Влез

View Full Version : obicham go:(

loveshani
12-15-2006, 17:11
:roll: hora imam edin dosta seriozen problem i se nadqvam nqkoi ot vas da mi pomogne pone malko...Znachi haresvam edno momche ot blizo 2 godini na skoro govorih sas nego i my priznah kakvo chyvstvam,no toi mi kaza che imalo vreme a vsichko...tfa ne go razbiram zashtoto i sled razgovora ni toi pak idva pri mene dali zashto ima chyvstva ili nz:(molq vi kajete mi kakvo da pravq :( :cry: :cry: :cry: :cry:

simemel
12-15-2006, 17:18
naistina sajalqvam da ti go kaja no spored men toi nqma 4uvstva kam teb :( :( :( tova vse pak e moe mnenie i nai-dobre 6te e da go popita6 napravo dali te haresva ili ne.

koalka
12-15-2006, 17:21
Казал ти е,че има време,защото не изпитва нищо към теб,по държанието му щеше да разбереш обратното.Просто може би се чувства неловко и неудобно,а и да те смята за приятелка.Но все пак ще е добре да поговориш с него.

loveshani
12-18-2006, 09:50
Emi da ama toi postoqnno idva pri mene nz tfa kakvo...za tova vi popitah:(mnogo mi e tejko veche pochti godina i polovina:(i pri misalta che shte e sas dryga mi se mre...:~(of nz prosto kak da prodalja prosto kato go vidq i se rztreoervam:(nz kakvo me privlicha tolkova vav nego no...sam atski vlubena vav nego mnogo iskam da imam posleden shans sas nego i da sme pak zaedno:(

PY_MACKA
12-18-2006, 10:21
4ака да се пооталожат не6тата
според мен не си му безразли4на ама не си и номер едно

sexiiiii
12-18-2006, 10:24
ami kato idva postoqno,mojebi iska da razbere ne6to pove4e za teb ili da se opita da ispita sa6tite 4ustva kakvito i ti kam nego.
I zatova da ti e kazal,4e ima vreme za vsi4ko.Jelaq ti uspeh i dano 4ustvata vi da sa vzaimni. :smt008

nasty_f
12-18-2006, 10:37
Да...Найстина има време,но повече за него...Та ти го харесваш от 2 години :roll: ...Помисли малко,според мен това момче не те харесва и въобще не те заслужава...Харесай друго,по-добро...Това ти препоръчвам,да го апстрахираш някак си,все едно не съществува.

iiirish
12-18-2006, 12:49
според мен просто се е опитал да отложи един отказ възможно най-дълго във времето. може и да греша, но както представяш нещата изглежда именно така...

MoHuTo
12-18-2006, 13:40
според мен просто се е опитал да отложи един отказ възможно най-дълго във времето. може и да греша, но както представяш нещата изглежда именно така...
И аз съм на същото мнение