Влез

View Full Version : Q mi kajete ne6ti4ko po tva

n_ivajlova
12-16-2006, 12:52
Abe hora q mi kajete sled kato pravi6 sex za parvi pat posle cikala ti zakasnqva li :( 4e sq tva me trevoji :(

Kitana
12-16-2006, 12:54
ммм незнам мн по този въпрос но.. при мен ли4но и при пове4ето ми познати е нямало никакви промени ..свързани със аномалии-като болки или закъснения след 1 полов контакт...

XXX_f
12-16-2006, 12:56
ne !.Bqh chyla , che sled 1-viq put na momicheto cikula se normalizira i idva redovno na tochnata data...no tova mislq 4e nestava pri vseki

Barbie
12-16-2006, 12:58
Принципно не би трябвало да се отрази на цикъла ти, но хората са различни. Ако си изключително притеснена около първия път или си се шашнала на тема "евентуален гаф...бременност и тн" има шанс от чисто психологически причини да ти закъснее.
Просто давай спокойно и внимателно :)
Успех ;)

shizzle
12-16-2006, 13:15
От личен опит, трите девственици, с които съм бил, са имали нередовен цикъл след първия път. Да, нормално е да ти закъснява. Дори майката на едно от момичетата точно по това я позна, че е правила секс. "Нещо ти закъснява, а? Какво прави shizzle? :wink:"

Следващия път като бях на гости у тях, ме черпиха.. Беше.. сконфузно :oops:

SINDEL
12-16-2006, 13:16
От личен опит, трите девственици, с които съм бил, са имали нередовен цикъл след първия път. Да, нормално е да ти закъснява. Дори майката на едно от момичетата точно по това я позна, че е правила секс. "Нещо ти закъснява, а? Какво прави shizzle? :wink:"

Следващият път като бях на гости у тях, ме черпиха.. Беше.. сконфузно :oops:

=D> =D>
Тва беше яко :wink:

n_ivajlova
12-16-2006, 13:24
offf zna4i nema praq sex :( strah me e maika 6e me nadu6i

fajkfiaghafa
12-16-2006, 13:33
ами това според мен зависи от възрастта на която започнеш да правиш секс..аз бях на 14 и на мен започна да ми закаснява всеки месец,че дори и да пропуска по някой път да ми идва,бях се побъркала някфи филми си вкарах че съм бременна обаче това не трябва да е повод за притеснение според мен,а ако наистина си го правила без презерватив и не си сигурна в човека с който си го правила си вземи тест за бременност ;)

n_ivajlova
12-16-2006, 13:38
Emi to zna4i pri men....az iskam da pravq keks s priqtelq mi oba4e maika mi mi znae datata na cikala i sledi i za tva pitam za da znam dali da go napravq ili ne za6toto maika nadu6i li me ...... :smt014 :smt014 :smt014 :smt014 :smt014 e tva 6e stane i posle ](*,) i baaam i az sam dolu i krai za4erknata ot zemqta :(

theworldleader
12-16-2006, 13:39
Emi to zna4i pri men....az iskam da pravq keks s priqtelq mi oba4e maika mi mi znae datata na cikala i sledi i za tva pitam za da znam dali da go napravq ili ne za6toto maika nadu6i li me ...... :smt014 :smt014 :smt014 :smt014 :smt014 e tva 6e stane i posle ](*,) i baaam i az sam dolu i krai za4erknata ot zemqta :(

:lol:

Кви са тия родители беееее, кво ще те проверява дали кървиш ли ?
Ще те пита дали си в цикъл, пък от къде знае кога ти е.. о боже деба родителите такива ьтцтхцтхах

n_ivajlova
12-16-2006, 13:41
Emi takiva sa moite parents palni idioti...te sq nema me proverqvat dali karvq nooo 6te me razbere maika sigorna sam v tva :D s fr-da mi 6e stiskame :( :)

D M X
12-16-2006, 13:42

Следващия път като бях на гости у тях, ме черпиха.. Беше.. сконфузно :oops:

Хехе :)

Pocu_Ty
12-16-2006, 14:30
Abe hora q mi kajete sled kato pravi6 sex za parvi pat posle cikala ti zakasnqva li :( 4e sq tva me trevoji :(

ako ti e redoven nz zashto se polu4ava taka no na men taka mi se polu4i shtoto ne mi e redoven ....tei 4e moje i tova da e ....

SEXtreme
12-16-2006, 14:32
ами нз...на мене не ми се промени :) Но предполагам, 4е е доста индивидуално - може при теб да стане :)

{Poison}
12-16-2006, 15:17
Ако си бременна няма да ти дойде скоро :lol:

BaMBOocHa
12-16-2006, 20:43
Отиваш в аптеката,купуваш си тест за бременност,прибираш се,пишкаш и след 5 мин разбираш резултата!
Това го пиша за стотен път тази вечер!

deidiy
12-16-2006, 20:48
ми при мен няма промени :) а и ако ти е нередовен попринцип няма от какво да се притесняваш :-D а ако ти е редовен майкати график ли си води кога ти идва :-s

panterata
12-16-2006, 20:50
няма общо със секса.. не би трябвало да ти закъснее ест. чувала съм че става по редовен.. нз но да закъснее не :) може да ти закъснее но по др причини , не затова че си правила секс ;)

shizzle
12-17-2006, 01:29
няма общо със секса.. не би трябвало да ти закъснее ест. чувала съм че става по редовен.. нз но да закъснее не :) може да ти закъснее но по др причини , не затова че си правила секс ;)

Добре, де, на мен защо ми се случи? (едното момиче беше с цикъл по часовник преди това)

Както и да е - винаги можеш да обвиниш нещо друго за закъсняването: сезони, болест, притеснение за някакво контролно (аахаха, това дали ще го повярват?) Освен това, както казаха много момичета преди мен - не е задължително да ти закъснее. Но, ако можете да изчакате.. няма смисъл да се бърза натам, опознайте се добре предварително. Че иначе първият път може да бъде много разочароващ.