View Full Version : Kompleksirate li se ot tova 4e...
Mnogo mi e liub0pitno kompleksirate li se ot tva 4e imate akne ? Znam 4e tema7a moje da vi se stori tapa no mi e adski interesno .
SinisterDoll
12-18-2006, 15:24
мм някак си не ми пука :-D
хах мен ми пука само ако се изпъпча мн ма тфа ми се случва рядко :) така че на кой му дреме :) \:D/
Ами аз имам мнооого малко,така че и на мен не ми пука.
HopeLesss
12-18-2006, 17:58
Нямам акне, но ако трябва да съм честна, винаги ми е супер гадно, когато ми излезе някоя пъпка. Не мога да кажа, че не ми пука - напротив. Не че се комплексирам, но определено не се чувствам добре [-(
SweetYGirL93
12-18-2006, 18:15
Ми на мене ми е гадно ама то е нормално така че не се притеснявам особено много :-)
Не. Много ясно, че имам проблеми с кожата, повечето хора на нашата възраст имат, но моето не е фрапиращо. Появяват ми се пъпки рядко и то не са големи(за щастие), мънички са и бързо минават, щом ги намажа. Няма какво да се тревожа или комплексирам.
Jamalska
12-18-2006, 18:23
Еми аз имам проблеми с кожата на лицето и ако ги нямаше щях да съм сигурно цифра по-самоуверена..адски ми е неприятно и не че се затварям вкъщи,но по-добре се чувствам на тъмно ;)
christina_aguilera
12-18-2006, 18:51
Еми аз нямам акне така че не съм участвала в анкетата :D Да се моля никога повече да не ме достига това проклятие хих [-o< :)
ThePainIsReaL
12-18-2006, 19:38
Еми аз имам проблеми с кожата на лицето и ако ги нямаше щях да съм сигурно цифра по-самоуверена..адски ми е неприятно и не че се затварям вкъщи,но по-добре се чувствам на тъмно ;)
Същото. И много се надявам да се оправя .. може би ако ме навести някоя вълшебна фея :mrgreen:
И не толкова ми е гадно , колко си мисля ,че отвращавам хората около себе си . Дано не е така.
Не излизам от нас,а ако ми се наложи в краен случай-фереджето и съм на 6 :D
чесно казано съм доволна от кожата си и нямам много екстри като пъпки но пък имам нещо което ще е завинаги и не е толкова пиятно ..имам 1-2 белега и много бемки но ще го преживея ...комплекси ..не не мога да кажа пъпките поне минават и се забравят а белезите не ...такаче не са толкова страчни едни пъпки ..
Нямам акне, но ако трябва да съм честна, винаги ми е супер гадно, когато ми излезе някоя пъпка. Не мога да кажа, че не ми пука - напротив. Не че се комплексирам, но определено не се чувствам добре [-(
И аз съм така.
fire_spark
12-19-2006, 11:32
ми от време на време ми излизат пъпки но се справям доста успешно с тях и в никакъв слувай не мога да кажа че ме комплексират :D даже много си се радвам на лицето :P
{Poison}
12-19-2006, 12:41
Аз никога не съм имала,но дори да ми излезе и една пъпка се побърквам и си мисля,че е нещо ужасно.
Lorraine
12-19-2006, 14:45
Моите не се забелязват ,така че не ми пука :-)
И да имам и да нямам какво ми пука.Приятелите ми не ме харесват заради лицето на КАмерън Диас.То пък едната пъпкааааа ужас.Никога не ми е пукало няма и да ми пука.
neusan88
12-19-2006, 16:07
v na4aloto imah 4uvstvoto 4e 6te umra 6toto imah naistina dosta pyp4ici i vsi4kite bqha 4erveni ... abe pla4e mi se kato se setq...
no sega ve4e samo predi da mi doide cikyla mi izlizat nqkolko i ne me byrka a i se uspokoqvam kato gledam drugite koito imat mn pove4e pypki :roll: \:D/
evil_lady_in_black
12-19-2006, 17:11
Аз нямам акне и немога да кажа :oops: ама сигорно е гадно :-k
kompleksirat se samo tezi koito ne vqrvat v krasotata si ! akneto si e normalno ne6to za tazi vuzrast. s nqkolko pupki nqma da doide kraq na sveta :D
..:Moni4ka:..
12-20-2006, 21:14
И да имам и да нямам какво ми пука.Приятелите ми не ме харесват заради лицето на КАмерън Диас.То пък едната пъпкааааа ужас.Никога не ми е пукало няма и да ми пука.
ti ako znaesh jestokata istina Cameron Diaz kolko e pupchivabez grim,izobshto nqmashe da pravish tova sravnenie :lol:
a po temata-8-9-10klas imah dosta,ama tupoto beshe,che bqha po buzite,a ne v T-zone,kudeto uj omaznqvaneto e poveche...ta ne bih kazala che sum se kompleksirala togava,ama sibeshe drazneshto..slava bogu vsichko minava i zaminava :lol: aaa,iima 1 laf 'jivei,shtoto sled pupkite idvat bruchkite' :-D tui che da ne vi e*e osobeno \:D/
sexY_mackA90
12-27-2006, 21:00
Еми аз имам малко и то на ръцете...така че не му обръщам особено внимание :smt005
Scarabey
12-27-2006, 22:39
От пубертета на всеки се появяват нещо нормално е но се притеснявам когато ми излезат пъпки и се чуда как да ги скрия
macy_day_parade
12-28-2006, 07:09
аз съм късметлийка-нямам много пъпки :-D
Пък и не ми дреме особенно :idea:
Li77Le^aN{G}eL
12-28-2006, 10:53
Еми то почти секи има пъпки,тъй че - who cares ?
[Lucifer]
12-28-2006, 11:08
през у* ми е за акнето ::: ::: ::: :-s :-s
YouR_PoisoN
12-28-2006, 14:03
ем... акне... пуберска работа, не е приятно, но не е болка за умиране :)
krisi_l@loka
01-05-2007, 18:50
Ами аз нямам акне
И аз нямам
kogato sum na kozmetik 3 dena ne moga da izlezna ot nas...a ina4e si e gadni4ko ne e 4ak da ne mi puka no vse pak :)
TheFreakBoy92
01-12-2007, 08:48
аз нямам акне и карам супер лек пубертет-без никви пъпки.само дет имам нещо като лишеи ама то дори и аз трудно си ги забелязвам ;-)
[Industrial_Fr3aK]
01-12-2007, 11:26
мн ми пука :twisted:
BrokenInnocence
01-14-2007, 00:23
Аз имам съвсем малко и то те са някакви миниатюрни, а и като сложа фон дьо тен абсолютно нищо не се забелязва, тъй че и да бяха по- големички нямаше да ме притесняват особено.