Влез

View Full Version : Хора помогнете , спешно е !!! :(((((((((

even_in_death
12-16-2006, 08:07
Имам една приятелка, която (уж) ми е най-добрата... Много хора казват че с нея си приличаме и дори понякога ни мислят за сестри, въпреки че разликата м/у нас от земята до небето и обратно....Но нека мина по същество...наскоро си харесах едно момче..тя ми каза че е мн грозен , лигав и нз там още к'фо.. само че на мен той много ми харесваше и колкото повече тя ми говореше гадни неща за него, аз все повече го харесвах....един път си отидох на село и когато се върнах тя доиде до нас с братовчедката на това момче и ми казаха че са ходили на кафе...ок, аз нищо не казах...С "приятелката ми" останахме в нас и си поговорихме и аз и казах че ако някое др. момиче ходи с тфа момче няма да ми е гадно, но ако тя тръгне с него ще умра... и тя ми каза че съм голям егоист и след тфа ме гушна и каза че не иска да се караме заради момчета... на следвашия ден трябваше да ходим на едно купонче... по пътя се спряхме да изпущим по 1 цигара и тя ми каза че си харесва това момче и че ако нямам нищо против ще тръгне с него :smt021 и най-лошото е че тфа става за трети път .... Хора кажете ми ко да правя моля ви......... меvдодругото сега си чатя с тфа момче и тои само ми праща някви целувки и т.н. SOS pLsS

Whisperry
12-16-2006, 08:15
Имам една приятелка, която (уж) ми е най-добрата... Много хора казват че с нея си приличаме и дори понякога ни мислят за сестри, въпреки че разликата м/у нас от земята до небето и обратно....Но нека мина по същество...наскоро си харесах едно момче..тя ми каза че е мн грозен , лигав и нз там още к'фо.. само че на мен той много ми харесваше и колкото повече тя ми говореше гадни неща за него, аз все повече го харесвах....един път си отидох на село и когато се върнах тя доиде до нас с братовчедката на това момче и ми казаха че са ходили на кафе...ок, аз нищо не казах...С "приятелката ми" останахме в нас и си поговорихме и аз и казах че ако някое др. момиче ходи с тфа момче няма да ми е гадно, но ако тя тръгне с него ще умра... и тя ми каза че съм голям егоист и след тфа ме гушна и каза че не иска да се караме заради момчета... на следвашия ден трябваше да ходим на едно купонче... по пътя се спряхме да изпущим по 1 цигара и тя ми каза че си харесва това момче и че ако нямам нищо против ще тръгне с него :smt021 и най-лошото е че тфа става за трети път .... Хора кажете ми ко да правя моля ви......... меvдодругото сега си чатя с тфа момче и тои само ми праща някви целувки и т.н. SOS pLsS
Е как какво?!?! Приятелката ти е адската лицемерка и няма нужда да си потискаш чувствата заради една долна гаднярка... ако го харесваш, отговори му по същия начин, защото явно е взаимно!! Не го "преотстъпвай", защото си имаш пълното право да го харесваш и да го имаш, а освен това си го харесала първа, което ти дава морална преднина :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Успех! :wink:

kofti_nick
12-16-2006, 08:28
Бе мани я тая бе ... само за себе си мисли ... Изпревари я :) 8-[ \:D/

Fallen_angel```
12-16-2006, 08:58
Много ми е познато ... за жалост ... еми според мен по - добре и кажи че си ПРОТИВ това да тръгнат ... и я изпревари както каза Triple-H ;-)

malkata_
12-16-2006, 09:00
щом тва се случва за трети път...що и казваш приятелка...ако ти беше фр щеше да помисли първо за тебе преди да прави каквото и да било...и аз бях в същата ситуация-"уж" моята най добра приятелка ми взе цели три гаджета които много харесвах...и ми вика съжалявам неискам да се караме заради момчета...хах сега сме само на здрасти и от време на време малко си чатим като тя предимно се хвали с колко ходи едновременно...ебаси к*****а...така че мила гледай да и свиеш перките че иначе.... ](*,) и ще се карате много :smt014 :smt021

PR0
12-16-2006, 10:34
boi we neq samo boi 6a q opravi. Pri udobna vuzmojnost q vyrji za nqkoi stol obrasni i glavata i boi boi

12-16-2006, 10:49
Това не е приятелка !!!Говорила ти е лоши неща за момчето само и само тя да бъде с него и ти да се откажеш.Абе,еби и майката и действай с момчето ;) УСПЕХ !!!

