View Full Version : Какво става след хапчето.......какво да очаквам
m1rka6t0_k0ti
12-18-2006, 18:44
Здравейте
знам че има много теми от този вид на пих постинор и бременна ли съм но аз няма да питам това... :/
Днес бях в бившото си гадже и правихме секс...до тук добре 1-воначално се скъса презерватива и той го смени и продължихме но точно когато свърши и 2-рия презерватив се е скъсал и е каза че е седял по малко от минута в мен но ми каза да си взема някакви хапчета за да не стане фал....добре....притесних се като ми го каза защото явно има защо макар той е от тези момчета които се притесняват много за сексуалния си живот което е хубаво де....след час и нещо пих постинор и след 3 часа не съм повърнала значи е подействало та въпросът ми е не дали съм бременна ами какво ще стане в смисъл трябва да ми дойде сега ли...да се пръсне яйцеклетката и да ми дойде отново или.....?????какво става много съм притеснена защото знам че са много опасни тези хапчета пък и преди 2 дена ми свърши и......ще откача даже мислите не мога да си подредя като хората моля ви кажете ми какво ще стане сега за да знам какво да направя и да не се шокирам утре на даскало....... :? :(
{Poison}
12-18-2006, 18:51
Трябва да ти дойде до ден след приемане на хапчето.
sladoled
12-18-2006, 18:55
Е, кой знае какво няма да се случи- поне няма да е видимо. Но е възможно да ти се обърка цикъла, даже доста е вероятно.
Колкото до другите ти въпроси- ами два дена след цикъл няма още отделена от яйчника яйциклетка- поне не би трябвало да има. Хапчето- дори и да има - ще я блокира. Гледай си спокойно даскалото и Коледата, всичко е под контрол :smt006
m1rka6t0_k0ti
12-18-2006, 18:55
оох мерси много а колко време продължава мензиса....?ем да ма имам и коледен концерт за това ми е много важно да знам дали ще ми доиде и колко ще продължи
Трябва да ти дойде до ден след приемане на хапчето. недей да говориш толкова сигурно,пила съм го 2 пати и никога след това не ми е идвало,даже и не ми е закъснявало,така че при всеки действа различно. Чувала съм че ако до няколко дни ти дойде значи че яйцеклетката е била оплодена,но все пак не съм сигурна в това
shadow4e
12-18-2006, 19:02
Дай му този сайт да прочете в статиите как се поставя презерватив, има и видео, защото другия път ще имате същия проблем. Тка че по-добре колкото по-бързо разбере наиситна как се поставя толкова по-добре.
Иначе сега след 3-4 дена е възможно да ти дойде, но няма да е обилно и ще е кратко. Така беше на мен, но при някои момичета е обратното- закъснява им 4-5 дена.
оох мерси много а колко време продължава мензиса....?ем да ма имам и коледен концерт за това ми е много важно да знам дали ще ми доиде и колко ще продължи Не се притеснявай,но при всеки е индивидуално :!:
m1rka6t0_k0ti
12-18-2006, 19:05
Дай му този сайт да прочете в статиите как се поставя презерватив, има и видео, защото другия път ще имате същия проблем. Тка че по-добре колкото по-бързо разбере наиситна как се поставя толкова по-добре.
Иначе сега след 3-4 дена е възможно да ти дойде, но няма да е обилно и ще е кратко. Така беше на мен, но при някои момичета е обратното- закъснява им 4-5 дена.
момчето е много образовано и не сме го правили един нито два пъти.....знае много добре за 1-ви път се случва и на всеки се случва това че пениса му е голям и малко по трудно се слага не означава че незнае как........ :?
Е, кой знае какво няма да се случи- поне няма да е видимо. Но е възможно да ти се обърка цикъла, даже доста е вероятно.
Колкото до другите ти въпроси- ами два дена след цикъл няма още отделена от яйчника яйциклетка- поне не би трябвало да има. Хапчето- дори и да има - ще я блокира. Гледай си спокойно даскалото и Коледата, всичко е под контрол :smt006 да най-много да ти се объркат малко датите и следващия ти цикъл да е болезнен .. не се у4удвай .. другото мисля 4е ще е ОК
момчето е много образовано и не сме го правили един нито два пъти.....знае много добре за 1-ви път се случва и на всеки се случва това че пениса му е голям и малко по трудно се слага не означава че незнае как........ :?
