View Full Version : s 8 godini po golqm
ot4aqna j
12-17-2006, 15:10
kvo da napravq? toi me iska az nego ne,no mi e nelovko za6toto nqama kak da izbqagam i absolutno seki den sme prinudeni ot obstoqtelstvata da se vijdame.na 14 god sam.kvo da napravq da ne se sardi?
Whisperry
12-17-2006, 15:34
kvo da napravq? toi me iska az nego ne,no mi e nelovko za6toto nqama kak da izbqagam i absolutno seki den sme prinudeni ot obstoqtelstvata da se vijdame.na 14 god sam.kvo da napravq da ne se sardi?
И какво като всеки ден се виждате? Кажи му истината... пък ако иска да се сърди. Няма да се съгласяваш само за да не се сърди, я :-D
Всъщност така и не разбрах той какво иска от тебе - връзка или по...хм..физически взаимоотношения? :mrgreen:
avtorkata
12-17-2006, 15:41
mi zabarkal se e,samo razpitva za men i pi6e sms i takiva nekvi.govorili sme neiska ni6to fizi4eski ot men,prosto malko po malko polodqva.tva vazmojno li e pri takava razlika v vazrasta? blagodarq predvaritelno
ааа ти нали не искаш .. какво те интересува дали е възможно ??
SouL^*DiViNe
12-17-2006, 15:52
abe..kak tyi kato se vijdate vseki den..kaji mu istinata i da se prikliu4va..nali?
Е като не щеш да си с него му кажи и да се приключва!Няма смисъл да си с него като не искаш, кво като ще ти се сърди??Пука ли ти?? :shock: Ако ти пука така за всеки, който трябва да отрежеш ти сигурно досега си останала без нерви....
Cherkeza
12-17-2006, 16:02
ти май си ми позната :lol: в смисъл аз те познавам :wink:
ami kaji mu istinata be .ako ne iskash da si s nego mu go kaji.no se pak ako iskash 8 godini ne sa ni6to,lubofta nqma granici tova nau4ih ot tozi jivot vajnoto e da se obi4ate :mrgreen: 8)
avtorkata
12-17-2006, 16:36
mersi mn za otgovorite i to tolko barzo,a na toq deto vika6e 4e me poznava da ne e tolko siguren 6toto ima mn momi4eta s moite problemi taka 4e si4ko e vazmojno de ama..........samnqavam se-4U LI CHERKEZA?
Cherkeza
12-18-2006, 03:52
от кой град си :lol:
avtorkata
12-18-2006, 11:54
glei sa tva nqama nikvo zna4enie,vajnoto e 4e imam problem i nemoga da go re6a sama? to4no za tva i pisah a ina4e ti ot kade si i za6to misli6 4e me poznava6?
живота от тук нататък ще ти поднася такива изненади, такива порции, че ако започнеш да се вайкаш за всеки на когото отказваш няма да му се види края ;) а когато дойде ред теб да отрежат тогава какво?! ще започнеш да се тръшкаш и да ревеш ли?! мисля че прекалено навътре приемаш нещата. погледни от хубавата страна и осъзнай, че ти не си му голямата любов и той скоро ще го преглътне ;)
JoeBanana
12-18-2006, 12:59
тоа май не чувал за прокуратурата :mrgreen:
Просто му кажи,че нямаш чувства и искаш да сте си в тия отношения сега.А това за отбягването-няма как да стане.
Tender Poison
12-18-2006, 14:59
Абе тва е елементарно...Какви сте такива,че не можете да казвате НЕ...щом не го искаш,биеш му шута елегантно и тва е 8)
sLaDicHK{}7{}
12-18-2006, 15:03
ми щом не искаш да си с него му кажи,няма смисъл да се ядосваш за глупостиии...казваш НЕ и точка по въпроса:)