.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Как да вкарам момче в леглото?

Аз съм на 17 години,а гаджето ми е на 18 години,аз искам вече секс,а него го е страх.Какво да правя?

Голям фен
    Град
    trqvna

Re: Как да вкарам момче в леглото?

Цитирай Първоначално написано от tanita_g
    Аз съм на 17 години,а гаджето ми е на 18 години,аз искам вече секс,а него го е страх.Какво да правя?
    страх го е от предполагам че не хапеш
    еми кажи му че искаш секс какво толкова и с предпазни средства

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Buttk0
    S tupanici ...
    Полумъртва неможе да му свърши работа

Еми бъди настоятелна.......не му оставяй избор каде да избяга !

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от {Poison}
    Да не забременее ли Го е страх?
    хаха че после трябва аборт да прави момчето то е вредно това ц ц ц

momi4encetyYy
    Guest
    mi pokani go u vas na gosti i togava zapo4nete da se natiskate nqma kak da ne ti ustoi uspeh

Мега фен Аватара на koalka
    От какво го е страх?Дай малко инфо.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от psycho_girl
    ooo miliq, napii go i go iznasili
    Tui nai mi dopadna xaxaax strah go e pxaxaxa puk ako toi nemoje da ti svurshi rabota ... siguren sum che ot tozi forum sh ima mnogo hora koito nqma da ti otkajat ... xaxaxaxa

Guest
    mi pokani go u vas na gosti i togava zapo4nete da se natiskate nqma kak da ne ti ustoi uspeh

imah sashtiqt problem,no nz prosto skasahme.NO ti ne pravi tova obqsnqvai mu se 4e vashata vrazka ne moje da se krepi samo na celuvki......

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home

аааааааааааа, тоя съвет си беше специално за мен снощи, добре 4е не го послушах
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от alice sw

аааааааааааа, тоя съвет си беше специално за мен снощи, добре 4е не го послушах
    и затва ся си на сухо

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Супер фен
    Понякога въобще не мислите...има причина,поради която да го е страх,но преди да дам съвет,защо авторката не уточни някои подробности около ситуацията?
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Само като му покажеш путенцето ти,него вече няма да го е страх .Ти се страхувай

Guest
    Има и по лесен начин.Издебваш го в гръб и го налагаш с тъпото на манарата по главата.

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....
    Бях виждала доста безмислени мнения,обаче вашите направо къртят .....
    Толкова ли се дърпа?Не ми се вярва да го е страх толкова много .....просто бъди маааалко по-настоятелна,по-дръзка и го притисни,да видиш как ще изчезне страха хаха....

Голям фен
    Град
    Бургас
    амиии без да се обиждаш амаа трябва да си мн зле ако не можеш да вкараш ГАДЖЕТО си в леглото.......
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Наистина е странно... Мъж да откаже секс?! ахаха а и не е обичайно за мъжете да ги е страх точно от секса... Поговори с него.Може да се окаже,че има някакви проблеми... иначе нз от какво др може да е... ако го е страх да не стане някой гаф- обясни му,че има различни начини за предпазване от болести и от нежелана бременност( в случай,че той не е запознат,което силно ме съмнява )
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Ami purvo zavisi kak izglejda6-ako si dosta grozna normalno e da ti otkaje!No 6tom ste gadjeta zna4i te haresva i sledovatelno i dvamata trqbva da jelaete da spite zaedno!Sledovatelno ima ne6to drugo-ili e mnogo pritesnitelen ili go e 6ube da ne se izduni ili e ne6to bolen!Pokani go u vas,gledajte film,hapnete,pijnete i go nalazi i bi trqbvalo da stane!Moje i da mu lispva libido,kato cqlo,koeto si e bolest,a moje da e impotenten,a moje i da ne e gotov da spi s teb,za6toto e devstven,izob6to vs e vuzmojno!

