Влез

View Full Version : ...а след това???

SEXtreme
12-16-2006, 14:43
Здр, хора :) отдавна не съм писала тука, ноооо :) Такаа, значи искам да ви споделя нещо и евентуално да попия някой умен савет ;) Значииии....преди 2 седмици се преместих..(пак) в един блок на 8 етажа и аз живея на седмия. До тук добре, но още на втория ден се запознах с едно мом4е, което живее в апартамента до моя. Момчето е на 19 и е адски готин и като ваншен вид и като характер :) Такааа....виждахме се няколко пъти и една вечер бях сама и той ми званна и ме викна да гледаме накъв филм и гледахме го иии....от лаф н лаф накрая свършихмеее......в леглото :oops: :oops: И наистина беше мн готино ама аз имам гадже и те са се виждали и сега наистина не знам какво да правя :( нормално бих го избягвала ама като живеем един до друг......дайте някви предложения :)

ПП: Ако някой има намерение да се ебава и да се лигави, моля да не го прави :)

c0ca1na
12-16-2006, 14:48
Еми според мен вината е твоя....... :"аз имам гадже ама.... " сорка но кат кръшкаш ще се наложи или да преглътнеш гордоста и да помолиш пича с апартамента до твоя за дискретност или да обясниш по някакъв начин на гаджето (което не ти препоръчвам) ....... и другия път 1во реши с кого искаш да спиш а после мисли за гаджета ](*,)

12-16-2006, 15:02
emi kude ti e glavata da se ebe6 s nqkoi si tam dokato si ima6 gadje?ako ti puka za nego e nqmalo da go napravi6.6tom toq suseda ti pove4e ti haresva,skusai s gadjeto ti i trugni s nego.izberi edin ot dvamata i tolkova ili misli6 da produljava6 taka.rano ili kusno gadjeto ti 6e razbere,4e si spala s drug i 6e te zareje toi. [-X

{Poison}
12-16-2006, 15:08
Ми като имаш гадже,къде си тръгнала със съседа,първо се мисли ,после се действа,значи не държиш на приятеля си достатъчно.

Buttk0
12-16-2006, 15:09
I za tebe iam radikalno reshenie obache she si go spesta ... po temata ... zareji gi i dwamata pustinqci i stani monahinq !

ачката
12-16-2006, 17:19
по-добре ако обичаш приятеляси го разкарай зада не страда като разбере че се е хванал с теб защото усещам че ще се повтори и потрети. и като го зарежеш си техли куршума за да за да измиеш срама от семейството си :smt005 :smt005 :smt005

c0ca1na
12-16-2006, 17:21
НЕ ! Събери ги и двамата на 1 място и се опчват....ако приятелят ти убие съседа.....ти си следващата , но ако съседа надделее тогава оставаш да се чукаш с него :-)

ачката
12-16-2006, 17:23
НЕ ! Събери ги и двамата на 1 място и се опчват....ако приятелят ти убие съседа.....ти си следващата , но ако съседа надделее тогава оставаш да се чукаш с него :-) така е и в двата варианта си преебана което не толкова зле :lol: :lol: :lol:

c0ca1na
12-16-2006, 17:24
Що ве нали ако бие съседа тя остава с него......въпрос на шанс

Buttk0
12-16-2006, 17:27
НЕ ! Събери ги и двамата на 1 място и се опчват....ако приятелят ти убие съседа.....ти си следващата , но ако съседа надделее тогава оставаш да се чукаш с него :-) така е и в двата варианта си преEБАна което не толкова зле :lol: :lol: :lol:

ачката
12-16-2006, 17:28
Що ве нали ако бие съседа тя остава с него......въпрос на шанс и тя като се бият да помага на своя фаворит :smt005 :smt005

c0ca1na
12-16-2006, 17:29
мног сложно стана.........неможе ли просто да й предложиш последният най-сигурен вариант ? :smt011

Buttk0
12-16-2006, 17:33
ili da gi saberesh i dwamata i da izwadish patlaka i .... pras pras !