Хахаха, бил му прекалено голям? Ааахахаха!! Момиче, правели сме този номер - вземаме един презерватив, надуваме го до макс и после го трием в мазилката. И не се е късал! Сложил го е кофти! Тези презервативи се правят сигурни (надявам се, не ползвате презерватив от 20ст., тях не ги знам, никога не съм си купувал такива)
Infatuated Inside
12-18-2006, 22:07
Трябва да ти дойде до ден след приемане на хапчето. недей да говориш толкова сигурно,пила съм го 2 пати и никога след това не ми е идвало,даже и не ми е закъснявало,така че при всеки действа различно. Чувала съм че ако до няколко дни ти дойде значи че яйцеклетката е била оплодена,но все пак не съм сигурна в това
Абе стига плашили момичето и разправяли глупости. :|
Изобщо не е вярно, че ако не ти дойде до ден-два, значи си бременна и всякакви такива измишльотини. Тия хапчета като ги пиете, четете си листовката. "Макар, че при повечето жени следващата менструация настъпва в очакваното време, при някои закъснява, или се появява по-рано от нормалния период." Аз съм го пила 3 пъти общо. Първият път ми дойде няколко дни след това, защото тогава си трябваше да ми дойде, вторият път ми закъсня с 3 дни (т.е. доста време след като пих) и сега чакам да ми дойде т.т Та тфа с единият ден е голяма простотия.
m1rka6t0_k0ti
12-19-2006, 14:20
сега не разбрах коато трябва да ми идва тогава ли ще ми подрани или ще ми закъснее или след няколко дена 3 4 5 ще ми дойде...?!??? :shock: :?
Infatuated Inside
12-19-2006, 14:32
"Макар, че при повечето жени следващата менструация настъпва в очакваното време, при някои закъснява, или се появява по-рано от нормалния период."
Това го пише в листовката на постинор.
Предполагам, при всяко момиче е различно. Още повече, че повечето и без това имат нередовна менструация, това малко или много ти обърква организма.
На мен ми закаснява сега с няколко дни, и аз се филмирах от всичките глупости дето чета из нета, направих си тест, отрицателен е.
Предния път като пих, ми закъсня с 3-4 дни някъде, но после всичко си беше наред.
Изобщо не е вярно, че ако не ти дойде до ден-два, значи си бременна и всякакви такива измишльотини. Тия хапчета като ги пиете, четете си листовката. "Макар, че при повечето жени следващата менструация настъпва в очакваното време, при някои закъснява, или се появява по-рано от нормалния период." Аз съм го пила 3 пъти общо. Първият път ми дойде няколко дни след това, защото тогава си трябваше да ми дойде, вторият път ми закъсня с 3 дни (т.е. доста време след като пих) и сега чакам да ми дойде т.т Та тфа с единият ден е голяма простотия. Преди да нападаш хората прочети добре написаното,не я плаша а и казвам че не е казано че след като изпие хапчето трябва да и дойде до няколко дни..... и никъде не съм писала че ако не и дойде до няколко дни значи че е бременна
Спокойно... идването на менструацията при всеки е различно. При някой идва на следващия ден още, при други до седмица, при трети си идва на датата. Всичко си азвиси от организма ти.
Два пъти ми съм купувал Постинор за две различни момичета. При първата и дойде 6 дни след изпиването на хапчето, а във втория случай дойде няколко дни преди нормалната и дата. Така, че з амомента поводи за притеснение няма. Закъснение също е възможно до 4-5 дни, така че не се шашкай много за нищо. Ако ти закъснее повече от 6 дни просто си направи един тест без паника.
Infatuated Inside
12-19-2006, 21:17
Изобщо не е вярно, че ако не ти дойде до ден-два, значи си бременна и всякакви такива измишльотини. Тия хапчета като ги пиете, четете си листовката. "Макар, че при повечето жени следващата менструация настъпва в очакваното време, при някои закъснява, или се появява по-рано от нормалния период." Аз съм го пила 3 пъти общо. Първият път ми дойде няколко дни след това, защото тогава си трябваше да ми дойде, вторият път ми закъсня с 3 дни (т.е. доста време след като пих) и сега чакам да ми дойде т.т Та тфа с единият ден е голяма простотия. Преди да нападаш хората прочети добре написаното,не я плаша а и казвам че не е казано че след като изпие хапчето трябва да и дойде до няколко дни..... и никъде не съм писала че ако не и дойде до няколко дни значи че е бременна
Афф..
Визирах {Poison}, съжалявам за употребеното не на място множествено число. -.-