View Full Version : Q mi kajete ne6ti4ko po tva
n_ivajlova
12-16-2006, 12:52
Abe hora q mi kajete sled kato pravi6 sex za parvi pat posle cikala ti zakasnqva li :( 4e sq tva me trevoji :(
ммм незнам мн по този въпрос но.. при мен ли4но и при пове4ето ми познати е нямало никакви промени ..свързани със аномалии-като болки или закъснения след 1 полов контакт...
ne !.Bqh chyla , che sled 1-viq put na momicheto cikula se normalizira i idva redovno na tochnata data...no tova mislq 4e nestava pri vseki
Принципно не би трябвало да се отрази на цикъла ти, но хората са различни. Ако си изключително притеснена около първия път или си се шашнала на тема "евентуален гаф...бременност и тн" има шанс от чисто психологически причини да ти закъснее.
Просто давай спокойно и внимателно :)
Успех ;)
От личен опит, трите девственици, с които съм бил, са имали нередовен цикъл след първия път. Да, нормално е да ти закъснява. Дори майката на едно от момичетата точно по това я позна, че е правила секс. "Нещо ти закъснява, а? Какво прави shizzle? :wink:"
Следващия път като бях на гости у тях, ме черпиха.. Беше.. сконфузно :oops:
От личен опит, трите девственици, с които съм бил, са имали нередовен цикъл след първия път. Да, нормално е да ти закъснява. Дори майката на едно от момичетата точно по това я позна, че е правила секс. "Нещо ти закъснява, а? Какво прави shizzle? :wink:"
Следващият път като бях на гости у тях, ме черпиха.. Беше.. сконфузно :oops:
=D> =D>
Тва беше яко :wink:
n_ivajlova
12-16-2006, 13:24
offf zna4i nema praq sex :( strah me e maika 6e me nadu6i
fajkfiaghafa
12-16-2006, 13:33
ами това според мен зависи от възрастта на която започнеш да правиш секс..аз бях на 14 и на мен започна да ми закаснява всеки месец,че дори и да пропуска по някой път да ми идва,бях се побъркала някфи филми си вкарах че съм бременна обаче това не трябва да е повод за притеснение според мен,а ако наистина си го правила без презерватив и не си сигурна в човека с който си го правила си вземи тест за бременност ;)
n_ivajlova
12-16-2006, 13:38
Emi to zna4i pri men....az iskam da pravq keks s priqtelq mi oba4e maika mi mi znae datata na cikala i sledi i za tva pitam za da znam dali da go napravq ili ne za6toto maika nadu6i li me ...... :smt014 :smt014 :smt014 :smt014 :smt014 e tva 6e stane i posle ](*,) i baaam i az sam dolu i krai za4erknata ot zemqta :(
theworldleader
12-16-2006, 13:39
Emi to zna4i pri men....az iskam da pravq keks s priqtelq mi oba4e maika mi mi znae datata na cikala i sledi i za tva pitam za da znam dali da go napravq ili ne za6toto maika nadu6i li me ...... :smt014 :smt014 :smt014 :smt014 :smt014 e tva 6e stane i posle ](*,) i baaam i az sam dolu i krai za4erknata ot zemqta :(
:lol:
Кви са тия родители беееее, кво ще те проверява дали кървиш ли ?
Ще те пита дали си в цикъл, пък от къде знае кога ти е.. о боже деба родителите такива ьтцтхцтхах
n_ivajlova
12-16-2006, 13:41
Emi takiva sa moite parents palni idioti...te sq nema me proverqvat dali karvq nooo 6te me razbere maika sigorna sam v tva :D s fr-da mi 6e stiskame :( :)
Следващия път като бях на гости у тях, ме черпиха.. Беше.. сконфузно :oops:
Хехе :)
Abe hora q mi kajete sled kato pravi6 sex za parvi pat posle cikala ti zakasnqva li :( 4e sq tva me trevoji :(
ako ti e redoven nz zashto se polu4ava taka no na men taka mi se polu4i shtoto ne mi e redoven ....tei 4e moje i tova da e ....
SEXtreme
12-16-2006, 14:32
ами нз...на мене не ми се промени :) Но предполагам, 4е е доста индивидуално - може при теб да стане :)
{Poison}
12-16-2006, 15:17
Ако си бременна няма да ти дойде скоро :lol:
BaMBOocHa
12-16-2006, 20:43
Отиваш в аптеката,купуваш си тест за бременност,прибираш се,пишкаш и след 5 мин разбираш резултата!
Това го пиша за стотен път тази вечер!
ми при мен няма промени :) а и ако ти е нередовен попринцип няма от какво да се притесняваш :-D а ако ти е редовен майкати график ли си води кога ти идва :-s
panterata
12-16-2006, 20:50
няма общо със секса.. не би трябвало да ти закъснее ест. чувала съм че става по редовен.. нз но да закъснее не :) може да ти закъснее но по др причини , не затова че си правила секс ;)
няма общо със секса.. не би трябвало да ти закъснее ест. чувала съм че става по редовен.. нз но да закъснее не :) може да ти закъснее но по др причини , не затова че си правила секс ;)
Добре, де, на мен защо ми се случи? (едното момиче беше с цикъл по часовник преди това)
Както и да е - винаги можеш да обвиниш нещо друго за закъсняването: сезони, болест, притеснение за някакво контролно (аахаха, това дали ще го повярват?) Освен това, както казаха много момичета преди мен - не е задължително да ти закъснее. Но, ако можете да изчакате.. няма смисъл да се бърза натам, опознайте се добре предварително. Че иначе първият път може да бъде много разочароващ.