koalka
12-16-2006, 17:43
Аз поне бих била честна с гаджето си,но ти си решаваш за себе си какво ще правиш.Еми,не е трябвало да стига до там,допуснали сте грешка и кажи на това момче,че всичко си остава така без продължение,естествено,ако ти не искаш.

c0ca1na
12-16-2006, 17:45
Лесно ти е на теб ако гаджето ти ти казваше че спи с момичета който познава от 1 седмица как щеше да се почустваш......край ако му го каже остава сама ! (поне според мен) ;)

ачката
12-16-2006, 18:47
Аз поне бих била честна с гаджето си,но ти си решаваш за себе си какво ще правиш.Еми,не е трябвало да стига до там,допуснали сте грешка и кажи на това момче,че всичко си остава така без продължение,естествено,ако ти не искаш. каква грашка ония я кани на филм демек да се чукнат това на всички е ясно още от 12 годишни!!! няма грешка искала е чукнала се е и после ама аз обичам приятеля си..... смятай вече никой няма ценностна система нито морал ебаси аре после му давай на такова животно савети !
аз ще и дам сложиси лепенка на путката и на устата да не ги казваш какви вършиш .... смешем парцал който се мисли за готена мацка която сваля пичове! мри в лайна! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Buttk0
12-16-2006, 18:49
Na Nqkoi gleda li mu se film ? :smt046

ачката
12-16-2006, 18:51
ан тей се прави :P :P :P :lol: :lol:

c0ca1na
12-16-2006, 19:21
На мен кво предлагаш !?

MaXy_GiRL
12-16-2006, 19:48
Poznata istoriq :oops: i as sam bila v sa6toto polojenie samo4e s edna podrobnost nie ne sme "svr6vali v legloto" prosto cunki munki...tui unui:)!Ami na4ina e da izbere6 ediniq i da obqsni6 na drugiq situaciqta i taka...

c0ca1na
12-16-2006, 19:50
според мен е редно да се засмислиш с кого си повече време и кой найстина държи на теб -> гаджето ! Защото ако отрежеш гаджето а съседа се окаже просто флирт ...... кво праим тогава... на земята :)

TypotoKopele
12-16-2006, 19:56
aman ot kurvichki deto ne znaqt kakvo iskat v toq jivot !!!
pylno e

c0ca1na
12-16-2006, 19:57
Тя знае какво иска.......и сигурно вече го е получила като гледам датата на темата.....но whatever ....... сякви ги има

panterata
12-16-2006, 21:28
ами ако мн си обичаш гаджето и т.н и си направила грешка.. ами просто кажи на съседа че не искаш повече отношения и се моли да не разбере гаджето ти за гафа. а ако мн мн не ти пука за гаджето , амии ходи от време на време "да гледаш филмче" лошо няма :)

kikot
12-17-2006, 00:11
syberi gi i dwamata, i gi snimai dokato se chukat.
posle naprawete troika. wiknete i pensionera ot tretiq syseden apartament

shizzle
12-17-2006, 00:57
Господи, тези се надушиха! Имам чувството, че са един болен мозък на олигофрен, разделен на 4 (представи си, всеки е четири пъти по-тъп от олигофрен) Тази част от форума заприлича на пълен кошмар. Дори се чудя да не съм попаднал в някакъв роман на Стивън Кинг.

По темата:

На всеки му се иска чуждо, голяма работа. Естествено, лесно ми е да го кажа от моето положение, но ако разбера, че приятелката ми го е направила, никога няма да й простя. И по този начин стигаме до извод едно: ако държиш на приятеля си, НЕ МУ КАЗВАЙ!

Което ни навежда на друга мисъл - че и друг не бива да му казва. Следователно, трябва да говориш със съседа и да му кажеш, че си имаш редовен приятел, всичко е било много хубаво, бил е страхотен, НО ТРЯБВА ДА СИ МЪЛЧИ! Едно нормално момче би било много гордо от факта, че е прелъстило момиче с приятел и не вярвам да има много-много против. Прекарали сте си приятно, it's over. (е, ако искаш да продължавате, също няма проблем)

Понякога е по-добре някои неща да си останат тайна и смятам, че това е един от тези моменти.