Фен
    Град
    City of Sofia
    Сигурно проблема е в теб не в момчето. Като си някаква баба яга кво очакваш.
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

Цитирай Първоначално написано от England
    Ami purvo zavisi kak izglejda6-ako si dosta grozna normalno e da ti otkaje!No 6tom ste gadjeta zna4i te haresva i sledovatelno i dvamata trqbva da jelaete da spite zaedno!Sledovatelno ima ne6to drugo-ili e mnogo pritesnitelen ili go e 6ube da ne se izduni ili e ne6to bolen!Pokani go u vas,gledajte film,hapnete,pijnete i go nalazi i bi trqbvalo da stane!Moje i da mu lispva libido,kato cqlo,koeto si e bolest,a moje da e impotenten,a moje i da ne e gotov da spi s teb,za6toto e devstven,izob6to vs e vuzmojno!
    Да ти кажа, твоя отговор най-много се приближава до моята ситуация,като само малко уточнение,досега съм имала няколко участия
    като фотомодел,гаджето ми не е много хубав,рус е сини очи и е висок,но е доста слаб,за неговата височина, явно е девствен,но той ми казва,че е спал,незнам какво да правя.На него му е ясно,че като го вкарам в нас знае какво го очаква и затова така реагира плс дайте съвет....................

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от tanita_g
    Цитирай Първоначално написано от England
    Да ти кажа, твоя отговор най-много се приближава до моята ситуация,като само малко уточнение,досега съм имала няколко участия
    като фотомодел,гаджето ми не е много хубав,рус е сини очи и е висок,но е доста слаб,за неговата височина, явно е девствен,но той ми казва,че е спал,незнам какво да правя.На него му е ясно,че като го вкарам в нас знае какво го очаква и затова така реагира плс дайте съвет....................
    Според мен го е страх да не се изложи. Може би трябва да пробваш да му кажеш, че ако не е много добър и се изложи ще има и следващи пъти и ще се справя все по-добре. А даже и да се изложи, му кажи че няма да му се сърдиш.
    Those R My Principles IF U Don't Like Em I Have Others;P

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Vercetti
    Според мен го е страх да не се изложи. Може би трябва да пробваш да му кажеш, че ако не е много добър и се изложи ще има и следващи пъти и ще се справя все по-добре. А даже и да се изложи, му кажи че няма да му се сърдиш.
    Кофти идея, да почне да му говори предварително за излагане. Аз залагам на факта, че той е момче и защитата му съвсем скоро ще се пропука.

Град
    Варна по принцип, но сега в Студентски град
    Аз преди първия си път се спуках от притеснение. МНОГО.
    За такова притеснение - разбирам.
    Ама той казвал, че не е девствен, а?... Ако лъже приятелката си за ТОВА, е не знам какъв е смисълът да говорим повече.
    Но ако не я лъже и наистина е бил с момиче преди, най-логично е или да има здравословни проблеми, или лош спомен от нещо, който му е повлиял силно на психиката...??
    Трябва да се говори. И не за излагация, а откровено трябва да се говори за откровеността, проблемите и тяхното разрешаване.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от alexxgold
    Трябва да се говори. И не за излагация, а откровено трябва да се говори за откровеността, проблемите и тяхното разрешаване.
    "За откровеността с откровение"! С alexxgold! Да бъдем откровени поне за половин час! Всяка вечер, от 19:30 до 20:00!

Повече от фен
    Не си единствената, споко. И аз имах едно гадже, с което ходих две години, той така ми се дърпаше, така и не разбрах що...После една моя "приятелка" ходеше с него и на нея се е дърпал също.../ама то това от други хора го разбрах/ Абе странна работа тез момчета понякога. Ако беше спал с мене нямаше да го зарежа Пхахаах майтапя се, заради друго се разделихме, ама във всеки майтап има малко истина... Аз тоя проблем с Доверието и Откровенията не можах да го разреша с него, /сега ми се връща тъпкано де, ама това вече е друга тема/. Освен до припадък да говорите и да се разпитвате...ама то винаги е "Какво ти е?"-"НИЩО" и толкоз...Освен да му се нахвърлиш...ама на мен не ми помогна

Изнасили го чисто и просто!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си