View Full Version : има ли риск при ..
когато се прави секс със партниор в случея партниорка която не се познава почти обаче пуши трева и може би взема екстази има ли вероятност от някакви болести и някакви рискове при секс?
не само в лучай че вместо кръв имаш спирт :smt005 :smt005 :smt005
panterata
12-15-2006, 21:10
ами това че пуши трева и взима екстази не те бърка в секса.. смисъл ако се боцка може да има спин напр.. абее прави си го с презерватив щом не се познавате , защото не можеш да знаеш с кой е спала преди това , а и има риск от бременност !
ами това че пуши трева и взима екстази не те бърка в секса.. смисъл ако се боцка може да има спин напр.. абее прави си го с презерватив щом не се познавате , защото не можеш да знаеш с кой е спала преди това , а и има риск от бременност !
Абсолютно точно. Въобще с наркоманки (и скейтърки :twisted: ) не ти е работа да се занимаваш, при тях често важат много свободни правила на размножаване и СПИНът е наистина реална опасност.
bulgarche
12-15-2006, 21:19
Както каза момичето преди мен...най-много СПИН-че да ти лепне :?
Опасно е ако се боцка и е хванала болест от някой неин приятел, тревата и хапчетата не са опасни за теб .
Абсолютно точно. Въобще с наркоманки (и скейтърки :twisted: ) не ти е работа да се занимаваш, при тях често важат много свободни правила на размножаване и СПИНът е наистина реална опасност. =D>
когато се прави секс със партниор в случея партниорка която не се познава почти обаче пуши трева и може би взема екстази има ли вероятност от някакви болести и някакви рискове при секс?
ne e opasno tova 4e pu6i treva i vzima ekstazi, opasnoto e s kogo e pravila sex sled kato gi e vzimala teq. Tai 4e v nikakuv slu4ai bez prezervativ!
BaMBOocHa
12-16-2006, 20:48
подкрепям мнението
Абсолютно точно. Въобще с наркоманки (и скейтърки :twisted: ) не ти е работа да се занимаваш, при тях често важат много свободни правила на размножаване и СПИНът е наистина реална опасност.
ааааа за скейтърките несъм съгласна [-X
иначе няма по-голям риск както каза panterata :D
IlLuSi0nS`
12-16-2006, 20:55
хах тфа няма нищо общо с болести и т.н., само дето ще и е по яко като се чукате защото увеличава чувствителността :-D
аз разлиак между сейтър и наркоман не виждам.....ест. че има и малки изключения -> Buttk0 :evil: ..... но всички отиват към 1 група......
аз разлиак между сейтър и наркоман не виждам.....ест. че има и малки изключения -> Buttk0 :evil: ..... но всички отиват към 1 група......
ее пич не е така [-X има много свясни скейтъри и скейтърки който не са наркомани :mrgreen: според мен това че си наркоман независи от това къкв ще си чалгар,рапър,скейтър,метъл или там каквото щеш [-X
защото по последни проучвания се доказали че почитателите на класическа музика са по-склонни към депресия и взимане на наркотични вещества :?
Аве незнам но за макс агресия скейтърите са н1.........знам като ходя на НДК кво правят......само се заяждат и такива тъпотий , защото те явно се приемат като малцинство и се чудят с кой да се заядът и кой да пребият... според мен по-голямата част от тях са кухи лейки.....то само кат го видиш раздърпан с коса до к*ра навързани на плитки , некъпан от 2 седмици ......как да не му счупиш скейта от кофата. Но за стила няма какво да кажеш просто прекаляват незнам какво толкова им харесва да ходят кат клошове , но са ми неприятни !
Аве незнам но за макс агресия скейтърите са н1.........знам като ходя на НДК кво правят......само се заяждат и такива тъпотий , защото те явно се приемат като малцинство и се чудят с кой да се заядът и кой да пребият... според мен по-голямата част от тях са кухи лейки.....то само кат го видиш раздърпан с коса до к*ра навързани на плитки , некъпан от 2 седмици ......как да не му счупиш скейта от кофата. Но за стила няма какво да кажеш просто прекаляват незнам какво толкова им харесва да ходят кат клошове , но са ми неприятни !
е за агресията може и да се поспори кои са на първо място скейтърите или скинарите ама тове вече си е друга тема :wink:
наистина понякога се прекалява с демонстрирането на привилегии понежа са се разположили из целия център :? но и това си е друга тема :lol:
иначе не е нужно да не са се къпали две седмици може да са 3 :lol: пък може и съвсем редовно да се чипкат :-D
а и не е нужно всеки да харесва стилът им на държание и стилът им на обличане та нали всеки си има свой собствен вкус и всеки сам си определя какъв ще бъде :wink:
за 1 от 4 съм съгласен с теб........но за първите 3 каза :"друга тема" ти самата неможеш да се обедиш че не се държат като малцинство , но си тръгнала мен да обеждаваш.......имам 1 дет е тръгнат натам в класа си знам кво прай и къв е :smt011
за 1 от 4 съм съгласен с теб........но за първите 3 каза :"друга тема" ти самата неможеш да се обедиш че не се държат като малцинство , но си тръгнала мен да обеждаваш.......имам 1 дет е тръгнат натам в класа си знам кво прай и къв е :smt011
ми казвам че е друга тема защото ненамирам връзката със секса :) но като сме тръгнали :D
за демострирането като малцинство съм съгласна :D
а за агресията ставаше на въпрос че колкото скейтърите са агресивни толкова и скинарите но защото има повече скейтъри (или поне аз така смятам) и агресията при тях е по-често срещана но ако имаше повече скинари немислишли че щеше да е същото :wink:
а за къпането нз какво не си ме разбрал :?
Около чина на Beavis от моя клас смърди.......той ша става скейтар
Но си права .....зависи си от човека
ОК. 2:2 равни - реми завършихме спора :)
Около чина на Beavis от моя клас смърди.......той ша става скейтар
Но си права .....зависи си от човека
ОК. 2:2 равни - реми завършихме спора :)
:smt006 равни :smt023 :smt052 :smt058
pishkata
12-16-2006, 22:41
awe ima vsqkakyf risk we ama kato ti se pusni ebi ako shte da te hvahsta i pishkobol na huq si mi razcepi i putkata pyk sled tova kwoto stane.Nqma da se pritesnqvash zimash sekacha i ok.Eto as naprimer taka napravih malko boli no shte go prejiveesh.Ako znaesh kwo e qko bez hui xahxhaxh!
NQMA KAKVO DA SI GOVORITE WE CHUKAITE SEEE
Все едно задаваш въпроса, дали някой човек би тръгнал да опъва овчиците в задния двор. Котките и кучетата по улиците имат по чисти полови органи от това същество което си описал по-горе