View Full Version : Майка=Коледа=подарък
та дайте някви савети за подарък на майка ми,миналата година и подарих много хубав парфюм,ама още не го е свършила,за баща ми брат ми ще се програжи,ако може дайте някви идей O:)
kotence_f
12-16-2006, 12:32
kolience ili grivni4ka? :) obici..
`ImpeNeTraBle_DarKnesS`
12-16-2006, 13:09
Да, бижуто наистина е добре идея ! :) (впрочем, не те съветвам да и купуваш пръъстен, защото надали ще уцелиш размера ;) )
Може да и подаришшшш някаква дреха или аксесоар ( тук пак никой не ти гарантира чедрехата ще и стане но поне можеш да вземеш някоя стара найна дреха и да сравниш) може да и вземеш блуза, пуловер, някакъв аксесоар...чанта, шапка, шал.. :)
да ама пък има вероятност да не и уцеля вкуса,защото имаме различни стилове,ам чудя се за някъв комплект на Avon или Oriflame ама нз :-k
sladoled
12-16-2006, 18:38
Купи комплект само ако тя ползва от тези марки, защото някои хора не ги харесват. Впрочем първо виж от каква марка е козметиката и. В краен случай, за да не сбъркаш и вземи хигиенна козметика- там душ-гел, лосион за тяло /за нормална кожа е почти неутрално/ , глезотийки.
mi az i kupih zlato... :smt016
teenkopele
12-17-2006, 03:34
Бутилка от любимия алкохол. :wink:
evil_lady_in_black
12-17-2006, 05:45
Аз на моята майка ще и подаря : жаба от кехлибар ( жабата е символ на богатството ) ще я опаковам в скъпа опаковка и ае под елхата
Бутилка от любимия алкохол. :wink:
рядко дига чашката :-D
YouR_PoisoN
12-17-2006, 11:00
да ама пък има вероятност да не и уцеля вкуса,защото имаме различни стилове,ам чудя се за някъв комплект на Avon или Oriflame ама нз :-k
да ве и има да чакаш докато пристигне поръчката [-(
а пък за вкусовете... купи й нещо което не ти харесва :smt005
да ве и има да чакаш докато пристигне поръчката [-(
а пък за вкусовете... купи й нещо което не ти харесва :smt005
е кой казъл че ще ги поръчвам то ги продават и по магазините готови :wink:
ami ako haresva cvetq v saksiq i vzemi tva moje