View Full Version : Как да вкарам момче в леглото?
tanita_g
12-17-2006, 17:43
Аз съм на 17 години,а гаджето ми е на 18 години,аз искам вече секс,а него го е страх.Какво да правя?
Аз съм на 17 години,а гаджето ми е на 18 години,аз искам вече секс,а него го е страх.Какво да правя?
страх го е от :smt005 предполагам че не хапеш :smt005
еми кажи му че искаш секс какво толкова :wink: и с предпазни средства :wink:
S tupanici ...
Полумъртва неможе да му свърши работа
Еми бъди настоятелна.......не му оставяй избор каде да избяга !
Да не забременее ли Го е страх? :-({|=
хаха че после трябва аборт да прави момчето то е вредно това ц ц ц :lol:
momi4encetyYy
12-17-2006, 18:11
mi pokani go u vas na gosti i togava zapo4nete da se natiskate nqma kak da ne ti ustoi [-X uspeh :wink:
От какво го е страх?Дай малко инфо.
ooo miliq, napii go i go iznasili 8)
Tui nai mi dopadna :) xaxaax strah go e pxaxaxa puk ako toi nemoje da ti svurshi rabota ... siguren sum che ot tozi forum sh ima mnogo hora koito nqma da ti otkajat ... xaxaxaxa :twisted: :twisted: :twisted: :-({|= ](*,) :smt008
mi pokani go u vas na gosti i togava zapo4nete da se natiskate nqma kak da ne ti ustoi uspeh
imah sashtiqt problem,no nz prosto skasahme.NO ti ne pravi tova obqsnqvai mu se 4e vashata vrazka ne moje da se krepi samo na celuvki......
аааааааааааа, тоя съвет си беше специално за мен снощи, добре 4е не го послушах :smt005 :smt005 :smt005
аааааааааааа, тоя съвет си беше специално за мен снощи, добре 4е не го послушах :smt005 :smt005 :smt005
и затва ся си на сухо :smt019
strange__
12-17-2006, 19:33
Понякога въобще не мислите...има причина,поради която да го е страх,но преди да дам съвет,защо авторката не уточни някои подробности около ситуацията?
Само като му покажеш путенцето ти,него вече няма да го е страх :-D .Ти се страхувай :twisted:
Има и по лесен начин.Издебваш го в гръб и го налагаш с тъпото на манарата по главата.
Overwhelming
12-17-2006, 19:43
Бях виждала доста безмислени мнения,обаче вашите направо къртят :roll: .....
Толкова ли се дърпа?Не ми се вярва да го е страх толкова много :D .....просто бъди маааалко по-настоятелна,по-дръзка и го притисни,да видиш как ще изчезне страха хаха....
panterata
12-17-2006, 20:16
амиии без да се обиждаш амаа трябва да си мн зле ако не можеш да вкараш ГАДЖЕТО си в леглото.......
adoration_
12-17-2006, 20:26
Наистина е странно... Мъж да откаже секс?! ахаха:) а и не е обичайно за мъжете да ги е страх точно от секса... Поговори с него.Може да се окаже,че има някакви проблеми... иначе нз от какво др може да е... ако го е страх да не стане някой гаф- обясни му,че има различни начини за предпазване от болести и от нежелана бременност( в случай,че той не е запознат,което силно ме съмнява ) ;)
Ami purvo zavisi kak izglejda6-ako si dosta grozna normalno e da ti otkaje!No 6tom ste gadjeta zna4i te haresva i sledovatelno i dvamata trqbva da jelaete da spite zaedno!Sledovatelno ima ne6to drugo-ili e mnogo pritesnitelen ili go e 6ube da ne se izduni ili e ne6to bolen!Pokani go u vas,gledajte film,hapnete,pijnete i go nalazi i bi trqbvalo da stane!Moje i da mu lispva libido,kato cqlo,koeto si e bolest,a moje da e impotenten,a moje i da ne e gotov da spi s teb,za6toto e devstven,izob6to vs e vuzmojno!
Сигурно проблема е в теб не в момчето. Като си някаква баба яга кво очакваш.
tanita_g
12-18-2006, 10:43
Ami purvo zavisi kak izglejda6-ako si dosta grozna normalno e da ti otkaje!No 6tom ste gadjeta zna4i te haresva i sledovatelno i dvamata trqbva da jelaete da spite zaedno!Sledovatelno ima ne6to drugo-ili e mnogo pritesnitelen ili go e 6ube da ne se izduni ili e ne6to bolen!Pokani go u vas,gledajte film,hapnete,pijnete i go nalazi i bi trqbvalo da stane!Moje i da mu lispva libido,kato cqlo,koeto si e bolest,a moje da e impotenten,a moje i da ne e gotov da spi s teb,za6toto e devstven,izob6to vs e vuzmojno!