England
12-17-2006, 01:51
Taka,spored men e naj-dobre da re6i6 s koj ti haresva pove4e i na kogo durji6 pove4e i da si ostane6 samo s nego!Drugiq variant e da izpolzva6 suseda samo za sexm,no rano ili kusno ili 6te se vliubi6 v nego ili priqteliq ti 6te razbere,za6toto qvno mu izneverqva6,koeto ne e mnogo odbre za edna vruzka!

12-17-2006, 02:09
Здр, хора :) отдавна не съм писала тука, ноооо :) Такаа, значи искам да ви споделя нещо и евентуално да попия някой умен савет ;) Значииии....преди 2 седмици се преместих..(пак) в един блок на 8 етажа и аз живея на седмия. До тук добре, но още на втория ден се запознах с едно мом4е, което живее в апартамента до моя. Момчето е на 19 и е адски готин и като ваншен вид и като характер :) Такааа....виждахме се няколко пъти и една вечер бях сама и той ми званна и ме викна да гледаме накъв филм и гледахме го иии....от лаф н лаф накрая свършихмеее......в леглото :oops: :oops: И наистина беше мн готино ама аз имам гадже и те са се виждали и сега наистина не знам какво да правя :( нормално бих го избягвала ама като живеем един до друг......дайте някви предложения :)

ПП: Ако някой има намерение да се ебава и да се лигави, моля да не го прави :)

Това показва колко си несериозна към твоя приятел. Това не е връзка. Гаранция е че ще разбере за това все някой ден и ти имаш пълното основание да се притесняваш за това на 100%. За това не го наранявай повече а ми му кажи по-отрано за да не го прецакваш момчето. Може да прояви разбиране, ако не ти си знаеш че ти си си виновна.

SEXtreme
12-17-2006, 11:24
Ами скъсах с гаджето снощи и обясних на съседа, че сичко е до там и вече съм ОК. А колкото до помощта, която ми оказахте... :smt018 писах тук просто за съве, а вече дали съм курвичка или някое от по-горе изброените.....нарицателни, не го решава никой от вас :)

c0ca1na
12-17-2006, 11:45
Кой ти каза че не решаваме ние ? ........ в случей като твоя по-подходящи думи няма :-#

Buttk0
12-17-2006, 11:48
che ne reshawame nie ne reshawame obache kakto predstawqsh neshtata si izkazwame lichnoto mneni ;)

Cuddly
12-17-2006, 12:06
Аз поне бих била честна с гаджето си,но ти си решаваш за себе си какво ще правиш.Еми,не е трябвало да стига до там,допуснали сте грешка и кажи на това момче,че всичко си остава така без продължение,естествено,ако ти не искаш.

Bullshit! Защо трябва да си преебе връзката заради едно ебане? Абе, как може да разсъждавате толкова тъпо не мога да разбера! Може да си кръшка коооолкото иска! Да има халка на ръката си? Или подпис някъде, че е омъжена? Ай, сиктир! Тя може пак да си го обича и да прави секс с други. Това си е напълно нормално. А колкото до въпроса ти, говори със съседа и ми обясни как стоят нещата. Сигурна съм, че ще си трае.

Buttk0
12-17-2006, 12:09
Temata se prikliuchi !

bulgarche
12-17-2006, 14:49
Еми правили сте просто секс! Ако е умен и интелигентен...ще разбере че не искаш да си с него и ще те остави на мира (ако те търси за "нещо" изобщо). Няма какво да го отбягваш. Поздравяш си го, усмихваш му се и все едно е нямало нищо :) Едно подсмихване след срещата е достатъчно :mrgreen:

gazarka
12-17-2006, 17:33
lele kva istoriq daje pesen ima za teb

Беше грешка - и двамата знаем,
но пред себе си как да признаем.
Тази грешка безумно желаем
да повторим сега.
Както първия път да се любим
и от страх да не би да се влюбим,
да избягаме да се изгубим,
аз и ти без следа.

Припев: (x2)
За нищо друго не мога да мисля
и нищо друго по-силно не искам
не искам грешки от време на време,
а само още веднъж да си с мене.

Беше грешка - и двамата знаем,
но в самотните нощи мечтаем,
от където сме спрели накрая,
да започнем от там.

Както първия път да се любим
и от страх да не би да се влюбим,
да избягаме да се изгубим,
аз и ти без следа.

Припев: (x4)
За нищо друго не мога да мисля
и нищо друго по-силно не искам
не искам грешки от време на време,
а само още веднъж да си с мене.

Buttk0
12-17-2006, 17:34
ti-ri-ri-ram :-({|=

c0ca1na
12-17-2006, 17:41
ti-ri-ri-ram :-({|=
Подозирах за психичните ти отклонения :twisted:

Buttk0
12-17-2006, 17:42
:smt019 :smt019 :smt019

ostriji se ...

DitmataMC
12-22-2006, 02:52
mdaaa, v dne6no vreme jenite ne si popliuvat,stanali sa kato mujete...eba*t se nared s koito im padne,ot kydeto gi viknat otivat..eb*t se a posle se 4udqt trqbvalo li e taka da byde ili ne...ama boi i eb*ne ne se vry6ttat,tyi 4e... gorko na mom4eta s takiva priqtelki.a te ne sa malko momi4etata ot toq tip...relikva sa tezi koito ostavat s 4ista du6a,kakto bqha kazali X-Team

12-22-2006, 04:52
mdaaa, v dne6no vreme jenite ne si popliuvat,stanali sa kato mujete...e***t se nared s koito im padne,ot kydeto gi viknat otivat..eb*t se a posle se 4udqt trqbvalo li e taka da byde ili ne...ama boi i eb*ne ne se vry6ttat,tyi 4e... gorko na mom4eta s takiva priqtelki.a te ne sa malko momi4etata ot toq tip...relikva sa tezi koito ostavat s 4ista du6a,kakto bqha kazali X-Team

1. Женските никога не са спирали да се таковат с неопределен брой мъжки индивиди от самото създаване на света!
2. Жените следват американския идеал на филмовите ченгета - първо избиват всички после задават въпросите - първо действат после мислят какво са направили.

Какъв съвет искаш от нас? Сгафила си, то е ясно. Какво можем да ти помогнем? Като не се спираш, като не се пазиш, като не държиш на авера си ние с нищо неможем да ти помогнем. Или поне аз :-k :-k :-s :-s

panterata
12-22-2006, 11:08
не мисля че трябва да нападате момичето! една изневяра не я прави курва ! вярно гадно си е.. ако не го е харесвала е трябвало да скъса с него , а не да му изневерява , но грешки прави всеки.. тя може да го обича и пак да му изневери.. важното е че е скъсала с него и по хубаво че не му е казала защото излишно ще го нарани! аа и кой поне веднъж не е изневерявал? било то с целувка , със секс или просто с мисъл?! просто някой имат повече смелост и го правят ! не казвам че съм За , напротив , но не трябва да съдим човека заради една грешка..

alfcheto
12-22-2006, 18:06
nikoi ne e kazal 4e trqbva zaduljitelno da obsudite to4no kak i za6to ste pravili sex pri polojenie 4e si ima6 gadje. ako nqma6 4ustva kum suseda neka prosto si ostane edno, predpolagam, priatno izjivqvane i ne e nujno da se 4ervi6 i da se obesnqva6 na gadjeto si. puk i se sumnqvam 4e suseda ti taka ot ni6toto 6te kaje na gadjeto ti `abe taka i taka az ebah tvoita priatelka ama nema se surdi6`. taka 4e se pravi na udarena i tva e :mrgreen: