga da razbera? Vidqla sam dosta negovi postove i sa mi haresali, znae deteto kazva siiii!!! Kvo tolkova imaaaa???
jega jega....

ачката
12-14-2006, 13:48
Stefityyy
аз не съм мн убеден в това, а педставяш ли си да не е прав? представяш ли си да е като ония от рекламата де то я въртяха "здравей и аз съм на 12години" :twisted: :twisted: :twisted:
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

koalka
12-14-2006, 13:50
Това,че не си изпитала болка не е било от дължината на пениса,а просто си от онези момичета,които не изпитват болка.Хах,щастливки!

12-14-2006, 14:15
shizzle

Доста вярно. Интересно ми е само защо Шизъл говори с факти от учебника по биология за 3 клас а не от личен опит - може би защото гоняма

ачката
12-14-2006, 14:24
госпидин Шизъл оакан сте :smt005

shizzle
12-14-2006, 15:20
Благодаря на ачката и Умнияя! за топлите думи. Без вас нямаше да съм това, което съм! Вашите мисли винаги са ме вдъхновявали да продължавам напред, дори когато тялото се е разкъсвало от непоносимото усилие и е крещяло за почивка. И това с единствената цел никога да не съм прост като вас :twisted:

Ако се вгледате в постовете ми, можете да видите, че почти винаги говоря от личен опит и давам примери с неща, които са ми са се случвали.

ачката
12-14-2006, 15:45
уууууууууууууу и на колко си години че имаш такъв какъвто и да е опит?

quench
12-14-2006, 15:53
Аре измислете някакъви по-различни нападки бре! Щото всички разбрахме,че Умнияя! е най-опитния и най-знаещия,защото човек с неговата висока култура не би бил "на всяка манджа - мерудия",без изказванията му да са подплатени солидно...

Ачка,батка,кефат ме ей такива луди,незлобливи флудъри като тебе!
:wink:

shizzle
12-14-2006, 16:00

На 19, мекокури ми приятелю.

ачката
12-14-2006, 16:03

На 19, мекокури ми приятелю.
и къв опит имаш се шушляк? :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
тоя учебник дето го четеш не свършили :smt005 :smt005

Stefityyy
12-14-2006, 16:08
shizzle ne im obrashtai vnimanie mucuno :) ko se zanimavash s tqh

shizzle
12-14-2006, 16:13
Аз сега имам излизане, ама като се върна, ще продължа да си трупам мненийца :twisted:

bungle
12-14-2006, 16:22
Трябва да достигнем статус "Мега фен".Това ми е заветната мечта. :P

quench
12-14-2006, 16:30
Аз искам да съм със статус мега-пенис,но нейсе...

bungle
12-14-2006, 16:33
Що така бе?
Не си ли доволен от досегашния си пенис-статус? :lol:

deidiy
12-14-2006, 16:35
попринцип няма значение дължината(е освен ако не е 1 см :smt005 )важна е дебелината :D е ако си усетила болка значи те е отворил :)

krisi_sl
12-14-2006, 16:43
абе момичето искало да пита нещо вие неината тема я направихте на място за каране [-X .аиде направете си такава тема да се карате.....че ме изнервяте.+ щом си казва човека значи знае...това е форум и всеки изказва мнение. :smt013

quench
12-14-2006, 17:14
щом вече отговориха на темата и за създалия я няма особено значение,защо да не пофлъдим малко? и ние сме хора,и ние сърце носим!

sweety^88
12-14-2006, 20:11
ами благодаря ви все пак.сега ще си измисля нещо кво да и кажа не гинеколожката щото не мога да и кажа "ми аз незнам дали съм девствена или не съм" баси тъпото.+ може и да не съм както се казва "отворена" разбирате ли...

air_wisp
12-14-2006, 20:25
неможе да не си отворена...ама знам ли кво се е случило, но при проникване и на 6-7 сантиметра пак ще да се скъса щото ципата не е до пъпа а на входа на влагалището ;) и ако първия път е бил провал,втория ще е по-добре,ако не 3тия и така :) всичко с опита...и ми е мн интересно как прецени че са 12 сантиметра :D

malka_sladuranka
12-14-2006, 20:35
не се бъзикайите бе..Значи с 12 см не може да се разкъса ципата, защото тя се намира на 15см навътре така че бъди спокойна и кажи на гинеколога че си девствена ;)

shizzle
12-14-2006, 20:46
не се бъзикайите бе..Значи с 12 см не може да се разкъса ципата, защото тя се намира на 15см навътре така че бъди спокойна и кажи на гинеколога че си девствена ;)

](*,) ](*,) ](*,) Мъка! МЪКА! МЪКААААААААААААААААААААА!! И ТОВА Е ЖЕНА, ГОСПОДИ!! Не мога повече, вече ми се плачи от простотия. То бива да си пълен идиот, ама ние направо ги събрахме всички китайци в шепата си!