Talisman
12-16-2006, 11:11
Spored men gre6i6 , kato q nari4a6 priqtelka.. Tova ne e priqtelka.. Kakto obi4am da kazvam az Priqtelka -> Predatelka :lol: Po - dobre i bii duspata opitai se da vpe4atli6 mom4eto i ako mojesh si go hvani i , ako tq ti e istinska priqtelka 6te se radva za teb a nqma da zloradstva :---) ;-) Uspeh O:)

MoHuTo
12-16-2006, 12:12
И наричаш тази к..... приятелка?! :shock: Казваш че това го прави за 3 път..заеби я..оправи си нещата с момчето и я изпревари както писаха по-нагоре!Успех :wink:

evil_lady_in_black
12-16-2006, 12:14
Абе ти си луда ! Ако това е приятелка аз да съм кон!Това за мен е курвичка.Абсолтна използвачка зарежи и момчето и курвата не ти трябват такива хора

sunny_girl16
12-16-2006, 12:17
И наричаш тази к..... приятелка?! :shock: Казваш че това го прави за 3 път..заеби я..оправи си нещата с момчето и я изпревари както писаха по-нагоре!Успех :wink:
Имаш право - тая не се занимавай с нея!

s3xy_d0ll
12-16-2006, 12:26
of boje dano moita pr nikoga ne go naprai tva 6toto az na neq ne bih da ima6e eidn moment v koito si bqhme haresali edin i sa6t.. kotiyo v posledstvie mi kz a4e me haresva oba4e az re6ih da si zema i neq na kafeto s nego i za moi kazmet tq kaza 4e ne q kefi i az spokoino si tragnah s nego (z akrako be6e de ama kakto i da e) vaprosa e 4e i az sam haresvala neini mom4eta no nikoga ne bih i gi vzela!! nikoga! po hubavo na nikoi otkolkoto se skarame za mom4e [-X
v tvoq slu4ai ti predlagam.. ili ti da se otkaje6 ot nego i da i go ostavi6 (puk az i pojelavam si blaska glavata posle 4e ne ti go e ostavila na teb :mrgreen: ) ili i nameri nqkoi drug :wink:
no 6tom ti si kazla predvaritelno 4e si go haresala i si i razparvqla za nego i tq sq iska ti go zeme i nai naglo te pita.. ne ti e priqtelka tva da znai6! ti si precenei ot tuk na tatak dali si struva =;

koalka
12-16-2006, 13:47
Такъв човек не може да ти е приятелка.Правила го е три пъти и явно не й пука за теб,за да го направи пак.Ок,един път бих простила,ама повече....не мога.Просто аз на твое място бих прекъснала отношенията си с нея.Бих й простила,ако не знае,че го харесвам,но да знае и да тръгне с него...Прави си изводите.

12-16-2006, 14:23

emi kato si tolkova zle kvo o4akva6 ?

Тедка-Медка
12-16-2006, 14:34
не се предавай,
ти пъпва си си го харесала и имаш пълното право
да се бориш за него .. а колкото до нея
според мен тя не ти е истинска приятелка..
знае че го харесваш и ти казва че иска да ходи с него
а преди тва ти казва че е грозен и тъп и лигав ... заеби я
и бъди с него на пук на всичко .. и само едно да знаеш от мен
такова нещо като приятел няма !! всеки рано или късно ще ти забие
нож в гърба и то без да очакваш!!!

sladuk_sun
12-16-2006, 21:42
''priqtelkata ti '' e predatelka spored men i az imah to4no takuv slu4ei,no ne za 3 ,a za 50 put eazbrah,4e samo inrigi vurti i prosto skusah vsqkvi otno6eniq s neq, a sme zaedno ot bebeta

He3HauKa
12-16-2006, 23:55
И продалжаваш да я наричаш най-добра приятелка ?? Ехоооо ,момиче осъзнай се ,днес те изиграва с момчета,а утре ще е нещо по сериозно ! Никой не ти казва да не и говориш и да не я погледнеш повече,защото е тъпа причина да се карате за момче,но просто имай едно на ум .Не й споделяй ,когато харесваш някое момче просто изчакай да ти станат работите с него и тогава и разказвай.Според мен трябва да поканиш момчето на кафе,да го зарибяваш.Може да звучи малко подло ,но ако ти го спречелиш,тя ще разбере че неможе да се мери с теб.Не трябва да и позволяваш да прави каквото си поиска ,все пак имаш достойнство нали,защото тя един вид ти казва ,,Ето аз мога да имам всеки,който ти харесваш значи съм по-добра''
:smt018

12-17-2006, 00:37
abe napravete si edna troika i gotovo,mom4eto edva li shte ima protiv,apuk i vie ste si nai dobri frendki haha vie ste tolkova tupi lapeta 4e nqma na kade ,tegli im po edna maina i na dvamata,hvani si nqkoi po qk pi4 i kato ve vidqt da umrat ot qd a vie da ste si super

Mavrio
12-17-2006, 15:01
Бе мани я тая бе ... само за себе си мисли ... Изпревари я :) 8-[ \:D/

poprincip n v drugite forumi ne s1m s1glasen s toq mladej ama v slu4aq s1m nap1lno s1glasen premahni q

SouL^*DiViNe
12-17-2006, 15:41
abe tva ne e nikakva priqtelka...zareji q bez da i dava6 obqsnenie..I USPEH s mom4eto :wink: