Влез

View Full Version : Какво става след хапчето.......какво да очаквам

m1rka6t0_k0ti
12-18-2006, 18:44
Здравейте
знам че има много теми от този вид на пих постинор и бременна ли съм но аз няма да питам това... :/
Днес бях в бившото си гадже и правихме секс...до тук добре 1-воначално се скъса презерватива и той го смени и продължихме но точно когато свърши и 2-рия презерватив се е скъсал и е каза че е седял по малко от минута в мен но ми каза да си взема някакви хапчета за да не стане фал....добре....притесних се като ми го каза защото явно има защо макар той е от тези момчета които се притесняват много за сексуалния си живот което е хубаво де....след час и нещо пих постинор и след 3 часа не съм повърнала значи е подействало та въпросът ми е не дали съм бременна ами какво ще стане в смисъл трябва да ми дойде сега ли...да се пръсне яйцеклетката и да ми дойде отново или.....?????какво става много съм притеснена защото знам че са много опасни тези хапчета пък и преди 2 дена ми свърши и......ще откача даже мислите не мога да си подредя като хората моля ви кажете ми какво ще стане сега за да знам какво да направя и да не се шокирам утре на даскало....... :? :(

{Poison}
12-18-2006, 18:51
Трябва да ти дойде до ден след приемане на хапчето.

sladoled
12-18-2006, 18:55
Е, кой знае какво няма да се случи- поне няма да е видимо. Но е възможно да ти се обърка цикъла, даже доста е вероятно.
Колкото до другите ти въпроси- ами два дена след цикъл няма още отделена от яйчника яйциклетка- поне не би трябвало да има. Хапчето- дори и да има - ще я блокира. Гледай си спокойно даскалото и Коледата, всичко е под контрол :smt006

m1rka6t0_k0ti
12-18-2006, 18:55
оох мерси много а колко време продължава мензиса....?ем да ма имам и коледен концерт за това ми е много важно да знам дали ще ми доиде и колко ще продължи

Kaliq
12-18-2006, 19:00
Трябва да ти дойде до ден след приемане на хапчето. недей да говориш толкова сигурно,пила съм го 2 пати и никога след това не ми е идвало,даже и не ми е закъснявало,така че при всеки действа различно. Чувала съм че ако до няколко дни ти дойде значи че яйцеклетката е била оплодена,но все пак не съм сигурна в това

shadow4e
12-18-2006, 19:02
Дай му този сайт да прочете в статиите как се поставя презерватив, има и видео, защото другия път ще имате същия проблем. Тка че по-добре колкото по-бързо разбере наиситна как се поставя толкова по-добре.
Иначе сега след 3-4 дена е възможно да ти дойде, но няма да е обилно и ще е кратко. Така беше на мен, но при някои момичета е обратното- закъснява им 4-5 дена.

Kaliq
12-18-2006, 19:02
оох мерси много а колко време продължава мензиса....?ем да ма имам и коледен концерт за това ми е много важно да знам дали ще ми доиде и колко ще продължи Не се притеснявай,но при всеки е индивидуално :!:

m1rka6t0_k0ti
12-18-2006, 19:05
Дай му този сайт да прочете в статиите как се поставя презерватив, има и видео, защото другия път ще имате същия проблем. Тка че по-добре колкото по-бързо разбере наиситна как се поставя толкова по-добре.
Иначе сега след 3-4 дена е възможно да ти дойде, но няма да е обилно и ще е кратко. Така беше на мен, но при някои момичета е обратното- закъснява им 4-5 дена.
момчето е много образовано и не сме го правили един нито два пъти.....знае много добре за 1-ви път се случва и на всеки се случва това че пениса му е голям и малко по трудно се слага не означава че незнае как........ :?

Kitana
12-18-2006, 19:08
Е, кой знае какво няма да се случи- поне няма да е видимо. Но е възможно да ти се обърка цикъла, даже доста е вероятно.
Колкото до другите ти въпроси- ами два дена след цикъл няма още отделена от яйчника яйциклетка- поне не би трябвало да има. Хапчето- дори и да има - ще я блокира. Гледай си спокойно даскалото и Коледата, всичко е под контрол :smt006 да най-много да ти се объркат малко датите и следващия ти цикъл да е болезнен .. не се у4удвай .. другото мисля 4е ще е ОК

shizzle
12-18-2006, 21:48
момчето е много образовано и не сме го правили един нито два пъти.....знае много добре за 1-ви път се случва и на всеки се случва това че пениса му е голям и малко по трудно се слага не означава че незнае как........ :?

