Влез

View Full Version : Моля дайте сьвет!

Комфуции
12-19-2006, 10:08
Имам един проблем с едно момиче. Аз много я харесвам, както се казва-тя е всичко за мен. Скоро и казах какво изпитвам кьм нея и излязохме няколко пьти заедно, мисля че си прекарахме доста приатно заедно. Проблема ми е че не знам какво да мисля, понякога за дьржи доста хладно, друг пьт се дьржи сякаш ме харесва. Вече наистина взех да се обьрквам, защото се познаваме от доста време и незнам просто как да постьпя или да мисля.... ](*,)
Моля дайте нещо сьвет как да постьпя, че наистина взех да се побьрквам вече, само тя ми е в главата!

koalka
12-19-2006, 10:33
Ами най-добре я попитай директно какви си чувствата й.

baho
12-19-2006, 10:41
Ами понякога реагира доста остро и не сьм сьвсем сигурен дали ще постьпя правилно ако директно я попитам...

Vercetti
12-19-2006, 10:55
Ами най-добре я попитай директно какви си чувствата й.Действай пич. По добре веднъж да те отреже отколкото да имаш напразни надежди...

JoeBanana
12-19-2006, 12:44
Курвенски номера
Затва - интернет, салфетки, ръка (лява, дясна) и си цар на всички жени :mrgreen:

SouL^*DiViNe
12-19-2006, 13:25
napylno sym syglasna s koalka.. :wink:

Th3WildAng3l
12-19-2006, 14:18
А ти показваш ли и чувствата си по някакъв начин. Защото ако не ги показваш, тя може да си мисли, че вече ти е безразлична ииии съответно, за да не се чувства глупаво като я отрежеш да прикрива своите чувства.

Nadelina
12-19-2006, 14:44
F2F e otgovora !!!

baho
12-19-2006, 15:39
А ти показваш ли и чувствата си по някакъв начин. Защото ако не ги показваш, тя може да си мисли, че вече ти е безразлична ииии съответно, за да не се чувства глупаво като я отрежеш да прикрива своите чувства.

Как да не и показвам, всеки ден и правя комплименти и прочие.. Абе тя знае, че много я харесвам. До известна степен сьм срамежлив, а тя чака винаги аз да действам прьв и това понякога сьздава проблеми, но нищо сериозно. Дайте повече предложение моля. Да излзиаме по-често заедно ли трябва, какво ли... :?

Iliqn4eto
12-20-2006, 09:36
амии излезте още няколко пъти и през тези няколко пъти с леки намеци и казвай колко я харесваш,под формата на майтап я попитай и дали при нея е същото..така може и двамата да се отпуснете по лесно и да се разкриете кой-какво мисли и чувства спрямо другият;)
казвам го от личен опит-ама не да бъде олигофренско ..

mer4eto
12-20-2006, 10:21
Ами най-добре я попитай директно какви си чувствата й.

taka e

_candy_girl_
12-21-2006, 12:02
ми така само се измъчваш я бягаи при нея и я питам какво изпитва \:D/

iiirish
12-21-2006, 12:06
а не си ли се замислял, че може би тя не те харесва, но те чувства много близък и заради това проявява подобно поведение ;)
помисли над това...