Влез

View Full Version : Едно въпросче!!!

malkata_
12-18-2006, 21:07
значи...днес гаджето ми каза нещо странно и сега много се чудя защо....и какво има още да ми каже...таа значи седим си ние и се целуваме..и си говорим...милички неща...отидохме да вечеряме а после аз седнах пред телевизора да гледам филм а той отиде на компютъра и започна да си чати...до тук всичко окей...идва после при мене държи се някак си резервирано...странно...и когато ме изпрати го попитах какво му е а той просто ми каза...да направим така...трябва да осмисля нещата и утре ще ти разкажа...и сега умувам какво е станало...може ли да е нещо сериозно и да ме зареже или просто да драматизира малко повечко?!

съжалявам за дългото писане...знам че ще ме изкритикувате много...че темата е тъпа и нз си какво още...но все пак искам някво мнение...щото на другите мога да давам ама когато става въпрос за мене ме няма никаква..мерси все пак :oops: :( :| :::

L31h4z
12-18-2006, 21:22
Ами има 2 варианта, но този със самоизмъчването и тревогите не е за препоръчване.Не мислиш ли, че вече ти е доказал любовта си и няма просто така да дойде и да ти каже "Ами съжалявам, но трябва да се разделим".
Спокойно, убеден съм, че всичко е ОК.Най-вероятно има някакъв проблем на главата и както повечето представители на мъжкият пол ще си го реши сам и тогава ще ти обясни, за какво е ставало въпрос.

L31h4z
12-27-2006, 11:19
И в крайна сметка какво стана? :wink: :?

koalka
12-27-2006, 17:57
Просто не мисли и не се тревожи излишно.Виж какво ще ти каже.

ThePainIsReaL
12-27-2006, 18:13
Ей , малката .. Я горе главата! Недей се настройвай за най-лошото , за да не го предизвикаш :D Усмихни се .. дишай , сигурна съм , че всичко ще е О.К.

malkata_
12-27-2006, 18:47
е да ок е....наистина както казахте напразно се чудех...ама съм си такава...той обича да си решава проблемите сам..въпреки че знае....и съм му го казала милион пъти че може да разчита на мене...винаги!!!неискал да забърква и мене!!!....ох оликна ми :mrgreen:

12-27-2006, 18:52
Аз се надявах да сте скъсали, да мога аз да те свалям ама уви :mrgreen:

malkata_
12-27-2006, 19:01
Аз се надявах да сте скъсали, да мога аз да те свалям ама уви :mrgreen:

хахах....аз пък се радвам че не скъсахме....инаме тая една година от живота ми отива на вятъра...със всичко дето стана!!! :mrgreen:

12-27-2006, 19:13
Недей говори за вятъра, че е много остър и силен!