Хахаха, бил му прекалено голям? Ааахахаха!! Момиче, правели сме този номер - вземаме един презерватив, надуваме го до макс и после го трием в мазилката. И не се е късал! Сложил го е кофти! Тези презервативи се правят сигурни (надявам се, не ползвате презерватив от 20ст., тях не ги знам, никога не съм си купувал такива)

Infatuated Inside
12-18-2006, 22:07
Трябва да ти дойде до ден след приемане на хапчето. недей да говориш толкова сигурно,пила съм го 2 пати и никога след това не ми е идвало,даже и не ми е закъснявало,така че при всеки действа различно. Чувала съм че ако до няколко дни ти дойде значи че яйцеклетката е била оплодена,но все пак не съм сигурна в това
Абе стига плашили момичето и разправяли глупости. :|

Изобщо не е вярно, че ако не ти дойде до ден-два, значи си бременна и всякакви такива измишльотини. Тия хапчета като ги пиете, четете си листовката. "Макар, че при повечето жени следващата менструация настъпва в очакваното време, при някои закъснява, или се появява по-рано от нормалния период." Аз съм го пила 3 пъти общо. Първият път ми дойде няколко дни след това, защото тогава си трябваше да ми дойде, вторият път ми закъсня с 3 дни (т.е. доста време след като пих) и сега чакам да ми дойде т.т Та тфа с единият ден е голяма простотия.

m1rka6t0_k0ti
12-19-2006, 14:20
сега не разбрах коато трябва да ми идва тогава ли ще ми подрани или ще ми закъснее или след няколко дена 3 4 5 ще ми дойде...?!??? :shock: :?

Infatuated Inside
12-19-2006, 14:32
"Макар, че при повечето жени следващата менструация настъпва в очакваното време, при някои закъснява, или се появява по-рано от нормалния период."
Това го пише в листовката на постинор.

Предполагам, при всяко момиче е различно. Още повече, че повечето и без това имат нередовна менструация, това малко или много ти обърква организма.
На мен ми закаснява сега с няколко дни, и аз се филмирах от всичките глупости дето чета из нета, направих си тест, отрицателен е.
Предния път като пих, ми закъсня с 3-4 дни някъде, но после всичко си беше наред.

Kaliq
12-19-2006, 15:22

Изобщо не е вярно, че ако не ти дойде до ден-два, значи си бременна и всякакви такива измишльотини. Тия хапчета като ги пиете, четете си листовката. "Макар, че при повечето жени следващата менструация настъпва в очакваното време, при някои закъснява, или се появява по-рано от нормалния период." Аз съм го пила 3 пъти общо. Първият път ми дойде няколко дни след това, защото тогава си трябваше да ми дойде, вторият път ми закъсня с 3 дни (т.е. доста време след като пих) и сега чакам да ми дойде т.т Та тфа с единият ден е голяма простотия. Преди да нападаш хората прочети добре написаното,не я плаша а и казвам че не е казано че след като изпие хапчето трябва да и дойде до няколко дни..... и никъде не съм писала че ако не и дойде до няколко дни значи че е бременна

Майн
12-19-2006, 15:30
Спокойно... идването на менструацията при всеки е различно. При някой идва на следващия ден още, при други до седмица, при трети си идва на датата. Всичко си азвиси от организма ти.

Майн
12-19-2006, 15:32
Два пъти ми съм купувал Постинор за две различни момичета. При първата и дойде 6 дни след изпиването на хапчето, а във втория случай дойде няколко дни преди нормалната и дата. Така, че з амомента поводи за притеснение няма. Закъснение също е възможно до 4-5 дни, така че не се шашкай много за нищо. Ако ти закъснее повече от 6 дни просто си направи един тест без паника.

Infatuated Inside
12-19-2006, 21:17

Изобщо не е вярно, че ако не ти дойде до ден-два, значи си бременна и всякакви такива измишльотини. Тия хапчета като ги пиете, четете си листовката. "Макар, че при повечето жени следващата менструация настъпва в очакваното време, при някои закъснява, или се появява по-рано от нормалния период." Аз съм го пила 3 пъти общо. Първият път ми дойде няколко дни след това, защото тогава си трябваше да ми дойде, вторият път ми закъсня с 3 дни (т.е. доста време след като пих) и сега чакам да ми дойде т.т Та тфа с единият ден е голяма простотия. Преди да нападаш хората прочети добре написаното,не я плаша а и казвам че не е казано че след като изпие хапчето трябва да и дойде до няколко дни..... и никъде не съм писала че ако не и дойде до няколко дни значи че е бременна
Афф..
Визирах {Poison}, съжалявам за употребеното не на място множествено число. -.-