Хименът е на входа на влагалището!

Ако беше прочела мненията преди това, щеше да обогатиш значително общата си култура.

[NSDAP]Metoman
12-14-2006, 20:57
Аз искам да съм със статус мега-пенис,но нейсе...
Е как няма да е с малка пишка нали е скапан шибан комунист!Заминаваи да миеш кенефите в ГУЛАГ!

Crafter
12-14-2006, 21:20

Някъде четох, че една минута смях се равнява на 45 минути здравословен сън. Та по повод на това мнение... тази вечер просто няма да спя.

shadow4e
12-14-2006, 21:24
хахахах то, ако беше на 15 см и със 16- сантиметров нямаше да може да се отвори. Първоначално се разнасяше из този фоум, че е на 8 см от входа, после премина мълвата на 12, а сега достигна и заветните 15 см. След месец сигурно някой ще обяви и че е на 29 см от входа...
Точно заради това Умнияя-дъ ритърн създаде тема... поне се надявам, че сега ще я прочетеш.
Аз мисля, че си отворена. Но и да не си, гинекологът ти ще разбере. Човекът е с опит все пак.

D M X
12-14-2006, 21:40

12 см. ужас

как си могла да му пуснеш

Дам в тоя форум всички сме с по 12" /инча/ до коляното.

ссс
12-14-2006, 21:47
Пишлиока ми е 13см и,както забелязах,не са малко
Трика е,при тласъците,да го вадиш колкото може,повече,за да може релефа под главичката да масажира клиторчето.Моето много се кефи,когато му вкарвам само главата,като присвие учите и започне безпомощни опити да си го вкара целия,и недай се боже,не и разреша,полудява,точно тогава е момента,в който и го вкарвам целия.
Има много начини,които компенсират размера :oops:

Tokio_Hotelkata
12-14-2006, 21:57
shizzle

това аз го написах да го знаеш 8)
Mi na men mnogo mi haresvat mneniqta na shizzle!Nikak ne ni oteg4avat pove4eto (predpolagam)Horata iskat kompetentni mneniq,a ne nqkvi gluposti! :|

natural
12-15-2006, 00:06
че така.да ви питам може ли да ме отвори и с къс пенис ако 12см е къс ест./е не е и дебел/ щото аз не усетих болка.а съм девствена,или съм била и аз незнам.....или с 2 пръста...то 2-та пръста пак са дълги около 10-11см.незнам и аз.не ми се смейте искам да разбера защото скоро отивам на гинеколог и ако ме пита незнам какво да и кажа.

ако не може да ударя един ТВЪРД и ДЪЛЪГ пенис ;) ще те подпра ;) и после е той хахаха!!! Кви тъпотии питаш ве ти ако си му виждала пениса ще знаеш дали може или не и ще сте пробали я се скрий от фона моля те ;)

12-15-2006, 02:57
Благодаря на ачката и Умнияя! за топлите думи. Без вас нямаше да съм това, което съм! Вашите мисли винаги са ме вдъхновявали да продължавам напред, дори когато тялото се е разкъсвало от непоносимото усилие и е крещяло за почивка. И това с единствената цел никога да не съм прост като вас :twisted:

Ако се вгледате в постовете ми, можете да видите, че почти винаги говоря от личен опит и давам примери с неща, които са ми са се случвали.

Странно, но защо забелязвам че си споменал на два пъти думата "партньор", само до тази дума ли се изчерпва опита ти? И все пак е много жалко да сядаш с правописния речник до себе си. Таково умно и разбрано момче да не знае български. Простено да ти е!

12-15-2006, 03:06
Аре измислете някакъви по-различни нападки бре! Щото всички разбрахме,че Умнияя! е най-опитния и най-знаещия,защото човек с неговата висока култура не би бил "на всяка манджа - мерудия",без изказванията му да са подплатени солидно...

Ачка,батка,кефат ме ей такива луди,незлобливи флудъри като тебе!

Завистта е много лошо нещо Кунч. Не ми завиждай. С времето като поотраснеш всичко ще си дойде на мястото, но ти не се притеснявай. Всичко ще се оправи с теб. Ще се оправиш, ще те оправят. Спокойно мацко, рано или късно ще ти дойде цикъла.

quench
12-15-2006, 06:19
Някой не е схванал идеята...
:wink: :lol:

12-15-2006, 06:33
Абе оставете го shizzle. Момчето е пич и поне пише полезна информация. Злобари. Безпричинното заяждане е признак за малоумие, Умния

machoka
12-15-2006, 08:09
:arrow: Моля, прочетeте правилата на форума! (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html)

:arrow: т. 11