Да ти кажа, твоя отговор най-много се приближава до моята ситуация,като само малко уточнение,досега съм имала няколко участия
като фотомодел,гаджето ми не е много хубав,рус е сини очи и е висок,но е доста слаб,за неговата височина, явно е девствен,но той ми казва,че е спал,незнам какво да правя.На него му е ясно,че като го вкарам в нас знае какво го очаква и затова така реагира плс дайте съвет....................
Vercetti
12-18-2006, 10:57
Да ти кажа, твоя отговор най-много се приближава до моята ситуация,като само малко уточнение,досега съм имала няколко участия
като фотомодел,гаджето ми не е много хубав,рус е сини очи и е висок,но е доста слаб,за неговата височина, явно е девствен,но той ми казва,че е спал,незнам какво да правя.На него му е ясно,че като го вкарам в нас знае какво го очаква и затова така реагира плс дайте съвет....................Според мен го е страх да не се изложи. Може би трябва да пробваш да му кажеш, че ако не е много добър и се изложи ще има и следващи пъти и ще се справя все по-добре. А даже и да се изложи, му кажи че няма да му се сърдиш.
Според мен го е страх да не се изложи. Може би трябва да пробваш да му кажеш, че ако не е много добър и се изложи ще има и следващи пъти и ще се справя все по-добре. А даже и да се изложи, му кажи че няма да му се сърдиш.
Кофти идея, да почне да му говори предварително за излагане. Аз залагам на факта, че той е момче и защитата му съвсем скоро ще се пропука.
alexxgold
12-18-2006, 12:06
Аз преди първия си път се спуках от притеснение. МНОГО. :)
За такова притеснение - разбирам.
Ама той казвал, че не е девствен, а?... Ако лъже приятелката си за ТОВА, е не знам какъв е смисълът да говорим повече.
Но ако не я лъже и наистина е бил с момиче преди, най-логично е или да има здравословни проблеми, или лош спомен от нещо, който му е повлиял силно на психиката...??
Трябва да се говори. И не за излагация, а откровено трябва да се говори за откровеността, проблемите и тяхното разрешаване.
Трябва да се говори. И не за излагация, а откровено трябва да се говори за откровеността, проблемите и тяхното разрешаване.
"За откровеността с откровение"! С alexxgold! Да бъдем откровени поне за половин час! Всяка вечер, от 19:30 до 20:00! :lol: :lol: :lol:
Не си единствената, споко. И аз имах едно гадже, с което ходих две години, той така ми се дърпаше, така и не разбрах що...После една моя "приятелка" ходеше с него и на нея се е дърпал също.../ама то това от други хора го разбрах/ :-k Абе странна работа тез момчета понякога. Ако беше спал с мене нямаше да го зарежа :twisted: Пхахаах майтапя се, заради друго се разделихме, ама във всеки майтап има малко истина... Аз тоя проблем с Доверието и Откровенията не можах да го разреша с него, /сега ми се връща тъпкано де, ама това вече е друга тема/. Освен до припадък да говорите и да се разпитвате...ама то винаги е "Какво ти е?"-"НИЩО" и толкоз...Освен да му се нахвърлиш...ама на мен не ми помогна :-k
Изнасили го чисто и просто!
malka_sladuranka
12-18-2006, 20:30
леле...каква тема...какви отговори...
абе незнам..ама ако с намеци не става...защо не поговорите
Тъпо е да му кажеш всичко в очите все пак това ще да е секс а не изпит по литература...... против ! :-)
malka_sladuranka
12-18-2006, 20:40
Тъпо е да му кажеш всичко в очите все пак това ще да е секс а не изпит по литература...... против ! :-)
е като от намеци не разбира...на сухо ли да стои девойката? :-k
е като от намеци не разбира...на сухо ли да стои девойката? :-k
Change Player :-)
Puikata2
12-18-2006, 20:46
shto ne ni ka3esh uzenkite si? ako si pishesh domashnite s nego, na4i qasno 3a kvo staa wupros :::
are, ritai, bii, izwadi mu o4ite, i sled tva pokashi snimka! i nie iskame da se 3abawliavame \:D/
shto ne ni ka3esh uzenkite si? ako si pishesh domashnite s nego, na4i qasno 3a kvo staa wupros :::
are, ritai, bii, izwadi mu o4ite, i sled tva pokashi snimka! i nie iskame da se 3abawliavame \:D/
Другият път преди да пишеш не друсаи (по възможност)