malkata_
12-18-2006, 21:07
значи...днес гаджето ми каза нещо странно и сега много се чудя защо....и какво има още да ми каже...таа значи седим си ние и се целуваме..и си говорим...милички неща...отидохме да вечеряме а после аз седнах пред телевизора да гледам филм а той отиде на компютъра и започна да си чати...до тук всичко окей...идва после при мене държи се някак си резервирано...странно...и когато ме изпрати го попитах какво му е а той просто ми каза...да направим така...трябва да осмисля нещата и утре ще ти разкажа...и сега умувам какво е станало...може ли да е нещо сериозно и да ме зареже или просто да драматизира малко повечко?!
съжалявам за дългото писане...знам че ще ме изкритикувате много...че темата е тъпа и нз си какво още...но все пак искам някво мнение...щото на другите мога да давам ама когато става въпрос за мене ме няма никаква..мерси все пак :oops: :( :| :::
съжалявам за дългото писане...знам че ще ме изкритикувате много...че темата е тъпа и нз си какво още...но все пак искам някво мнение...щото на другите мога да давам ама когато става въпрос за мене ме няма никаква..мерси все пак :oops: :( :| :::